גם אני?
משהו טוב שקרה השבוע? החבילות הגיעו לארץ בשלום ובבטחה, הלכנו למכס כי סירבנו לשלם עליהם 800 שקל ואחרי שעשו לנו בלגאן והוציאו את כל הדברים מהחבילות לא גבו מאיתנו אפילו שקל מעבר לעמלה שמשלמים על כל החבילות (162.5 ש"ח) ייאי!!
משהו רע שקרה השבוע? השכנים שלנו משפצים

(
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דקסטר. ראיתי בינתיים 2 עונות. וגם סוד החרב הקסומה (הי-מן ושי-רה!) איזו נוסטלגי ומהמם *_* אני רוצה לעשות קוספליי לחצי מהדמויות הנשיות שם. אולי אפילו ליותר מחצי.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל מה שהכלב שלכם רצה לדעת ולא היה לו את מי לשאול. זה ספר שקניתי (יחד עם עוד חמישה @_#) ביריד הזה של סטימצקי.
בילוי השבוע? כביסה...? אמא הפכה אותי לאחראית כביסה בבית, מה שאומר שרוב היום אני ממיינת, מכבסת, תולה ומקפלת
ציטוט השבוע? אני אף פעם לא מצליחה לזכור את הדברים האלו...
קוספליי השבוע? יש ואין. אני כל השבוע מסתכלת על קוספליים פוטנציאלים לקית ולא מצליחה למצוא. כל מה שאני רואה יותר מדי מסובך/חם בשביל כנס קיץ שבו אני גם אהיה מרוששת לחלוטין.
התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? אין WIP. אני עוד מתעסקת עם לסדר את הדברים מהמזוודות והארגזים...
למה מצפה בשבוע הבא? הממ.. זו שאלה קשה. אני לא מצפה לחיפושי עבודה, אם כי אין לי יותר מדי ברירות. אז תכלס, יש רק דברים רעים לצפות להם P:
תמונה/תמונות? שי-רה!!