ואווו כבוד.. חחח
אני אסביר בשמחה =)) בשבילך..
טוב... אז בקצרה שאני לא אזיין פה לאנשים את השכל יותר מדי...חח כל מה שהזכרת זה בעצם נכנס תחת הכותרת... "מוזיקה אלקטרונית"... ואין לך מושג!!! כמה סגנונות זה מכיל... הכי מוכר לאנשים זה כמובן הטראנס..שזאת מוזיקה די סוחפת ומלודית .. יש כמה סוגים כמו Goa, שנחשב לטראנס של "ההיפים"..זה טראנס אפל, מורכב שלא הרבה אנשים מתחברים אליו.. במיוחד אם אתה לא על סמים..לאותה קטגוריה נכנס גם האסיד והפסיכודלי...מסיבות טבע, אסיד, מכיר? סבבה.. המטרה זה לאבד את עצמך בתוך המוזיקה... וזה בדיוק המ שקורה... דוגמאות לפסיכו אני לא אתן כי לא יאהבו מאה אחוז חח אבל טראנס איכותי.. אני חייבת לציין שבארץ בהחלט יודעים לייצר..לדוגמא אינפאקטד מאשרום שהוציאו אלבום חדש לא מזמן.. - I'm the supervisor... מומלץ ביותר!! יש גם את דיג'יי יהל...ו skazi..שבהחלט עושים את העבודה.. יש גם את הביט היותר מונוטומי שזה מוזיקת האוס.. דוגמא טובה זה Leftfield...אבל לא הרבה מתחברים לזה.. יש גם את טכנו והprogressive למיניהם... אבל זה כבר עמוק יותר.. אישית.. מה שאני הכי מתחברת אליו זה הדאנס... או יותר נכון club dance.. דבר ראשון שאנשים חושבים עליו בהקשר של דאנס זה lasgo (ואני חייבת לציין שההופעה שלהם היתה אחת ההופעות היותר טובות שהייתי בהן..) milk inc, silver, jessy, וכו'... המלצות אני לא יכולה לתת... זה כמו שתגיד לי לבחור את מי אני יותר אוהבת אמא או אבא.. חחח לא אבל ברצינות... יש לי מלא רמיקסים שקשה להשיג.. ואם בא לך... אין לי שום בעיה לשתף..=)) אני מקווה שעזרתי לך קצת.. בכללי, זאת מוזיקה משחררת... אלקטרונית... אפילו המורה שלי הכריח אותנו לעשות מבחן במעבדות שנמשך 3 וחצי שעות כשאנחנו מקשיבים למוזיקה הזאת..חחחח כל אחד וטעמו... אבל באמת שאין כמו רמיקס טוב להעלת המצב רוח