בית דגן זה אחלה.
NOT. אתה יודע, אם אתה חוצה את הכביש יש איזה ביתן של האגודה למען החייל. עם מלא מ"ציקים יושבים שם. P: (לא באמת, פשוט בפעם האחרונה שעברתי ליד, שמתי לב שיש המון....)
משהו טוב שקרה השבוע? מגישים אותי על 95 בF ו100 בG!!!! ^_^ (איזה מורה מפגרת אבל, היא הגישה אותי על 95 גם בE. מישהו רואה היגיון?) חוץ מזה ישבתי כל השבוע בבית וקראתי פאנפיקים וכאלה. במקום ללמוד למגן בכימיה, שהיה סבבה דווקא.... ושיחדו אותנו בבצפר בשביל לשחרר אותנו משעות חופשיות >>
משהו רע שקרה השבוע? המתכונת השניה במתמטיקה הרסה לי, למרות שהייתי בטוחה שהלך לי סבבה >: הבגרות בערבית הייתה ממש מוזרה. חוץ מזה שכמעט איחרתי אליה, כי קו 5 מטומטם, והייתי צריכה כמעט לרוץ לבית ספר. >>
שיר השבוע: כרגע משום מה נתקע לי Bad Boys אין לי מושג מאיפה Oם
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא נראה לי ראיתי משהו =\
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנפיקים!!! ו"הכימיה שבינינו" הכולל את כל הבגרויות בכימיה עם פתרונות מלאים משנת 1993.
בילוי השבוע? מחר יומולדת לחברה ממש טובה

וביום חמישי היו מלא ציטוטים משעשעים כאלה. שאר הזמן ישבתי בבית.
ציטוט השבוע? "אפשר שתוריד אותי בצומת בית דגן? גם צומת חולון זה בסדר..." "אוקי. אבל למה צומת?" "זה העבודה שלה...."
קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2543374/ התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? פפפפפפפפפפפט.
ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! האמת שיש לי משהו. לא חדש, אבל בכ"ז. אבל זה רק נסיוני, ונראה רע, ולא גמור וכאלה. אז לא. D:
למה מצפה בשבוע הבא? לסיים. עם. אנגלית. לכל. החיים. DDDDD: ומיקודית במתמטיקה. >>
תמונה/תמונות? XD מצאתי את זה היום במקרה. רוקע"צ לפני שנתיים, איזה 6 בבוקר.