שירשור שאלות

Litlle Princess

New member
תקשיבו...

סורי אם פגעתי אבל לא הבנתי מה הקטע זה כולה פרוייקט של כתה יב' זה לא שאין לי מה לעשות בחיים והקטע שאני צריכה אנשים שאני לא מכירה , לדעתי אם יש לכל אחד אפשרות לעזור למישהו אחר ותאמינו לי שזה עניין של שטויות אז כאילו למה לא? ומה מעצבן בזה ששאלתי מזה קוספליי? אז אולי אין לי נסיון בחיים כמו שלכם כי בטוח כל אחד פה יותר גדול ממני ... חשבתי שזו מילה שהמצאתם... ולדעתי ההתיחסות שלכם לאנשים שלא מ"העולם" שלכם קצת מגעילה... לא באתי לפגוע רק תשפרו אותה קצת...

gogatsu

New member
אין צורך להיעלב...

אנשים מנסים להשתמש בחוש הומור... כמו שכתבו לך פה ובטח התעלמת, זו לא מילה שהמצאנו וקצת חיפוש בגוגל היה עוזר לך לגלות בקלות מה זה (זה, אגב, אנשים שמתחפשים לדמויות מסדרות, סרטים וכו' ומנסים לחקות בצורה טובה ככל האפשר את הדמויות... זו ההגדרה על רגל אחת). עכשיו, בנוגע לסקר שלך, אין לך מה להתעצבן. זה לא פורום שקשור לזה. מי שיירצה יענה לך, מי שלא לא. וזכות האנשים להתעצבן שאת מספימה בדברים לא קשורים לנושא. יש מספיק קומונות ופורומים חברתיים שאפשר לשאול בהם.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאין צורך להעלב../images/Emo13.gif

אם הייתי רוצה הייתי מוחקת את זה אבל-שירשרתי את זה לפה. ודבר שני.. אני צינית, אל תקחי את זה קשה. בסך הכל הרעיון הוא שלא תפתחי סתם הודעות חדשות שלא קשורות לכלום אלא תשרשרי את ההודעה שלך לאיזה הודעה של תפוז אנשים או לשירשור שאלות . לא הגיוני יותר?

Litlle Princess

New member
חידשת לי.. לא מבינה בזה תאמת....

טוב נלמד להבא.... זהו וכבר אני לא צריכה ענו לי מספיק אנשים. תודה .

למעלה