סכמ"ש + WIP

WayToDawn

New member
קוספליי? מה זה קוספליי?

אין לי בכלל זמן לזה עכשיו, קצת שכחתי, כן.... משהו טוב שקרה השבוע? ממ... נפגשתי עם חברה שלא ראיתי שנה. דיברתי עם חברה אחרת שלא דיברתי איתה שנה. הרווחתי אחלה כסף. זמנתי סט מאמם של פיגרים של האקוקי. והייתי בתערוכה מדהימה. ואמ, זהו. משהו רע שקרה השבוע? החצי הראשון של השבוע, ביחד עם שבת ושישי לפניו. הרבה דיכאון בעיקר, הרבה בחינה מחדש של כמה דברים. ובעיקר הרבה מאוד אנשים שעצבנו אותי. אבל הצלחתי לצתא מזה הודות לכמה אנשים טובים, רובם לא קוראים כאן, או בכלל לא קשורים לקוספליי. אבל אני כן אזכיר את קורל ♥♥♥ *חיבוק* [ולא את ממש לא דבר רע מהשבוע! זה סתם התאים במשפט] שיר השבוע: Izayoi Namida, הפתיחה של האקוקי. ו-My Life Would Suck Without You של גלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: האקוקי. אפילו שקצת חרם לי על המשחק [קצת הרבה] והיג'יקאטה שזוף מידי [יפריע לי לנצח]. אני בכל זאת צווחת כל פעם שהם משחזרים CG מדוייקים מהמשחק. משחק השבוע? כי לא קראתי כלום לול :) סטאר אושן: דה לאסט הופ אינטרנאשיונל. יפניתתתתתתתתת 3> ועיצוב דמויות 333333> בילוי השבוע? תערוכת זכוכית בשני. ואוו, היה מדהים. ציטוט השבוע? נע~ קוספליי השבוע? יש שניים האמת ם: 1. http://www.cosplay.com/photo/1922438/ 2. http://www.cosplay.com/photo/1894849/ התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? AS SAID, קוספליי? מה זה בכלל? הלימודים אוכלים לי את החיים, לקוספליי נדאג אחרי שבועות. אבל כן יש לי WIP של אחד הרישומים למגמה. וכן, זה קאמיג'ו מוורסאי שם :) למה מצפה בשבוע הבא? אילת? תמונה/תמונות? קורעת תתחת על רישום, כן.

innocence

New member
ציור מדהים!

חבל שקאמיג'ו של ורסאי פחות יפה מקאמיג'ו של לאריין:(

SunsRequiem

New member
הרישומים שלך פשוט מדהימים

אפשר רק לקנא בכישרון שלך. באמת.

rukia chan

New member
הרישום מדהים! ../images/Emo103.gif

אגב, באיזו תערוכה היית ואיפה??

WayToDawn

New member
בגלריית ליטבק

ליד מוזיאון תל אביב. תערוכה של פיסול ואומנות זכוכית. אבל אם אני לא טועה היא נסגרה אתמול. ותודה לכולם! 3:

rukia chan

New member
אוי באסה ../images/Emo103.gif

מאז שעזבתי את מגמת אמנות והתחלתי צבא אין לי זמן לתערוכות בכלל ;-;

Serf SaN

New member
זה לא באמת.

זה הכל עניין של רצון. בכלל, אם הייתי משרת גם בקריה, יומיות עם משמרות כאלה נוחות, הייתי לפחות כמה פעמים בשירות שלי נכנס למוזיאון ת"א. גם ככה זה חינם, גם ככה זה קרוב. את סתם משקרת לעצמך כשאת אומרת שאין לך זמן בגלל הצבא. P:

rukia chan

New member
אולי ../images/Emo103.gif

אבל מה לעשות, בין להיות בחפיפה כבר חצי שנה, למות מתסכול מזה שאני עדיין בחפיפה כבר חצי שנה, שיעורי נהיגה, קצת עבודה וגם להיות בבית מדי פעם כדי לסדר אותו קצת, אין לי ממש כוח לזה. בטח שאין לי כוח ללכת לבד, זה מתסכל. אז נכון, אין לי זמן זו לא הגדרה נכונה. אין לי זין למצוא את הזמן, זו ההגדרה הנכונה. כך שבעצם... כל מה שאמרת די נכון XD אולי כשירדו לי כמה דברים מהגב...

CibiHeart92

New member
אבל את בטוח תלמדי

אם תהיה גרסה לגאקפו שעושה אחד או משהו .-.

akane

New member
מוכשרת, זה מדהים *O*

הפירוט על הספות ועל הבגד שלו מצויין

string chan

New member
בית דגן זה אחלה.

NOT. אתה יודע, אם אתה חוצה את הכביש יש איזה ביתן של האגודה למען החייל. עם מלא מ"ציקים יושבים שם. P: (לא באמת, פשוט בפעם האחרונה שעברתי ליד, שמתי לב שיש המון....) משהו טוב שקרה השבוע? מגישים אותי על 95 בF ו100 בG!!!! ^_^ (איזה מורה מפגרת אבל, היא הגישה אותי על 95 גם בE. מישהו רואה היגיון?) חוץ מזה ישבתי כל השבוע בבית וקראתי פאנפיקים וכאלה. במקום ללמוד למגן בכימיה, שהיה סבבה דווקא.... ושיחדו אותנו בבצפר בשביל לשחרר אותנו משעות חופשיות >> משהו רע שקרה השבוע? המתכונת השניה במתמטיקה הרסה לי, למרות שהייתי בטוחה שהלך לי סבבה >: הבגרות בערבית הייתה ממש מוזרה. חוץ מזה שכמעט איחרתי אליה, כי קו 5 מטומטם, והייתי צריכה כמעט לרוץ לבית ספר. >> שיר השבוע: כרגע משום מה נתקע לי Bad Boys אין לי מושג מאיפה Oם סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא נראה לי ראיתי משהו =\ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנפיקים!!! ו"הכימיה שבינינו" הכולל את כל הבגרויות בכימיה עם פתרונות מלאים משנת 1993. בילוי השבוע? מחר יומולדת לחברה ממש טובה :) וביום חמישי היו מלא ציטוטים משעשעים כאלה. שאר הזמן ישבתי בבית. ציטוט השבוע? "אפשר שתוריד אותי בצומת בית דגן? גם צומת חולון זה בסדר..." "אוקי. אבל למה צומת?" "זה העבודה שלה...." קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2543374/ התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? פפפפפפפפפפפט. ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! האמת שיש לי משהו. לא חדש, אבל בכ"ז. אבל זה רק נסיוני, ונראה רע, ולא גמור וכאלה. אז לא. D: למה מצפה בשבוע הבא? לסיים. עם. אנגלית. לכל. החיים. DDDDD: ומיקודית במתמטיקה. >> תמונה/תמונות? XD מצאתי את זה היום במקרה. רוקע"צ לפני שנתיים, איזה 6 בבוקר.

Serf SaN

New member
אונד נכון, את גרה שם. XD איזה משעשע

איך לעזאזל את נוסעת לת"א!? זה נראה לי סיוט עם כמות החיילים שנוסעים בכביש הזה לבסיס/הביתה.

string chan

New member
בד"כ אני יותר בראשון, אז נוסעים מראשון בכ"מ..

אבל איכשהוא יוצא שאני נוסעת לא בשעות של חיילים, או אנשים באופן כללי, אז זה סבבה. ואני בד"כ לוקחת 174, שלא כזה מלא בחיילים. פעם לקחתי את אחד ה274 האחרונים באיזה יום שישי, וכל המעבר של האוטובוס היה תפוס בתיקים ענקיים של חיילים :D איזה קו אתה לוקח שאתה מחכה? רוב הקווים מגיעים ממש מהר... (כשלא צריך אותם, כמובן.)

Serf SaN

New member
נכון, 174 לרוב באמת לא מלא באנשים..

בכלליות, בלי קשר לחיילים.
אני נוסע לרוב עם 451/461/455/ כל אחד מהקווי סופרבוס המעצבנים האלה מהבסיס עד לבית דגן, ומשם לוקח לרוב 164 לפ"ת או מקסימום כשאני נוסע לת"א אז 274 לעזריאלי. הבעיה היא זה לתפוס את האוטובוסים האלה של סופרבוס, כי הם ישירות לתחנה מרכזית ת"א ואז כל העולם ואחותו עולים עליו. בבוקר למשל אם אני לא לוקח אוטובוס ישיר מפ"ת עד צריפין (יש רק 4 כאלה ואני לרוב מפספס את האחרון..) אז זה לרדת בבית דגן, ופשוט לשבת ולחכות שם שעותתתתתת ם_______ם כי ברגע שיש יותר מאיזה 2 אנשים עומדים באוטובוס, הנהגים מרשים לעצמם לא להעלות יותר.. ופשוט בעצם לא לעצור בתחנה. ככה יוצא ש20 אוטובוסים עוברים על פני ואף אחד לא עוצר. ממש נחמד. :X

למעלה