People

eMiFrEaK

New member
פגעת לי בנקודה רגישה....=)

תאמת...אני אל הולכת לדבר על הסגנון מוזיקה שאת אוהבת כי אני מעדיה לא לעצבן פה אנשים וחוץ מזה אני מכבדת פה הרבה אנשים מהפורום שמקשיבים לזה ואם זה מה שעושה להם טוב.. שיהנו להם... באמת.. כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו... אבל את סתם מכלילה..."טראנס דפוק שאפילו מילים אין בו" אהמ....קודם כל... טראנס זה לא שיר.. זה אחד מסגנונות המוזיקה!! אמ.. המלודיה.. המנגינה... חחח יש מבין?? זה לא אמור להיות עמוק ומשמעותי.. את לא צריכה לשבת ולהקשיב למוזיקה הזאת את צריכה לרקוד ולהשתחרר.. וזאת ה-מוזיקה לעשות את זה... את אומרת טראנס אבל יש מליון סוגים שונים של מוזיקה שאת יכולה לעשות את זה- שיהיה לך קל יותר.. מוזיקה אלקטרונית..-.. פסיכודלי...דאנס...האוס... טכנו.. אסיד.. כל המוזיקות מועדונים למיניהן... את לא מתחברת - סבבה.. אבל יש אנשים שחיים את זה.. ויש כאלה שזה סתם מעלה להם את המצב רוח... וכל מה שעושה את זה לא יכול להיות דפוק..

eMiFrEaK

New member
בקשר לראפ... נקודה עוד יותר רגישה..

אז כן.. בחורות ערומות.. אמבטיות מלאות כסף.. הרבה זיונים ומכוניות יוקרה... הכל פוזה אחת גדולה.. אפילו הליריקסים הרגשניים, שהרגו את אמא שלהם וירו בהם ובלה בלה בלה.. הכל מכירות... אבל מה? זה תפס חזק אנשים.. בואי נגיד ככה יותר מדי חזק... ואת יודעת עוד משהו? בחלק מהמקרים זה אפילו אמיתי.. אני שוננננננננאת שמכלילים... אני לא הולכת לפרסם שמות... כי זאת לא המטרה אבל יש אומנים.. שבהחלט מגיע להם את הכבוד להקרא אומנים... הם לא רק ראפרים.. הם אנשים שבאים לספר את הסיפור חיים שלהם..ובצורה יוצרת דופן.. תראי לי אחד מכל הרוקיסטים שלך שיכול לחבר משפטים גאוניים כמו (נו אני פשוט חייבת!!) אמינם... תראי לי אחד!!!

eMiFrEaK

New member
אממממממממ.... אני חוזרת בי...

ואיי אני אשכרה מרגישה שיש לי פיצול אישיות חחח אני מבינה אותך לחלוטין שאת לא מתחברת לזה... ואל תשימי לב למה שכתבתי למעלה...!
הבעיה היא שאני רואה את זה על עצמי... יש לי בדיוק אותה תגובה כלפי רוק... אז ככה שאין לי מה לומר בנידון חח

את לא שומעת רוק ,כלל? חדש/ישן

אמינם , בחור מוכשר, את הדיסק השלישי אני מאוד מחבב ,בעיקר את my dad's gone crazy

eMiFrEaK

New member
תאמת...

בוא נגיד ניקח את אירוסמית... אז כן, יש להם שירים יפים.. אבל מה? (לא להתעצבן עליי!!).. אני לא ממש מחשיבה אותו בתור רוק... אולי אני מדמיינת לעצמי "רוק" כמשהו אחר... אני בנאדם מאוד פתוח... ואני אף פעם לא פוסלת כלום.. ואני מנסה כמה שיותר גברים.. אבל ככה זה.. יש דברים שמתחברים אליהם יותר ויש כאלה שקצת פחות.. ואמינם הוא באמת בחור מוכשר..=) והדיסק השלישי.. בהחלט טוב
תקשיב לדיסק האחרון שלו... יש שם כמה שירים... הייתי עושה מהם הימנון חח

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif גברים התכוונתי כמובן לדברים חחח

ו"אותו" התכוונתי לאותם =)

../images/Emo45.gif

למרות שאין לי עדיין את האלבום השלשי שלו:( יש לי רק את השני והוא יוצא מן הכלל!

eMiFrEaK

New member
זה לפני האחרון חחחחחחח

וכן... פה הוא התמסחר קצת.. אבל יש שם כמה שירים גדולים!

eMiFrEaK

New member
במיוחד בשבילך חחחח

נו וכי אני פשוט מתה עליו.. אז לדבר עליו עוד קצת אני אף פעם לא אתנגד=) האלבום הראשון שלו.. infinite... השני... THE SLIM SHADY LP השלישי...THE MARSHALL MATHERS LP רביעי..THE EMINEM SHOW והדנדש...ENCORE וזה בלי כל הEP... מיקסטייפים והסינגלים...=)

תגידי ...

"סטאן" ו"מיי ניים איז" זה באותו אלבום או לא???? חחחחח אני קצת בורה... ותודה על ההסבר!!!! יש עוד את האלבומים של די 12 שהוא משתתף בהם לא??
חולה על השיר HOW COME
ובכלל אני חולה על השירים הרציניים האלו כמו סטאן,השיר על קים(קליפ בשחור לבן) ואנדר אוף מיי כלוס (אפילו אימא שלי התאהבה בשיר הזה חח)

אוקיי

מה את מדמיינת כרוק? כי לי לא ממש איכפת איזה "רוק" nirvana pink floyd evanescence garbage הנה לך ארבעה סגנונות שונים ,אבל אני מחשיב את כולם -רוק ותמיד מישהו יכתוב זה גראנג' זה קלאסי זה גותי וזה פופ רוק מה זה משנה ,באמת?

../images/Emo45.gif

נכון ארבעתם רוק ורוק שונה! גם בריאן אדמס רוק אבל רוק שונה מארבעתם..

AeroSlash

New member
אוקי בסדר.. הבנתי את הנקודה שלך..

אחרי 3 הודעות.. אגב, אני יכולה להביא את הדוגמא הכי בולטת אני חיה עליה לרוקיסטים שמחברים משפטים גאוניים.... ובלי לפגוע בך אישית אני חושבת שאמינם די אדיוט (אבל זו רק אני
) ואני שונאת את עצמי על זה שאני משווה (ושוב, זו דעתי בלבד) אבל סטיבן טיילר מחבר משפטים לא סתם גאוניים אלא משפטים שהפכו להיסטוריה והמוני אנשים לקחו אותם לעצמם בתור מוטו לחיים.. (ביקשת דוגמא, הבתי :])

eMiFrEaK

New member
חחח תגידי תודה שזה רק 3 הודעות...

סבבה... אני מקבלת את הדעה שלך בקשר לאמינם...=) ועוד יותר סבבה על הדוגמא... את יודעת, אם הייתי בקיאה בכל מה שהוא אומר שם.. אוי גם הייתי מגיבה.. אבל אני מאמינה לך =) ואולי פשוט אנחנו חיים על מוטו שונה =)

למעלה