שירשור שאלות

Yoko Shishi

New member
שלום! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

אני מחפשת כבר חודשים באינטרנט, במגאזינים של Burda, בחנויות בדים וכו'... ואני לא מוצאת שום הסבר איך תופרים תלבושת בי"הס יפנית. אני מדברת על Sailor fuku - התלבושת החורפית בצבע navy עם פסים לבנים בשוליים של השרוול והצאוורון. החצאית אמורה להיות עם קפלים והחולצה בסגנון מדי מלחים (הצאוורון הוא מרובע בצד של הגב, והופך למשולש מקדימה). אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא דוגמא שמסבירה איך להכין את זה (או אפילו לקנות אם אין ברירה
) בבקשה תספרו לי. זה בדיוק כמו בתמונה הראשונה בעמוד הזה של וויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Sailor_fuku תודה!

Snake Bandage

New member
לחבר אקאטסוקי דרוש מעיל

היי. מ'נשמע. שי, בת 19 וחצי, חלקכם מכירים אותי. אני לא טובה בקוספליי. ם=ם אז ככה. אני לא אציק לכם בנוגע לחרדות הנוכחיות שלי בקשר לתחפושת לבית הספר (אני עובדת בבית ספר יסודי, הילדים ביקשו ממני להתחפש. זה נורא. כנראה אני אאלתר טראנקס סופר-סאייג'ין או נארוטו, השיער שלי לא יסלח לי וההורים שלי ישנאו אותי), אלא לגבי משהו אחר. כבר הרבה זמן שאני רוצה להכין לעצמי מעיל אקאטסוקי. למקרה שיום אחד יהיה לי מספיק שיער להתחפש לדיידרה. השאלה היא: איך לעזאזל להכין אחד? אני משערת שצריכים לקנות מעיל קודם (כמובן...). למישהו יש המלצות? סוג מעיל, איך עושים את העננים, דברים כאלה?

Rock Terri

New member
שאלה....

תגידו, באיזה תאריך הכנס קוספליי של השנה? ואיפה? וגם אני תוהה אם זה יהיה מוזר אם אני אבוא לכנס לא בתור דמות מאנימה\מנגה. השנה אני עליסה מארץ הזוועות, אבל לא בגרסת המשחק..אז אתם חושבים שזה יהיה מוזר אם אני אבוא ככה לכנס?...

cowgirl Ms

New member
שאלה לי יש~

יכול להיות שמוכרים לכם פסטיבלים \ כנסים של קוספליי שמתקיימים ביפן? אש מישהו מכיר, אשמח לדעת אם יש כאלו בשלושת החודשים הקרובים... ^^; תודה מראש~

נואשת;~;

תמיד רציתי לעשות קוספליי אבל אף פעם לא חשבתי שאמא שלי תעזור לי והשנה כן ראיתי נכונות ממנה והלכתי לקנות בדים ואביזרים אבל מה? כל תופרת שעברנו דרכה היא "רק עושה תיקונים" ו"איין לה זמן" הכל התפוצץ לי ואני ממש ממש בבאסה;_; נשארו רק שבועיים בערך לפורים ואני לא יודעת מה לעשותTT.TT לתפור לבד זה לא אופציה כי אני בטוחה שיצא מעוות וחרא\: מה אתם ממליצים לי לעשות? לשכוח מזה?;~; או שאולי יש לכם תופרת להמליץ לי עליה באיזור המרכז?(אני מניחה שרק במסר,לא?) יש לי מזל נאחס, תמיד הכל מתפקשש לי]= *בתמונה זה בערך מה שאני צריכה רק טיפה שונה...הדמות היא הליבל מהאספדה בבליץ'*

Serf SaN

New member
עברית, נורא תקל עלינו.

ותמונות עוד יותר. את לא באמת מצפה שכולם יבינו על איזה דמויות את מדברת ועל איזה בגדים.

sonaku

New member
אם אנשים באו בתור

בוראט,ג'ק ספראו וקופסא, אני חושבת שאליס מארץ הזוועות יהיה נורמלי לחלוטין..^^ הממ..פורים,לא זוכרת תאריך מדוייק באונ' ת''א. יש הכל באתר שלהם. הארוקון. שלי משום מה אין אותו Oם

Keitarou

New member
תעשי לבד...

תופתעי לדעת כמה רחוק אפשר להגיע עם תפירה ידנית.. =) ואנחנו נשמח לעזור~ ^^ אז יש לך כבר את הבדים והכל?

כנראה שאיין לי ברירה...

במילא איין לי מה לעשות עם הבדים. מקסימום יצא מכוער אני אזרוק. הקטע שאני אפילו לא יודעת אייך להתחיל....אתם יכולים לפחות לכוון אותי אייך לעשות? אני מקווה שהתמונה מספיקה... רק שהתמונה מאיביי קצת שונה ממה שהדמות באמת לובשת. כל הבטן צריכה להיות חשופה והבד מאחורה צריך להיות באלכסון לכיוון למטה ואז להמשיך ישר כלומר גם חצי מהגב חשוף... אני אצרף תמונה בערך שתבינו למה אני מתכוונת... עוד בעיה שאיין לי הרבה זמן לעשות את זה\: יום שלישי יש לי טיול שנתי עד יום חמישי בשבת אני לא תופרת וביום רביעי לפני פורים יש לי מבחן בהיסטוריה ככה שמי ראשון אני צריכה ללמוד למבחן... אז ממש ממש אייין לי זמן>< בכל מקרה אני אשתדל לעשות הרבה בימים שכן יש לי טיפונת זמן.... אז יש הכוונות? מישהו? קיבלתי פה ממש התייחסות><

happy berry

New member
המ...

טוב,לא הייתי רוצה שיסקלו אותי על בורות במושגי לבוש יפני מסורתי וכאלה..אבל לי זה נראה כמו מכנסי hakama [באמאשלי,אי אפשר לרשום את המילה הזאת בעברית]...אז יש כאן ואפילו פה [וסוג של פטרן בשבילו] טוטוריאל,אני לא יודעת עד כמה זה יעיל..לא ניסיתיX: את השאר אני כבר אנסה להסביר במסנ',כי אין לי כח להמשיך את ההודעהD: ג'ה:]

Sezuke

New member
הנה.

רשימה של כנסים בכל העולם לזמן הקרוב (וגם הקצת רחוק) מהאתר של cosplay.com אני לא יודע אם יש שם מ-מ-ש את כולם, אבל ראיתי שם כמה ביפן (כולל קומיקט) תעייני בו, אני ראיתי לפחות 2 ביפן, אולי יש יותר כי הסתכלתי דיי מהר XD http://www.cosplay.com/calendar/

למעלה