הערצה

ny22

New member
מנהל
להמ אתה מסתמך על המילון?

אולי הוא טועה?

Rioter

New member
אני נקבה. ואני לא מסתמכת על מילון.

אני רק מציגה בעזרתו עובדות. ומה זה מילון טועה? באיזה הקשר? |:

ny22

New member
מנהל
אני מתנצל....אבל הנה דוגמא:

תחפשי במילון הגדרה ל"אהבה". את מקבלת אותה?

Rioter

New member
מה הקשר? |:

תראה, אני לא יודעת. או שאתה מנסה להשמע חכם ולא מצליח לך, או שאתה סתם לא מבין. אני לא באה להתווכח איתך על הגדרות של מילון. ואחרי הכל, זה מילון - ולא אנציקלופדיה. מילון מביא הגדרות קצרות ותמציתיות. ובדיוק בגלל זה הגדרתי מהמילון את המילים הנ"ל, ולא מהאנציקלופדיה.

ny22

New member
מנהל
חחחח......ממש לא! - תיכנסי ותביני

איך סוקרטס אמר: ....רואה עצמי כחכם בלא להיות חכם."(סוקרטס - אפולוגיה, כתבי אפלטון כרך || בכל מקרה מה שאני אמרתי זה, שלא תמיד המילון מגדיר דברים בצורה נכונה. הוא מגדיר אותם אולי בצורה מוסכמת, אבל לפי דעתי הוא לא מגדיר אותן בצורה הכי נכונה. למשל הערצה - בעיקרון המילון צודק, אבל היום המושג הזה ממש השתנה מבחינת התפיסה שלנו. לפי דעתי יש הבדל בין שפת תיקשורת לשפת חשיבה או שפה לוגית. (אם תרצי אני אשמח לך להסביר לך על זה עוד). ואת סתם מזלזלת בי....

Rioter

New member
העיקר שהוא מגדיר אותם.

עם ההגדרות האלו אנחנו לוקחים את הדברים למקומות ע"פ זווית הראיה האישית של כל אחד מאיתנו. מבין? בדיוק כמו שהערצה בשבילך היא לא הערצה בשבילי, כמו שאהבה בשבילך היא לא בהכרח אהבה בשבילי. מה שהמילון עושה, זה נותן את ההגדרה המשותפת והתמציתית ביותר, שזהה לכולנו - ואילו רק על קצה המזלג. אני ממש לא מזלזלת, מצטערת אם הבנת את זה כך.

מהשמיניה את ידידיה ויטל אני מעריץ

מכיוון א' כל הוא מזכיר לי את אחי הגדול שבצבא הם ממש דומים דבר שני הוא פשוט שחקן מעולה הוא יודע לעשות את התפקיד של ניני כמו שצריך יש לו קול איטנלגנטי יש למשל מאחורי הקלעים בעונה הראשונה שהוא הלך לקנות עם הילי טלפון והוא אמר (לכאורה דבר תמים) זה משפט שחרוט לי בלב תמיד בגלל שזה כל כך שפה גבוהה והוא השחקן היחיד שגורם לי לבכות מול הטלויזיה יש מספיק סיבות להערצה?

KiShKooSh

New member
אז אתה פחות מעריץ...

אתה יותר מחפש דמות כמו אח שלך שנמצא עכשיו בצבא.

מה פתאום?

למה את הופכת לשלילי ביקי אני מעריץ אותו באמת הוא קצת מזכיר לי את אחי מה שגורם לי לאהוב אותו יותר

shminia com

New member
היא לא הפכה את זה לשלילי!

מה שהיא אמרה זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה,לפני שהסברת את עצמך, זה כאילו אתה מחפש מישהו אחר שיהיה כמו אח שלך מכיוון שאח שלך לא נמצא. א. אני מרגישה עכשיו כמו איזה פסיכולוגית(או סתם איזה פסיכית) ב. זה מזכיר לי סרט מילדים יוצרים סרטים (הכי אחי קוראים לו?!)

Titush Black

New member
עונה לך.

אני לא אשקר. הדבר הראשון שתפס לי את העיניים בידידיה הוא איך שהוא נראה. אבל לאט לאט התחלתי להעריך אותו באמת בגלל המשחק שלו. הוא מרגש, קולע ופשוט מדהים. הוא יודע להעביר את הדמות שלו, ניני, בצורה שגורמת לי להתחבר אליה ופשוט להרגיש חלק מהדמות שלו. אני מעריצה אותו כי הוא שחקן נפלא לדעתי. יכול להיות שהוא גם כוסון,חתיך,מושלם וכו' וכו'... אבל למדתי לשפוט לפי היכולות לא לפי המראה. תיתוש

Titush Black

New member
וזה מתבטא בזה ש...

אני משתדלת לראות את רוב הפרקים של השמיניה, ואני פשוט אוהבת לראות אותו משחק ולהגיד לחברות שלראות. תראו, אני בת 12, אני עוד מהאלה שאוספות תמונות {זה כיף} של השחקנים. אבל תגידו עלי מה שאתם רוצים, אני לא מושפעת. תראו, אני נמצאת בכיתת אנטי רוני. יותר נכון בבית ספר אנטי רוני. אני היחידה שם שאוהבת אותה, אבל זה לא גורם לי ללכת לאנשים ולצעוק עליהם,או לא חלדבר איתם כי הם אמרו ש"רוני שרה בפלייבק והיא סתם". אני מכבדת כל דעה ויודעת להבדיל. אני אוהבת את רוני ואת ידידיה, וזהו. היא אוהבת את דנקר, והיא אוהבת את סקעת והיא אוהבת את שלומק'ה מהמכולת, אבל זה לא משנה שום דבר.אני מבינה שאת וביקי באמת רוצות לדעת על הערצה בשבילנו ואני יודעת שאתן מצפות לתגובות כמו:"הוא כזה מושללללם"{סליחה מקשים
}, אבל צריך להבין שלא כולם ככה. אני זוכרת בעיר ערוץ הילדים,שחברה שלי גררה אותי לאיפה שהמכונית של השמיניה אמורה לצאת ממנה, ובזמן שהיא דפקה על החלונות של המכונית אני פשוט ישבתי בצד וחיכתי לה, כי נכון, אני אוהבת את השמיניה אבל יש גבול. אם היית שואלת אותי לפני שנתיים בערך, הייתי אומרת לך שאני רוצה מאוד לפגוש מפורסם. ואז שכבר פגשתי אחד{יותר נכון אחת}, נינט, הבנתי שלא צריך כל כך להתרגש. כי נכון, זה נחמד לפגוש מישהו שמופיע בכל מיני מקומות ושאוהבים אותו אבל עדיין, הוא בדיוק כמוני. עכשיו אני רוצה לפגוש כדי להתעניין, לשאול שאלות,ולפרגן, בעיקר לפרגן למי שאני אוהבת ולהראות לו שאוהבים אותו. לא במצב כזה של לקרוע חולצות וכאלה, אלה במצב כזה של "היי, אני גיתית ואני ממש אוהבת לראות אותך משחק\שרה. רציתי לשאול ..." זהו.
פאק זה יצא לא ברור
תיתוש

nadav1232

New member
אני מעריץ את כולם

אני לא יכול להגיד מישהו מיוחד שאני מעריץ את הסדרה, פשוט אני מעריץ את כולם בגלל שאני חושב שהם שחקנים מוכשרים מאוד.

chen010189

New member
אני מעריצה את Rioter.

יש לי פוסטרים שלה, חתימה שלה!!!!1אחד היא מושלמת!1אחדשתייםשלושאנחנושלישייה

למעלה