|דיון על מגדר-חלק 1(תשרשרו לפה)

innocence

New member
למה מגוחך?

ביולוגיה, זה קורה, אין מה לעשות. השאלה היא מה אתה עושה עם זה. זה לא נותן לגיטימציה לאונס או הטרדה, וגם לא כדי שכולנו נלך מכוסות מכף רגל ועד ראש, אבל אפשר להבין למה בנות לא רוצות להתלבש בצורה שבה הן מרגישות כמו אובייקט מיני לא משנה לאן הן הולכות.

כל פעם שבחור יראה בחורה ערומה הוא ישפוך?

אני לא מאמינה. וגם אם זה קורה לפעמים,אפשר לשלוט בזה. לא. נו באמת. מצטערת. זה נשמע לי מגוחך.

Fanty S

New member
היא מתכוונת שהם לא ישפכו

ואז כואבות להם הביצים. מלראות מלא בחורות ערומות ולא לשפוך.

innocence

New member
../images/Emo45.gif

השיחה הזו הגיעה לרמות שכבר מגעיל לי לנהל את הדיון הזה XD

icy tear drop

New member
אני רוצה לשאול אותך משהו.

את היית מייעצת לבת שלך או לחברה טובה ללכת חשופת ציצים ולא לדאוג לאיך זה עלול להשפיע על הסביבה? היית אומרת לה - את יכולה ללכת חשוף והגברים צריכים לשלוט בעצמם, ואם מישהו אונס אותך זה בעיה שלו ולא שלך?

כבר אמרתי פה שאפילו לי זה ייראה לא נורמטיבי

אם בחורה תלך טופלס ברחוב אבל אני אקבל את זה. אני לא יודעת אם אני אייעץ את זה לבת שלי או לחברות שלי אבל אני אם יהיה ארגון נשי שעושה את זה,אני אתמוך בזה(אמרתי בשרשור הזה שגם אולי אני אצטרף אליהם אבל הצטרפות כזאת גם היא כרוכה בהרבה קשיים,אני לא אתכחש לזה). ובוודאי שאם היא הולכת ערומה ומישהו אונס אותה,זה בעיה שלו ולא שלה ברור שזה הוא אשם ולא היא אשמה. גם עם היא תלך ערומה עם איבר המים גלוי! אני לעד אאשים את הגבר באונס ולא משנה איך האישה נראיתה מולו! זה לא משנה אף פעם!

icy tear drop

New member
אז בחורות צריכות להרגיש טוב יותר עם אונס

כי זה לא בעיה שלהן? קדימה בנות, צאו עירומות לרחוב! ואל תשכחו, מי שאונס אתכן, בעיה שלו! תרגישו חופשי עם כל אונס והטרדה מינית שיפילו עליכן.

את באה בתפיסה מאוד מעוותת שלפיה בחורה

שמעוניינת ללכת טופלס,מעוניינת שיאנסו אותה! וזה ממש ממש לא נכון! וחוץ מזה,שעצם המילה אונס היא כפייה ודבר שנעשה בניגוד לרצון של מישהי.

icy tear drop

New member
לא אמרתי היא מעוניינת באונס.

אני רק אומרת שהתפיסה שלך מוזרה שאישה צריכה ללכת עירומה ולא לפחד מאונס כי אונס זה בעיה של גברים שלא שולטים בעצמם ולא שלה. אני שואלת - באמת משנה בעיה של מי זה כשמדובר באונס?? לא הייתי רוצה שאף אחד יאנוס אותי או אותך או את שולה השכנה, ולא אכפת לי אם זו אשמתי או אשמתו של האנס.

התפיסה שלי מוזרה? זו תפיסה מאוד שכיחה.

לא מעט אנשים סבורים כי אפילו אם אישה תלך ערומה,אין לגבר שום לגיטמציה לאנוס אותה.

icy tear drop

New member
והרבה מאוד אנשים סבורים

שאישה שהולכת עירומה מטרידה גברים מינית, ויש לא מעט אחוזים מהאנושות שרואים באישה כזו כמבקשת ומחפשת זיון. את האנס זה לא מעניין אם יש או אין לו לגיטימציה לאנסו אותה.

icy tear drop

New member
זו גם בעיה חמורה של הקורבן שלו.

אבל מבחינתי, אם היא הלכה עירומה, גם הוא קורבן שלה.

למעלה