People

leahle

New member
יופי - זה שירוש בשבילי...

ש ל ו ם שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא הייתי פה... אבל חזרתי... ואני לא מכירה חצי ממכם.... :) אז.............. מה חדש?? איך היה המפגש?? איך החיים? על כמה סקרים כבר הספקתם לענות פה בפורום הזה, רק בזמן שלא הייתי פה? אה? עברתם ת'מאה? :)) טוב, אמרתי את שלי... :)

לאההההההההההההה:)

אותי את מכירה נכון??? אני סוניה :) עברנו אלף סקרים אבל הם עומדים להימחק:) המפגש היה מציון מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!! תלכי לעמוד השני תכנסי לסיכום המפגש ותסתכלי בתמונות
מה שלומך?? מה חדש?

leahle

New member
סוניהההההההההההההה

רגע.... רגע... רגע.... רגע.... תזכירי לי מי את??????????
אם אני אתחיל לקרוא כל מה שהפסדתי... אני לא אעשה כלום למשך חודש, הפורום הזה רץ בקצב מהיררררר.... :)

U z b e k

New member
שנים שלא הית פה../images/Emo13.gif

איפה נעלמת לנווווווווווווו ממ אני החלפתי ניק בריסקה לשעבר אבל את לא זוכרת

leahle

New member
היית רוצה..... ../images/Emo3.gif

אני זוכרת אותך! החלפת ניק... זה באופנה? או שזה בשביל שאני אבוא ולא אזהה אף אחד, אה? :)

ברוכה השבה !

אני גם די חדש , הנה לך
. רק השבוע הזה היו פה כל כך הרבה שאלות שחשבתי שאני בגלגל ריצה של עכבר קטן, מנסה לענות ורק מקבל עוד ועוד שאלות

the freaky girl

New member
../images/Emo24.gifמזמן לא ראינו אותך כאן../images/Emo70.gif

באמת שהכל פה רץ מהר..
אממ.. את זוכרת אותי?
כי אני זוכרת אותך..............:]

ברוכה השבה , לא שאני ותיק משהו

אבל בכל זאת ... הנה לך
ללילה טוב ו
למחר ,אם את מחבבת את הבוקר מאשר את הלילה

AeroSlash

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifנצל"ש../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

איך אפשר?!!?!?!?!!?
מה אתם אומרים על זה??? אני אישית לא מבינה איך בן אדם שקולט את העומק משירים של להקה כמו זפלין יכול להתחבר גם לטראנסים!! איזה פאקינג עומק יש בטארנסים!? כלוווווום כתב מטומטם לדעתי.. (ואני יודעת שיהיו פה המווווווון שלא יסכימו איתי)

מה רע בגיוון?

אני מקשיב בין היתר ל pink floyd ,led zeppelin, the doors ,deep purple וכו שעוד לא הגעתי אליהם משנות ה60 והלאה . וגם מוזיקה גרמנית שאינני יודע מי בידיוק "שר" אותה ,אבל יש מילים שם וזה נחמד. גם צרפתית עתיקה .. למה לא לגוון ,אם זה נחמד ,אפשר גם מוזיקה קלה מידי פעם, אני יכול לומר לך , שאם אני שומע גרמנית נאמר פעם אחת בשבוע, אז לעומתה שנות ה60 כל יום . זה נחמד קליל. זה לא משהו שישאר לשנה הבאה ברשימת השמעה , pink floyd ,led zeppelin ישארו להרבה ,הרבה זמן.

AeroSlash

New member
אני לא מתכוונת לכזה וג של גיוון...

אני מדברת על לגוון בין זלפין שהם אלילי הרוק, יש להם ליריקה ומשעמעות סופר עמוקה בשירים (ועוד להקות כמוהם) לבין טראנס דפוק שאפילו מילים אין בו. או לגוון בין האמור (זפלין...) חלבין ראפר עכשיווי שכל מה שהוא שר עחיו זה 100 דרכים לדפוק בחורה ומופיעות בקליפים שלו שפע פאמליות והעומק בשירים הוא בערך.. איך להגיד את זה.. כלום אחד גדול...

למעלה