שירשור שאלות

chibichee

New member
זה יהיה באולם סמולרש באונ' תל אביב ב 23/03

מ 10 בבוקר עד 12 בלילה אם אני לא טועה...

Ayelet chan

New member
יש כאן את כל הפרטים על הכנס~

http://anime.org.il/mar08/ ואני חושבת שזה לא יהיה מוזר ואפילו יהיה מגניב~ (בתור אחת עם סיוטים מהמשחק ומדגים ענקיים~) בהצלחה בקוספליי~ 3:

Sezuke

New member
זה בסדר גמור לדעתי

תתחפשי למה שבא לך , לדעתי מקובל להתחפש גם דלברים שלא רק מאנימה\מנגה\משחקים\מוזיקה יפנית וכו וכו' יש אולי אנשים שיחלקו על דעתי (אולי אפילו לא), אבל באמת תתחפשי למה שבא לך =) כשהייתי בנאימה אקספו לפני הגיוס (שנת 2004), היו מספיק אנשים שהתחפשו לדברים שגם לא קשורים, לעזעזל, היה מישהו שהתחפש לגנב מהדמויות של מקדונלדס ם_ם;;; זה מקובל לדעתי.

akane

New member
ועוד חשבתי שלי אין טקט ם.ם;

להיות קצת יותר נחמד,גיא~ זה לא שהיא לא דיברה עברית או היתה עד כדי כך לא ברורה. והיא מדבר על נארוטו, סדרת אם כל הקוספליי... לא כזה נורא שהיא לא ציינה מאיפה ונתנה דוגמא.

Serf SaN

New member
טאקט צ'אן~~ D:

XD סתם לא אוהב שאנשים באים לבקש עזרה במשהו, ויוצאים מנקודת הנחה שאנחנו מבינים על מה הם מדברים. P: בהתחלה שי אמרה משהו על נארוטו, ואח"כ משהו על דראגון בול זי, מאיפה לי על איזה סדרה היא דיברה אח"כ. ס.ס ובכלל, להביא תמונה זה הדבר הכי בסיסי. אז שי, להבא~ 3: וסבתא, אני לא חושב שאת חסרת טאקט. O: פשוט..עם הגיל..מגיעה הסניליות. XP

akane

New member
לדעתי קודם כל לא צריך לקנות מעיל

אלא אם כן את רוצה סתם מעיל רגיל שיהיה שליש "אקאטסוקי" עם העננים. המעילים שלהם הרבה יותר רחבים, עם שרוולים גדולים ומרווחים וצווארון גדול ועומד. בספק שתמצאי אחד כזה מוכן ולכן האופציה הכי טובה היא לתפור אחד. אני הייתי משתמשת בגזרה של חולצת גברים פשוטה ומגדילה אותה בכמה מידות, ומאריכה אותה עד לרצפה. מגדילה ומרחיבה גם את השרוולים מהגזרה המקורית פי כמה, ואת הצווארון עושה בשכבה כפולה, כשבין שתי השכבות יש שכבת פוליגל דק (נקרא גם מפל בחנויות אומנות). לדעתי עדיף גם בד בעובי בינוני ומעלה, כדי שהמעיל יעמוד יפה, ולא יפול כמו שמלה למטה. לגבי העננים- אין דרך מיוחדת/מסויימת בשביל זה. לשבת לצייר את הענן, להוציא את הצורה מבד, לגזור, לתפור למעיל. את הפסים הלבנים שתוחמים את העננים הייתי עושה עם סרט אלכסון ממש אלסטי או צובעת עם צבעי בד על החתיכות עננים. מקווה שעזרתי~

akane

New member
אני אכה אותך :D זה לפחות סבתא-עינב >>

אני לא סתם סבתא ממוצעת >.<

למעלה