שירשור שאלות

Vervain

New member
אני לאXD

יש לה סיכת עכביש רק על הכריכה, במנגה עצמה היא עונבת עניבות. אבל אולי אני אקנה אחת. הייתי מנסה להכין מפימו אם היה לי זמן...

עזרה, בבקשה? T.T ../images/Emo29.gif זה לא קוספליי, אבל עדיין אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להתחפש בפורים לנסיך, משהו בסגנון של נסיך-חלומות-על-סוס-לבן-דיסני שכזה. בקיצור, אני לא יודעת מה כדאי לי לעשות. התכנון הוא כזה- כתר קטן, מכנסיים לבנים[כבר יש], מגפיים, גלימה וחולצה, שזה החלק שאני מסתבכת איתו >_< איזה חלק עליון יראה הכי נסיכי? חשבתי או ללבוש חולצה מכופתרת דמויית מקטורן עם חגורה באמצע, או חולצה נטולת שרוולים ומתחת פולו עם שרוולים תפוחים. מה עדיף? למישהו יש רעיון אחר? מדריכים או תמונות או חנויות שיעזרו לי? משהו? הוספתי תמונה להמחשה של הנסיך משלגייה והנסיך מסינדרלה, הם די דומים למה שרציתי.

CibiHeart92

New member
הצילוווווווווווווווו שמישהו יעזור לי ;_____;

זה לא קשור לתפירה זה יותר גרוע T_T נקעתי את הקרסול ;----------; געעעעעעעע נתתי לרגל לנוח כל הסופ''ש וזה לא עוזר! היא נפוחה כמו אנילאיודעת מה וזה כואב ;; אני מפחדת שזה לא יבריא בזמן ;; ועוד רוצים שאני אלך להביא דיסק מזורגג ולהרוג אותה עוד יותר והקטע הוא שאני לא מוכנה לראות רופא, כי אני בצבא, והרופאים הצבאיים כמעט הרגו אותי פעם =_= מישהו מכיר תרופת סבתא יעילה? T____T;;;

CibiHeart92

New member
כל עוד אני יכולה להשאר בהכרה, בלי גימלים!

גאד איך אני רואה את עצמי אומרת "וואאאה אני רוצה לחזור ללבוש מדים ;^;" אחרי השחרור.. תעשי טובה, תהרגי אותי אם אני עושה את זה? ^^;;;

pokegirl

New member
בכיף.

האמת לי היו רק 3 גימלים במהלך השירות, בגלל זעזוע מוח :X

CibiHeart92

New member
אהה אני זוכרת שאמרת שהיה לך אחד..

רק שלושה? O.O; זה הספיק? אגב מכירים את זה שאתם חולים או משהו ופתאום קמים וחושבים כזה "היי, לא כואב יותר O.O; " זה קרה לי כרגע XD אבל נלך בכל מקרה למקרה חירום..

CibiHeart92

New member
בעעע

צריך לשים לב טוב טוב לא לחלות\להפצע בזמן השירות הצבאי..

Sezuke

New member
o_o

בחיים לא חשבתי שאניא שמע אי פעם "רק שלא יתנו לי גימלים" פ=פ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; תרגישי טוב והחלמה מהירה בכל אופן~ XD

CibiHeart92

New member
טי...הי... ^^;;;;;;;;

אני די...רוצה..לעבור שירות מלא בלי גימלים XP שרדתי בלי במשך שנה ושמונה, אני אשרוד עוד P: כל הבסיס שלי כבר מעוניין במותי, אני חייבת לציין גימלים זה לחלשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Litlle Princess

New member
היי אם אתם\ן בני 18 עד 25

אשמח אם תענו לי על השאלון המצורף זה לפרוייקט בפסיכולוגיה ותחזירו לי אותו במסרים. תודה מראש , רותם.

למעלה