הערצה

הכוונה היא ש....

בעונה הראשונה ניני היה נראה יותר ילדותי(במראה?) והשנה הוא נראה יותר בוגר תבלבלתי קצת בין ידידיה לניני....
והכוונה שלי באבל הייתה שחלא רק בגלל מראה אני מעריצה אותו ואפילו בכלל לא בגלל זה אלא בגלל המשחק המעולה שלו.... תודה שתיקנת אותי....

ny22

New member
מנהל
ועל זה בדיוק דיברנו פעם....

אבל אם הוא שחקן טוב? זאת לא סיבה להערצה?

ny22

New member
מנהל
ותגידי, סתם בשביל לדעת....

כמה זמן ביום את "משקיעה" עליו? כי יש לי משהו לשאול אותך על זה.

לא כזה הרבה אני מעריצה אותו אבל...

אני לא איזה מטורפת
אני לא עשיתי עליו דוקטורט או משהו.... אני משקיעה עליו כשאני בפורום וכשאני רואה ת'סדרה ולפעמים באינטרנט אבל לא כל כך הרבה....חחחחח

Rioter

New member
"הערצה".

הערצה: - שם הפעולה של "מעריץ". - אהדה והערכה גדולה - בעיקר לאיש ציבור או לאמן וכד'. - רכישת כבוד רב. - יראת כבוד כלפי אל.
אהדה: - חיבה (סימפטיה). - תמיכה ברעיון כלשהו.
הערכה: - קביעה משוערת של שוויון או של ערכו של דבר, אומדן, שומה. - ייחוס חשיבות לאדם או למעשה וכד', עבוד, הכרת ערך. - ביקורת על אדם או יצירה על מעלותיהם וחסרונותיהם. [ מתוך מילון ספיר ] ------------------------------------------------------ אני נותנת דוגמא פשוטה כרגע. בואו ניקח את השמינייה. מכירים את השאלה "את מי אתם מעריצים מהשמינייה?" .. ואז עולה גל של שמותיהם של השחקנים והדמויות, ואף של המפיקים (ע"פ מידת הצורך). לפעמים, כששואלים אותי, אני עונה בפשטות: "דני. דני לשמן". כמובן שבכוונתי להבהיר שאני באמת מעריצה את אותו אדם. אני חושבת שהוא משחק בצורה משכנעת, ואפילו חלה הזדהות עם הדמות. אבל לא, אני לא מעריצה אותו. את מי אני כן מעריצה? ובכן - את מי שבאמת מגיעה לו ההערצה הזו. ההערכה. האהדה. מי שלא בהכרח עשה דברים שהוא אוהב, אבל נלחם בשביל הדברים שהוא כן אוהב. מי שנאבק בשביל מה שחשוב לו, מי שנאבק בשביל האנשים היקרים לו. אנשים כאלה אני מעריצה. אנשים שנלחמים בשביל האדמה שלהם. בשביל הקיום שלהם. בשביל הילדים שלהם. בשביל המשפחה שלהם. ואיתם, עם האנשים האלה, אני לא בהכרח מזדהה. ואת האמת? זה לא משנה לי. הם, בעיניי, הכוכבים האמיתיים. והם, זה שם כולל להמון אנשים. - ניצולי השואה והקורבנות שנפלו. - חיילי צה"ל, וחלליו. - המתנחלים שפונו מבתיהם, או נאבקים בשביל להשאר שם. - חולים סופניים, או אלו שכבר איבדו את חייהם ממחלה. - השכבות החלשות כאן בארץ, העובדים הזרים [לרוב], העניים, הנזקקים. אותם. אותם אני מעריצה.

Rioter

New member
תיקון טעות - ../images/Emo122.gif

בכוונתי להבהיר שאני לא* באמת מעריצה את אותו אדם,

KiShKooSh

New member
אפשר לומר ש...

אני מעריצה את עצמי בלי להשמע נרקסיסטית? כן, אני מעריצה את עצמי, אבל רק לאחרונה, אני מעריצה את עצמי שהוצאתי כוחות אני לא יודעת מאיפה ויצאתי ממהמצב שהייתי(טפו טפו טפו
) אני מעריצה את האנשים שעזרו לי לצאת, ונלחמו איתי, עד כמה שאני כבר כמה פעמים רציתי לוותר בדרך. אני מעריצה אנשים שיצאו ממצב דומה שלי וממצבים הרבה יותר קשים והם חיים הם חיים חיים טובים ויפים. את אלו אני מעריצה

Rioter

New member
בוודאי שאפשר,

כי למעשה את האדם שהכי מכיר את עצמך טוב. את יודעת מה עברת, את יודעת על הקשיים, על המאבקים - ועל ההצלחות. אז כן, גם אני. מעריצה ומעריכה את עצמי. ודרך אגב, יש לי שאלה לחן. חן - את מגדירה את עצמך כמעריצה של מדונה?

chen010189

New member
דווקא את מדונה לקחת?

היית לוקחת את שייגעצ, שהייתי ב8 הופעות שלהם, יש לי חולצה שלהם, ו2 דיסקים. את מדונה אני סתם שומעת..... את יודעת, כמו תחנת גלגל"צ. אני פשוט הזכרתי אותה לאחרונה יותר מדיי בגלל American Pie, אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. זה אחד השירים הממכרים! אז אני אפנה לכיוון שייגעצ שניהלתי להם את הפורום הרשמי, ומה לא עשיתי בעצם. אז ככה, אני מגדירה את עצמי כמעריצה שלהם, אבל זה קצת מסובך להסביר הערצה ללהקה, כי בעצם שמעתי אותם ברוק עצמאות, התמכרתי לשירים שלהם ומאז התחלתי ללכת להופעות... אז בעצם אני לא יודעת אם זה ההערצה או לא. אני בכל מקרה יודעת שאני מעריצה. (אבל אני מנסה לעכל ש2 מעריצות בגילי שכבו עם יובל מנדלסון הסולן של שייגעצ, ואמרו "אני גאה. כי שכבתי עם מישהו שאני מעריצה")

chen010189

New member
וכמו קלי קלארקסון, דפש מוד וכו'....

ככה אצלי זה מדונה. סתם אוהבת כמה שירים, אפילו אלבום שלה קניתי רק בשביל 2 שירים
(יש לי מצפון יתר בקטע של הורדות) אז הייתי הולכת גם ל20 הופעות שלה אבל פה זה יותר בגלל שזה הופעות מחו"ל אני לא ממש מתאמצת לשמוע אותם בגדר יום-יומי

Rioter

New member
אוקיי. זה בסדר גמור.

אפשר לשאול מה נכלל בהערצה שלך אליהם? ומה את מוצאת בהם? ודרך אגב, בנוגע לאמנים. אני לא מעריצה אותם, אני מעריכה את האמנות שהם יוצרים. אם זה ציור, אם זו מוסיקה, או אם זה פסל. ומכיוון שהיצירה שלהם מצאה חן בעיניי ורכשה את אהדתי כלפיה, ישנה אפשרות שגם מי שאחראי ליצירה כזו, יזכה לאהדה בעיניי.

chen010189

New member
כן

ברוק עצמאות שמעתי את "ניו יורק-רפיח" ופשוט התאהבתי. תראי, להגיד לך את האמת(אבל את לא מגלה להם. שששש) את הקול של הסולן(יובל מנדלסון) אני לא אוהבת.
כלומר, אני יכולה לסבול.... אבל יש שירים בטון גבוה ורואים שהוא לא למד פיתוח קול. אז למדתי לאהוב את השירים יותר מאשר את הקול. אבל תקראי לי מוזרה, או לא אני פשוט חולה על שירים כמו "ואת הלכת, אני לבד, עושה ביד..." בגרסה רוקיסטית אנרגטית! הופעה שלהם זה משהו מקפיץ, ואני הייתי תמיד שורות ראשונות. זה להשתחרר... אני אוהבת את המילים ובעיקר את הלחן ב"את יפה" ו"קשה לי לחשוב"

chen010189

New member
תראו מי מדברת.

מי שמעריצה את
מוטי רק בגלל יופיו. (עכשיו תגידי: "לא, הוא גם משחק יפה.") אוקיי זו הייתה בדיחה רדודה

KiShKooSh

New member
רדודה מאוד....../images/Emo6.gif

אבל את ראית אותו משחק שאת יכולה להגיב
?

נעמקה19

New member
אז את קוראת לזה אחרת...

כי הערצה מבחינתי זו הערצה למישהו מפורסם. למרות שזה לא ממש נכון. רשימת האנשים שכתבת, אותם אני מעריכה. אני פשוט קוראת לזה אחרת ממך. ואני יוצאת קצת מטומטמת. כי הנה שוב, ל"מפורסמים" זה נקרא- הערצה ול"אחרים" זה נקרא- הערכה.

Rioter

New member
לא, לא ממש.

אני פשוט לא מוצאת לנכון להעריץ אנשים שמופיעים בטלוויזיה. לא יודעת, אולי זה פגם אצלי, אבל אני פשוט לא מוצאת אצלם דבר שנתון להערכתי והערצתי מלבד המראה שלהם, ואולי כישרון המשחק.

למעלה