|דיון על מגדר-חלק 1(תשרשרו לפה)

אבל נשאלת השאלה למה אצל בנות זה

נחשב איבר מיני ואצל בנים לא? זו אפלייה מסויימת. אולי לך זה לא מפריע אבל יש בנות שזה כן מפריע להן.

OATK

New member
זה בכלל לא קשור להפליה

אני לא יכול ממש לנסח את זה בצורה יותר טובה אבל הדוגמא הכי טובה נראה לי שבאמצע סקס את לא תתפסי ת'חזה של חבר שלך נכון?

מרמותק

New member
חחחחחחחחחח בוא נסגור את זה בזה

שאני לגמרי אחפון לו את החזה. גם אם לא באקט מיני אבל בלי קשר למה שאתם מדברים.

Fanty S

New member
כי כשגבר (סטרייט)

מסתכל על שדיים זה מעורר אותו מבחינה מינית, וכשאישה מסתכלת על חזה של גבר זה בדרך כלל לא. היא אולי תחשוב שהוא נראה טוב, אבל לא נראה לי שהיא תרטיב או משהו. לפחות לא רובן. אני מסכימה עם עומר שזה דיון קצת חסר טעם.

מאיפה אתה יודע שזה לא מעורר אותה מבחינה

מינית? אולי בגלל שלאורך השנים זה נתפס ככה אז נשים הורגלו לדכא את היצירים המיניים שלהן? אני ממש לא מסכימה לכך שזה דיון חסר טעם. אני לא מסכימה לזה שלאנשים מסויימים תהיה לגיטימציה לעשות משהו ולאנשים אחרים לא רק על רקע מיני!

Blue Emptiness

New member
אישית זה יפריע לי מאוד מאוד אם

בחורה תלך ברחוב עם חזה חשוף, ואני בחורה בעצמי. וכנ"ל לגברים, למרות שנכון שאם אראה גבר בלי חולצה בים לדוגמא זה בכלל לא יפריע לי. אני חושבת שהדיון הזה באמת חסר טעם כי אני לא רואה איך יש רוב של בנות שרוצות ללת טופלס, אפילו כאן את בערך היחידה שהייתה רוצה להסתובב ככה, את מבינה? אני בטוחה שיש עוד כמוך אבל נראה לי שזאת קבוצה יחסית קטנה ונכון, בגלל שככה הורגלנו לחשוב ולראות את הדברים וזה דבר שלשנות אותו יקח אלפי שנים... ואני מניחה שהוא כן ישתנה, אבל זה יקרה לגמרי רק בעתיד הרחוק מאוד. ואגב, היא בת בעצמה...

את לא רואה את זה בכללי כי זה עמוק בתודעה

שזה אסור,כי זה טאבו. ומן הסתם הפורום הזה לא מייצג את כלל הנשים. אני גם לא "רוצה" ללכת טופלס. אני מדברת על העניין המגדרי פה. את גם לא חושבת על זה כי מראש זה טאבו ואם רק תחשבי על זה, את תראי מוזרה אפילו בעינייך עצמך. זה כמו שפעם היה נחשב מוזר ומאוד מאוד מאוד מאוד לא מקובל,בחורה שלא רוצה להתחתן ולעשות ילדים או בחורה שרוצה לעשות ילדים אבל לא רוצה להתחתן או בכלל לעשות ילדים מחוץ לנישואים. אולי האיסור הזה יותר קריטי מחזה חשוף אבל אני מה שאני באה להגיד שזה גם גברים וגם נשים,בכלל לא חשבו לא להתחתן. כי מגיל קטן לימדו אותם על קדושת הנישואין.

svety

New member
אני חושבת שמקומו של הדיון הזה בפורום אחר.

מוזמנת לפורום פמיניזם, היה שם דיון מרתק על הנושא לא מזמן [הכוונה לחזה חשוף]. ברור שיש קשר לאופנה, ואנחנו [או אני לפחות] לא מנסים להשתיק שום דיון, אבל את מנסה למצוא את הסיבה האמיתית לכך, ואני לא חושבת שתמצאי את זה כאן. אנחנו מנסים בפורום הזה לא לנהל דיונים על נושאים שיגרמנו כאן מלחמות עולם [ע"ע צמחונות], ולפי מה שאני ראיתי, השרשור הזה יכול בקלות להדרדר למלחמות. אז, לא כאן בבקשה!

Blue Emptiness

New member
ברור לי לגמרי,

שלו היינו חיים בעולם שהיו מחנכים אותי שזנ מקובל, זה לא היה מוזר או מפריע לי. ואני מבינה ואתך, באתמ, זה נכון שזה לא פייר ולא שוויוני, אבל אני מסכימה עם סווטי, זה לא משהו שנוכל לתת עליו 'תשדובות' כל כך...

למעלה