הערצה

chen010189

New member
אצטט משפט של שחקן

לא זוכרת את שם השחקן כי זה היה לפני כמה שנים קראתי, "אני לא צריך שמישהי תתלה פוסטרים על הקיר שלה בדיוק כמו שאני לא תולה פוסטרים של חברה שלי או של ההורים שלי" לא אסביר את ההשוואה שנערכה כאן ואת מטרתה אבל תגיעו לזה לבד ותבינו את הפואנטה

ny22

New member
מנהל
אבל אם זה מה שעושה לה טוב?

נכון, היא צריכה למצוא גם דברים אחרים. אבל אם זה מה שעושה לה טוב, מה הבעיה עם זה? כל עוד זה לא פוגע בדברים אחרים וזה בגבול הטעם הטוב, מה הבעיה עם זה?

נעמקה19

New member
בזמן האחרון אני חושבת על זה מלא...

כאילו.. "למה אני מעריצה את אדית חצור לעזעזל?!" גם ככה זה לא תורם לי בגרוש. ואפילו בוקר אחד קמתי ואמרתי לעצמי "זהו! אני לא מעריצה את אדית יותר!" אבל זה לא הצליח
הערצה זה דבר מטומטם לגמרי. אין בזה הגיון בגרוש. הערצה זו בעצם אהבה וחיבה ענקית למישהו שאנחנו בכלל לא מכירים... (במידה ואני מדברת על סלב) אין לי מושג למה אני מעריצה את אדית. בעיקרון זה התחיל מהתחברות לדמות של דגנית. ואז חיפשתי על השחקנית חומר... לאחר כמה פרקים ראיתי שהמשחק שלה מדהים (כשהיא היתה מהופנטת וכל זה), ונכון, המראה החיצוני גם גורם גדול בהערצה, וכמה שתגידו שזה לא נכון, זה נכון. כשאני "מעריצה", בתכלס אני מרגישה מה זה מטומטמת. כאילו... בכלל לא יצא לי לדבר עם אדית מעבר למילה וחצי. אין לי מושג מה האישיות שלה, איך היא מתנהגת, מה היא אוהבת או לא אוהבת לעשות... הדברים היחידים שאני יודעת עליה זה על העבר שלה, במה היא עוסקת ושהיא שחקנית מעולה. ומה שהמדהים, זה שאחרי שאני אומרת את כל זה, בכל זאת אני מעריצה אותה באובססיביות. אין לי מושג מה זה. אולי צריך לקרוא לזה "הערצה עיוורת" או משהו... אבל מה שזה לא יהיה - זה מטומטם. עשינו פעם את הדיון הזה עם עוד מישהו... מי זה היה?
נעם.

נעמקה19

New member
לאלא הבנתם אם חשבתם ש..

"עם מי זה היה?" "נעם" התכוונתי: "עשינו פעם את הדיון הזה עם עוד מישהו...עם מי זה היה?" ואז בסוף, כ סיימתי לכתוב, כתבתי "נעם".

chen010189

New member
לא, השרשור שלי שונה.....

אני מדברת. להמ לתלות פוסטרים של אדם שמעריכיםאת הכישרון שלו? ואם כבר מעריצים את היופי, אז מדוע? בגלל שהוא מפורסם? כי הרי גם אני חשבתי יום שלם על איזה חייל אחד חתיך שישב לידי באוטובוס.... ובעצם מה? שכחתי מהר. לא הזכרתי את השם שלו, לא תליתי פוסטרים שלו. יכול להיות שאם הוא היה מפורסם זה היה אחרת? (במידה והייתי מעריצה ע"פ יופי
)

dollzy

New member
זה הקטע..

שאני מעריצה את אדית בגלל הכישרון שלה.. ואולי בגלל זה אין לי פוסטרים שלה על הקירות בחדר.. אבל לדומגא שיצאה הכתבה עליה ממש התרגשתי ורצתי לקנות את העיתון כי רציתי לראות מה עוד היא מספרת על עצמה בכל זאת אני מעריצה אותה וגיליתי שהיא מדהימה.. לפחות לפי מה שהיא אמרה בכתבה.. היא רשמה שם דברים כל כך נכונים וכל כך מעוררי השראה שממש זה פתח לי כמה מחשבות על כמה נושאים (שאני לא אציין פה) אבל בכל זאת. אני קראתי את הכתבה הזאת כל כך הרבה פעמים וכל פעם שסיימתי המילים שלי היו פשוט "ואוו". אני אוהבת את אדית בגלל מי שהיא ובגלל הכישרון הרב שלה! למרות שהיא גם יפה מאוד.. היא מדהימה בתור שחקנית ובגלל זה אני אוהבת אותה ואני לא מרגישה צורך בלתלות תמונות שלה (למרות שמספיק רק הכמות שאני מדברת עליה)..

ny22

New member
מנהל
אבל פה נמצאת הנקודה!!!!!!!!!!

למה זה קרוי הערצה? זה שאת אוהבת אותה זה מעולה, אבל למה "מעריצה"? כי את תיארת פה שאת אוהבת אותה. איפה בדיוק נכנסת לפה המילה "מעריצה"?

dollzy

New member
אני מעריצה אותה בגלל הכישרון שלה..

זה לא חשוב לי איך היא נראת.. ומעריצה אצלי נחשב גם בגלל המשחק.. מעריץ לא חייבת להיות רק בגלל היופי.. אלא גם בגלל הכישרון..

ny22

New member
מנהל
חן, מהו יופי?

אני חושב שקודם צריכים להגדיר גם מהו יופי...

ny22

New member
מנהל
תגידי, לפי דעתך זה בחירה?

1. תליית פוסטרים. 2. הערצה של מישהו. משהו מהם הוא בחירה?

chen010189

New member
ברור שזה נכון,

אני פשוט חושבת שזה לא צריך לבוא בהגזמה. לבוא ולהתחיל להגיד שההוא מושלם וההוא כוסון בלי סוף ובעצם למה אתם מעריצים אותו? הרי אף פעם לא אמרתי מילה על יכולת המשחק שלו ורק על המראה על האנשים האלה אני מדברת. ואז כששואלים אותם הם אומרים "הוא גם משחק יפה." (טוב נרד מזה שלפחות את ושיר לא קוראות לה חצורו'ש
)

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif חצורוש?

אוקיי, אבל מה שבטוח אני לא מעריצה אותה רק לפי המראה...

ny22

New member
מנהל
חן, הגזמה בשבילך? או בשביל הכלל?

לפי מה את מגדירה הגזמה? זה אולי משהו אישי בשבילך, אבל אולי זה לא מוגזמם באופן כללי? אולי בשבילה זה לא מוגזם? מי קובע?

Rioter

New member
יש לי כלל חשוב לחיים בשבילך:

הכל, אבל הכל יחסי בחיים.

ny22

New member
מנהל
נכון...בזה את צודקת ב- 100%

רק הבהרתי את זה.....

ny22

New member
מנהל
זה היה איתי (אני חושב)....ונעם.....

למה את מרגישה עם זה רע? הרי אם את יודעת איפה לשים את הגבול, מה רע בזה? (מנסה לפתח את הדיון)

נעמקה19

New member
ת'אמת...אין לי מושג איפה הגבול...

יש מקרים שאני מרגישה שקצת עברתי את הגבול... ולמה אני מרגישה עם זה רע? כי אני מעריצה בטירוף ובאובססיביות בנאדם שאני לא מכירה. וזה מוזר.

;-../images/Emo70.gifטוב ידידיה זה משהו מיוחד...../images/Emo70.gif

קודם כל זאת שאלה מצויינת חן
והנה התשובה: בהתחלה לא ממש הערצתי אף אחד מהם
...הרי תמיד מסתכלים קודם כל על החתיך...
בעונה הראשונה בהתחלה בעיני הם היו פשוט שחקנים בשבילי והערכתי אותם כמו שחן אמרה, ולא הערצתי אותם
בעונה הזאת ידידיה נראה הרבה יותר טוב מאשר בעונה הקודמת שלדעתי אז הוא נראה ילדותי
אבל לא רק בגלל זה הוא לדעתי שחקן מעולה כי המשחק שלו ממש נראה אמיתי...
וזה לא שהשאר גאועים זה פשוט שאני גם די מתחברת לדמות של ניני, אמנם לא בהכל אבל בחלק, אני גם ילדב די ביישנית(תלוי למי
)ואני לא ילדה רגישה אבל אני גם מרגישה שאני עוברת שינויים לפעמים ואפילו לפעמים די גדולים, ובנוסף לכל אני גם אוהבת את הביטלס....חחחח....למרות שאין על הקווין
וחוץ מכל הקטע של המשחק אני קראתי כמעט את כל הטורים שהוא כתב בוואלה...ואני מאוד אוהבת את הצורה שהוא כותב ואני מאוד מתחברת למוזיקה שהוא כותב עליה...ובדרך כלל(בכל מה שקראתי עד עכשיו) יש לי כמעט אותם דעות על מוזיקה כמוהו
ובקשר לחתימות ותמונוץת וכל אלה אני לא עד כדי כך משוגעת....חחחח...
ולסיכום: ידידיה שחקן מעולה ואין מה להתווכח....
חחחחח....

KiShKooSh

New member
תרשי לי לצטט אותך...

"בעונה הזאת ידידיה נראה הרבה יותר טוב מאשר בעונה הקודמת שלדעתי אז הוא נראה ילדותיאבל לא רק בגלל זה הוא לדעתי שחקן מעולה כי המשחק שלו ממש נראה אמיתי..." קודם איך ידידיה נראה "אבל" הוא גם שחקן טוב. ואני רוצה להזכיר לכולכם, ידידיה הוא בן אדם רגיל במיליון ואחד אחוז זה שהוא שיחק בסידרת ילדים בטלוויזיה זה לא אומר שהוא "יותר". הוא פשוט שחקן.

למעלה