|דיון על מגדר-חלק 1(תשרשרו לפה)

icy tear drop

New member
כי הם אנשים שמרניים

שאוהבים אחד את השני, ומוצאים פורקן מיני אחד עם השני, אבל לרוב הם משתמשים בפנטזיות על אחרים כדי שבכלל יהיה להם חשק.

icy tear drop

New member
אישה שהולכת חשופה מטרידה מינית גברים.

כשאני הולכת למשרד והבוס רוכן מעלי הוא לא צריך להיות מוסח מעומקו של המחשוף שלי. זה לא הוגן כלפיו שאני אגיע לעבודה בלי חזיה ועם מחשוף, ואדרוש שלא ישלח בי מבטים מטרידים או הצעות משונות.

הוא לא יהיה מוסח אם הוא יעבוד על עצמו לא

להיות מוסח. אבל בכל מקרה לא התכוונתי שזה יהיה במסגרת של עבודה. גם גברים לא הולכים לעבודה ופתאום חושפים את החזה. התכוונתי יותר במקומות כמו בים וברחוב.

icy tear drop

New member
הוא לא צריך לעבוד על עצמו

אם מטרידים אותי מינית אני לא צריכה לעבוד על עצמי בשביל שזה לא יטריד אותי, אני צריכה להתלונן על התנהגות בלתי ראויה. גם ללכת חשוף ומתגרה זו אינה התנהגות ראויה.

התפיסה שלפיה ללכת עם מחשוף זה משהו

לא נורמטיבי ומתגרה זה בגלל שלאורך כל ההתפתחות האנושות- זה מה שלימדו את הבנות. שללכת עם מחשוף או עם חזה חשוף זה להתגרות.

icy tear drop

New member
לא, זה לא קשור למה שמלמדים

זה קשור להשפעה שיש לחזה נשי על גברים נורמאלים. לי זה לא היה ברור כשהלכתי לעבודה עם גופיות חשופות. כשאני הבטתי בראי ראיתי רק בחורה לבושה בנוחות ובקלילות. כשראיתי שהבוס שלי לא רגוע ולא זז ממני, התחלתי להגיע לעבודה עם חולצות T רגילות ובלי מחשוף. הבוס היה מאוד מאוכזב. אשמתי שהוא בהמה? לא. גם לא אשמתו. ככה הוא בנוי. אם הייתי נמשכת לנשים והייתה לי עמיתה לעבודה שמתלבשת מתגרה וזה היה משפיע לי על הריכוז, הייתי מתלוננת עליה, ולא מאשימה את הנטיה המינית שלי.

icy tear drop

New member
אחריות ממה?

הוא לא נגע ולא שלח ידיים. הוא שלט בעצמו, אך לא שלט במה שזה גרם לו להרגיש ולחשוב עלי.

icy tear drop

New member
מה שיתמודד?

הוא לא מסוגל. את יכולה לשלוט ברגשות שלך? את יכולה להחליט מתי להדלק, מתי להתאהב? זה פשוט קורה. אני בחורה מושכת, הוא לא יכול לעמוד בפני, בטח לא כשאני עם מחשוף מבהיל.

Fanty S

New member
מזכיר לי את הפרק בסאות' פארק

עם הציצים של בייבה D:

Litalxo

New member
כך לימדה אותנו התרבות

באותה מידה, מישהו בעבר יכול היה להחליט שמרפק הוא איבר מיני, והיינו מתרגשים לראות מרפקים חשופים באותה מידה כמו כל איבר מיני אחר. אם תסעי למדינות עולם שלישי, בהן עדין חיים שבטים פראיים (למחצה), למשל באפריקה, תחילה יראה לך מוזר לראות את כל הנשים חשופות חזה. אבל הם לא רואים בזה שום דבר מיני, ולכן מרגישים בנוח. אילו חזה חשוף היה דבר נפוץ, הוא היה פחות מרגש, נגיד, סקסי כמו רגליים יפות, או שיער יפה. עצם הכיסוי הוא מה שהופך דבר לנחשק בכל מקרה, תרבות משתנה וטאבו משתנה בהתאם. בעבר לא יכולת לראות על מגזינים תמונות של נשים בבגד-ים, אולי רק בחוברות זימה בעבר היותר רחוק, ברכיים נחשבו לאיבר סקסי. אז כך התרגלנו, אם אראה בחורה חשופת חזה ברחוב אחשוב שבטח יש לה איזו בעיה בראש. אותו דבר אני חושבת גם על גברים שמסתובבים באמצע הרחוב ככה

כך לימדה אותנו התרבות? אז זהו? זה מוחלט?

לי אישית בכלל לא מוזר לראות אפריקה נשים ערומות. בכלל לא מוזר לי לראות אנשים ערומים בכללי. הרבה דברים שקשורים למגדר ונחשבים טאבו,לא מוזרים לי כאשר הם מופרים או כאשר אני תרבות אחרת אשר אצלה זה לא נחשב טאבו. הכיסוי הופך את הדבר לנחשק? אז איך זה שחזה חשוף של בנים עדיין משדר מיניות עבור הרבה בנות? אני מסכימה איתך שבעבר גם חשיפת איברים אחרים כמו מרפקים וברכיים היו לא מקובלים בקרב נשים וכיום הדבר מקובל יותר(אצל החברות הליברליות יותר נכון...פחות אצל החברות הדתיות). אם תראי בחורה חשופת חזה ברחוב ותחשבי שזה מוזר זה אכן בגלל שנכנס לך עמוק בתודעה שזה לא מקובל חברתית. אני אישית(וכמובן שאינני שופטת אותך בשום מצב) משתדלת כמה שיותר לקבל אנשים אפילו כשהם מפרים כללי טאבו מאוד חזקים כמו זה. כי אני חושבת שאם למין אחד יש לגיטימציה לעשות משהו,גם למין השני צריכה להיות לגיטימציה. אם הייתי מסוגלת להתנתק לחלוטין מכל הסטיגמות וכלליים חברתיים שנחשבים לטאבו,אני בעצמי הייתי הולכת עם חזה חשוף ברחוב אבל כן,גם לי מאוד קשה לצאת מהמקובלויות החברתיות. אבל אם למשל תהיה הפגנה של 20-30-40 בנות שרוצות למרוד בטאבו הזה וללכת עם חזה חשוף, אולי הייתי מצטרפת. מהפכות אף פעם אי אפשר לעשות לבד..צריך אנשים שיתמכו בך.

innocence

New member
ואז תמצאו את עצמכן במאסר -

התערטלות בציבור זה נקרא P:

למעלה