שירשור שאלות

akane

New member
לא את, אני P:

גיא שרשר אליי בנושא הסבתא (שהוא עוד יקבל מכות על זה מתישהו >.< יותר מידי אנשים מתחילים להדבק לזה ;; )

Serf SaN

New member
אה, הלו.

את מרשה לי לקרוא לך ככה. וזה שאת מתנהגת כאילו לא ליד אנשים אחרים לא עובד לך. D:

Serf SaN

New member
XD

סבתוש מתי הדבר הזה של הקישוט מחר באשכול פיס/עירוני א'?

akane

New member
בבקשה~ ^^ מהאתר של ג'אן-צ'אן

אם את לא יודעת להעתיק את הצורה בדיוק, את יכולה להגדיל את התמונה באופיס דיפו לגודל הרצוי ולגזור :]

TaIu

New member
בקשר לשרשרת

שלום. ^^; יש לי די בעיה. זו פעם ראשונה שאני עושה קוספליי, ובעיקרון יש לי כמעט את הכל (נשאר רק לתפור חולצה) חוץ מדבר אחד - שרשרת. זו דמות שהשרשרת (וגם הצמיד, אבל זה שולי יותר) זה משהו חשוב, ואם אין שרשרת זה ממש יהרוס לי. חשבתי על הזמנה מהאינטרנט, הבעיה שזה יכול להגיע כמה זמן אחרי הכנס וזה לא יהיה נחמד. חשבתי על להכין, אבל אני לא יודעת בדיוק איך אני אמורה לעשות את זה. X_ס פה יש את התמונה (והעלתי גם תמונה של הדמות (הנקבה XD) עם השרשרתלשם המחשה). הצעות? |: תודה רבה לעונים!

הממ

הגוף של השרשרת עצמה לא נראה מסובך- אני בטוחה שאפשר למצוא חרוזים עגולים ומעויינים בחנויות יצירה, והכי הרבה אם הצבע נגיד לא מתאים, אפשר לקנות צבע כסף (אם אני רואה נכון שזה הצבע) ולצבוע אותם. בקשר לתליון עצמו, יש הרבה אפשרויות לעשות אותו: את יכולה לעשות בפימו. הרבה אנשים עושים את התליון שלהם מפימו, ובד"כ זה יוצא יפה מאוד, מה גם שאפשר לקנות פימו בצבע כסף ואז לא תצטרכי לצבוע. אבל, פימו זה שביר, והדוגמא מאוד עדינה וסימטרית, ודיי קשה לעשות קווים ישרים לגמרי עם פימו... ולכן, את יכולה לעשות את זה מחומר יותר פשוט- נגיד לחתוך את הדוגמא מבריסטול עם לשרטט קודם שיצא מדוייק, ואח"כ לעבות את זה עם עוד קצת שכבות של נייר. או לקחת חוטי תייל, לעשות את הדוגמא ולעטוף את זה בעיסת נייר ואז לצבוע. או אפשר גם לקחת קייסמים, לחתוך בצורה המתאימה, להדביק בדבק אחד לשני ולצבוע. ואין לי כ"כ יותר רעיונות, אבל אני מקווה שאחד מהם לפחות יעזור ^^; (ד"א אחלה קוספליי. יוקי 3>)

TaIu

New member
רעיונות מצוינים, תודה רבה! ../images/Emo23.gif

אין לי מוח יצירתי בגרוש. ס.ס (וכן, יוקי ;-; 3>)

AbaraiRenji

New member
אהא, יוקי וזירו~

יש לי בעייה עם הקוספליי, כמה בעיות. דבר ראשון זה הכפתורים בצורת הורד: http://imagehost.vendio.com/preview/xe/xenetoy/2889.jpg דבר שני: http://imagehost.vendio.com/preview/ko/kongkong/PJ0744.jpg אני המ... פשוט אין לי מושג איך להכין אותם. XD; אז אם אפשר קצת עזרה, בבקשה? P: (והמ... ייעזור לי גם אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיאות וכ'ו) תודה. ^_^

Vervain

New member
שאלה^^;

החלטתי לשדרג את התחפושת שלי לקוספליי- מיכאלה (או שתעדיפו מיקאילה?) מגודצ'יילד (קאורי יוקי
) הנמצאת כאן משמאל. יש לי כבר כמעט הכל ומה שלא אני יודעת איפה להשיג בזמן הקרוב, חוץ מהקשת עם הכובע! איך אני מכינה דבר כזה? כלומר, איך אני מכינה את הכובע המיניאטורי, אחרי זה כבר אפשר להדביק אותו לקשת שחורה רגילה. עזרה? מישהו?
ועוד דבר, זה דיי מטריד אותי, תהיה סבירות כלשהי שיזהו אותי? זה יכול להיות ממש מעפן ללכת לכנס עם הקוספליי ושאף אחד לא יזהה אותי. אני מתכוונת לאף אחד. זה לא צריך להיות ברמה של כמו שמזהים קאסטים של נארוטו אלא כמה אנשים צדיקים בודדים.. זה ישמח אותי;;~

למעלה