|דיון על מגדר-חלק 1(תשרשרו לפה)

בעיה חמורה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הממ... ואם הוא יאנוס אותה וידע שזאת בעיה חמורה, הרבה יותר טוב...! זה כמו לדבר לקיר איתך, היא טוענת שוב ושוב שהיא לא חושבת שזה לגיטימי לאנוס בחורה גם כשהיא ערומה ואת שוב ושוב לא קולטת. אמצעי זהירות, שמעת על זה? כמו שכפץ בצבא.. מן הסתם זה לא יהיה לגיטימי לירות בך אבל את לא מסתמכת שהטרוריסט יחשוב שזה לא לגיטימי אז בעצם לא צריך להזהר. אולי בעצם גם את זה לא הבנת... כמו לדבר לקיר.

innocence

New member
מגעיל אותי,

לא אוהבת באופן כללי לדבר על מין, ובפרט בצורה כל כך מפורשת.

מרמותק

New member
../images/Emo18.gif בואו נעצור את הדיון פה?

לסיכום, המערכת ההורמונלית של גברים עובדת אחרת, ואין זה משהו שישתנה בקרוב עם כל הטיזינג והלגיטימציה שאנחנו מקבלים מהמדיה. זה לא בהכרח בא לידי ביטוי בכאבים, אבל היצר הטבעי שלהם לעוף על אישה (אם כי לא מוצדק ככל שיהיה) גורם להם לעשות יותר שטויות.

מרמותק

New member
ובכל זאת דורש פחות שימוש במושגים כאלה

אבל את מוזמנת לתקן אותי.

icy tear drop

New member
במדינה שבה הציצים נראית תחת כל עץ רענן

הם כבר לא מרגשים אף אחד. היית רוצה לחיות בעולם שבו אף אחד לא מתרגש מהחזה שלך? כי אני לא.

ומגברים לא מתרגשים? בנות לא נמשכות לבנים?

בנות נמשכות ומחורמנות מאוד מאוד מבנים גם אם הם הולכים עם חזה חשוף. אין קשר.

icy tear drop

New member
נמשכת לגברים עם שכל ובגדים בד"כ.

חשופי חזה זה טרנאוף רציני בשבילי.

אוקיי יש לי עוד שאלה.

זוג שהרבה שנים ביחד...את חושבת שהם כבר לא נמשכים אחד לשני אחרי הרבה זמן ביחד? הרי הם רואים בתדירות גבוהה יותר מאחרים את איברי המין אחד של השני.

icy tear drop

New member
מה נראה לך?

שימי במיטה שני אנשים אוהבים וערומים שמעולם לא ראו אחד את השני בעירום. יצאו זיקוקים מהמיטה הזו. שימי אותם עירומים באותה מיטה לילה אחר לילה, וההתרגשות תלך ותדעך.

למעלה