הערצה

chen010189

New member
שמתם לב שרובכם כתבתם על ידידיה?

ומעריצות של מיכאל אלוני נעלמו מהפורום. זה מפחיד איזה שינוי דרסטי בפורום....

shminia com

New member
למה לא לבקש חתימה ממוטי?

בכל אופן, אני חושבת שאנשים מתחלקים לשני סוגים של אנשים: אלה שאוהבים ומעריצים אנשים בגלל יופי אלה שאוהבים ומעריצים אנשים בגלל אופי לדוגמא, תשאלי אנשים את מי הם מעריץ? יהיו לך מיליון ואחת תשובות. יהודה לוי, רוני דואני, מירי מסיקה, ידידיה ויטל,עדי הימלבלוי, הילי ילון, דני *ררר* לשמן ועוד.. אבל יהיו גם את אלה שפשוט יגידו לך: אמא ואבא. ואני רוצה לצטט את ROITER: " הערצה: - שם הפעולה של "מעריץ". - אהדה והערכה גדולה - בעיקר לאיש ציבור או לאמן וכד'. - רכישת כבוד רב. - יראת כבוד כלפי אל. " מבחינת אותם אנשים, אמא ואבא שלהם הם מושא ההערצה. הם מעריכים אותם,אוהדים אותם, ורוכשים כלפם כבוד רב. החלק של אותם אנשים שמוצאים את עצמם מעריצים בגלל יופי- תמיד יכחישו את זה וזאת מכיוון שהחברה שלנו התעוררה ושמה לב מה קורה, ואת אלה שמעריצים אך ורק בגלל יופי, החברה לא אוהבת- משום מה.. ואז הם תמיד יוסיפו את המשפט "אבל הוא גם משחק טוב". ויש את אלה שמעריצים אנשים בגלל האופי. ולא פעם תשמעי את המשפט: "אני פשוט מעריצה אותך על האומץ שלך. אני בחיים לא הייתי מסוגלת.." ולא ,לא מדובר על באנג'י ,אומגות וכל שאר השטויות. זה יכול להמשך גם כ.. "אני בחיים לא הייתי מסוגלת להתמודד מולו ולהגיד מה שאני חושבת עליו ישר בפרצוף בלי להתרגש בכלל". ויש את אלה שמעריצים בגלל כישורים: "אני פשוט מעריצה אותך- את מכינה אוכל כל-כך טוב!" "את מציירת מדהים! אני מעריצה מספר 1 שלך!!" אז כן, אני לא מעריצה את השחקנים. אני אוהבת את הסדרה, וזה גם בגלל התסריט המעולה, העריכה הנהדרת, וזה גם בגלל שיש בה שחקנים בעלי כישרון. כישרון מיוחד- שאני לא בטוחה כל כך שתמצאי אצל כל אחד. אם הם לא היו בעלי אותו כישרון מיוחד - מי היה שם עליהם?! זה שהם מופיעים בטלויזיה זה רק מוסיף, אני בטוחה שיש עוד כמה וכמה אנשים בעלי כישרון במשחק , אבל מישהו מכיר אותם? יודעים עליהם? לא. וזאת מכיוון שהם אנשים רגילים, שאף אחד חוץ ממכירהם לא יודע על הכשרונות שלהם. וגם המפורסמים, אם עוד לא ידעתם, הם אנשים רגילים לכל דבר, כן ,כן, גם הם. ואין דבר כזה מושלם. בכל אחד ניתן למצוא פגם. אז אין "ידידיה ויטל מושלם" או "מיכאל אלוני מושלם". בקשר לשאלתך הנוגעת לחתימות ופוסטרים והאיש באוטובוס- 1. אין לנו תמונה של האיש באוטובוס -אז איך נתלה אותה? ועכשיו ברצינות: 1. החתימות באות להראות שהנה ,עשינו את זה נפגשנו עם מושא ההערצה שלנו וזו ההוכחה לכך . במקרה שאני מעריץ את אמאבא אני לא צריך הוכחה. אני פוגש אותם כל יום. אבל מכיוון שבדרך כלל מושא ההערצה הוא "מישהו מבחוץ" , "מפורסם", החתימה שווה עבורנו הרבה יותר. אנחנו לא מכירים את הבן אדם הזה,לא פוגשים אותו , אבל הנה הייתה לנו הזדמנות ועשינו את זה - זו ההוכחה. 2. פוסטרים- להראות לכ-ו-ל-ם שאתה מעריץ את אותו אחד / אותה אחת. וכי למה לא? כולם צריכים לדעת. אני לא חייב לשמור את זה בסוד.וככה מתחברים עם עוד אנשים שגם הם בעלי אותו מושא ההערצה. אולי אני נשמעת כאן כמו איזו פרופסורית למדעי הערצה , אבל זו התחושה שלי. ולסיום: מוטי אפשר חתימה? עדי

KiShKooSh

New member
ובקשר ל ../images/Emo9.gifמוטי...

את רוצה לדעת שכבר ביקשנו ממנו חתימות באמת? זה היה אחד הדברים היותר תמוהיים שקרו לי

Rioter

New member
קראתי,

זה שלא הגבתי על ההודעה לא אומר שלא קראתי אותה. :)

נעמקה19

New member
אני קראתי. זה ממש יפה מה שכתבת....

אני מסכימה איתך. במיוחד אהבתי את מה שאמרת על התמונות והחתימות. זה הבהיר לי כמה דברים

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif ידידיה

טוב אז אני מעריצה את ידידיה בגלל שהוא שחקן פשוט מוכשר אין מה להגיד
הוא משחק מעולה, הוא ממש מרגש.. הוא יודע לעשות את התפקיד שלו מצויין.. והוא כוסון חחח
אבל לא בגלל זהה.. בגלל שהוא פשוט בנאדם מוכשר
ואין לי פוסטרים שלו כי אני לא מעריצה אותו בגלל שהוא חתיך וזה... אלא בגלל המשחק שלו [?]
ואני גם בכלל לא מכירה אותו מעבר לטלויזיה.. ואני לא בדיוק מבטאת את זה.. אני לא מסתכלת כל יום על תמונות שלו תולה פוסטרים, שומרת חתימות וזה.. [גם אין לי אבל לאמשנה
] אני מבטאת את הערצה שלי בכך שטוב לי להסתכל כל יום על השמינייה ולראות אותו את המשחק שלו והכל.. והוא בנאדם בדיוק כמונו רק פשוט בטלויזיה.. ויש כאלו שאומרים "אתם מעריצים אותו בגלל שהוא מפורסם והוא בטלויזיה" אבל אני לא יכולתי להעריץ אותו אם הוא לא היה בטלויזיה, כי אז בכלל לא הייתי מכירה אותו.. ואני גם נורא אוהבת לקרוא את הטורים שלו, הוא כותב פשוט מקסים וזה גם לא נקרא בדיוק הערצה זה יותר.. מעריכה נגיד..

chen010189

New member
חחחחחחח מה יש לכם מידידיה?

עוד בסוף יחשבו שפתחתי את השרשור רק עליו
שמתם לב אבל שכל המעריצות של מיכאל כאילו נכחדו והשם ידידיה מככב בימים האחרונים בפורום?

Rioter

New member
זה פטתי בעיניי.

(לא משהו אישי. אבל זה פטתי, כמו כל ההודעות של "איזה כוסון X! איזה מושלמת X!".)

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif זה לא בכיוון של איזה כוסון

או של איזה מושלם, זה יותר בכיוון של אין עליו בכיוון של משחק או תכונות אחרות

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif אני כן,

קראתי הרבה ראיונות איתו, והוא סיפר הרבה על עצמו, ועל התכונות שלו וזה לא שאני מכירה אותו אישית [ואני לא] ואני גם אף פעם לא פגשתי אותו, ואני ממש לא אוהבת אותו בגלל שהוא "כוסן!" "וחתיך..!!" וזה.. אלא בגלל מי שהוא.

Rioter

New member
לא, את לא מכירה אותו עדיין.

תביני, בראיונות הוא מספר על עצמו מה שהוא רוצה שידעו. את לא מכירה אותו באמת. את לא מכירה את הצדדים השליליים שבו, את הצדדים האחרים שלו, את הדעות שלו בנוגע לדברים אחרים, את לא יכולה להכיר אותו דרך ראיונות וכתבות - מהסיבה הפשוטה, שהוא גם לא חושף את כל-כולו בראיונות. רק את הדברים הטובים והמעטים, ומתוכם, רק את אלו שהוא היה רוצה שיכירו.

למעלה