סכמ"ש + WIP

akane

New member
יפה, ואחלה גזרה

זאת בדיוק אותה הגזרה שהשתמשתי בה למחוך של שבלייר ושל שיצו :]

evening rose

New member
תודה! :)

היא באמת מוצלחת. במקרה יוצא שכל מחוך שאני עושה אני משתמשת באחרת, אבל נראה לי שזאת הכי מוצלחת בינתיים. אני מנסה לגוון. D:

innocence

New member
גם אני?

משהו טוב שקרה השבוע? החבילות הגיעו לארץ בשלום ובבטחה, הלכנו למכס כי סירבנו לשלם עליהם 800 שקל ואחרי שעשו לנו בלגאן והוציאו את כל הדברים מהחבילות לא גבו מאיתנו אפילו שקל מעבר לעמלה שמשלמים על כל החבילות (162.5 ש"ח) ייאי!! משהו רע שקרה השבוע? השכנים שלנו משפצים:(( סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דקסטר. ראיתי בינתיים 2 עונות. וגם סוד החרב הקסומה (הי-מן ושי-רה!) איזו נוסטלגי ומהמם *_* אני רוצה לעשות קוספליי לחצי מהדמויות הנשיות שם. אולי אפילו ליותר מחצי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל מה שהכלב שלכם רצה לדעת ולא היה לו את מי לשאול. זה ספר שקניתי (יחד עם עוד חמישה @_#) ביריד הזה של סטימצקי. בילוי השבוע? כביסה...? אמא הפכה אותי לאחראית כביסה בבית, מה שאומר שרוב היום אני ממיינת, מכבסת, תולה ומקפלת ציטוט השבוע? אני אף פעם לא מצליחה לזכור את הדברים האלו... קוספליי השבוע? יש ואין. אני כל השבוע מסתכלת על קוספליים פוטנציאלים לקית ולא מצליחה למצוא. כל מה שאני רואה יותר מדי מסובך/חם בשביל כנס קיץ שבו אני גם אהיה מרוששת לחלוטין. התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? אין WIP. אני עוד מתעסקת עם לסדר את הדברים מהמזוודות והארגזים... למה מצפה בשבוע הבא? הממ.. זו שאלה קשה. אני לא מצפה לחיפושי עבודה, אם כי אין לי יותר מדי ברירות. אז תכלס, יש רק דברים רעים לצפות להם P: תמונה/תמונות? שי-רה!!

SHE RA

New member
כן? ../images/Emo8.gif

עשיתי קוספליי לשי-רה לפני כמה שנים למרות שיצא דיי גרוע... אני אשמח לנסות ולעשות אותו מחדש מתישהו...

innocence

New member
באמת? אני אשמח לראות:)

אני מתכוונת לעשות אותו מתישהו, אני לא לגמרי בטוחה מתי, אבל בטוח אעשה קוספליי שלה. אפילו התחלתי לחפש פיאות.

akane

New member
קוספליי ישראלי של שירה D:

מלפני חודש במסיבת גלאמו-ראמה. היא עשתה עבודה טובה לפי דעתי, והפיאה שלה מוצלחת~ לקפל כביסה זה מעפן, אבל תאמיני לי שלכבס לבד זה עוד יותר מבאס ;( ועוד לשלם על זה כסף.... כואב הלב.

akane

New member
לא הולכת. עדיין.... ;O

אבל מריירת על תמונות מכל מסיבה שאני לא מצליחה להגיע אליה. זה כאילו כל פעם שאני נמצאת במרכז - אין גלאמוראמה, ואם יש אני תקועה בירושלים :<

innocence

New member
זו הבעיה שלי..

עד כה לא ראיתי אף אחד שעשה את הכזה לראש שלה כמו שצריך. זה הכי מלחיץ אותי בנוגע ללהכין את התחפושת הזו, בתכלס. זה תמיד נראה ממש רע, לא משנה איך הכינו את זה! אני לא רק מקפלת, אני גם מכבסת ותולה וממיינת, פיספסת את זה P:

akane

New member
האמת היא שלא ראיתי הרבה קוספלייריות שלה

אבל באמת שחוץ מהכתר המוזר הזה שאר התחפושת די קליל. אין קישוטים על המגיני ידיים או רגליים, התלבושת חסרת פרטים כמעט, בצורה יפה שכזאת, אז זה רק הכתר והחזה. ואני חייבת לציין שלי זאת היתה תחפושת חלומות כשהייתי קטנה - אולי בעיקר כי אחותי הגדולה התחפשה אליה (אמא סופר מוכשרת, כבר הזכרתי?). לגבי הכביסה, גם אצלי זה ככה, טיפול כולל. אבל מצד שני אני עושה רק את הכביסה של עצמי ולא את של שאר המשפחה כבר... אז ניצחת X3

innocence

New member
אני חיפשתי במיוחד.

לא מצאתי שום דבר שבאמת נראה טוב. זה תמיד פלסטיקי כזה, וגדול מדי. אני רוצה לראות תמונות של אחותך עם התחפושת!

SHE RA

New member
סכמש.. :)

משהו טוב שקרה השבוע?אממ משהו טוב.. לא היה הרבה חוץ מההצגה של סוף שנה אתמול.. והיום יום שקט יחסית בבית משהו רע שקרה השבוע?כמעט הכל
בגרות שהלכה רע חזרות כל השבוע מחשב שמסרב לפעול כמו שצריך!! שיר השבוע:Tik Tak - Kesha סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:אממ בוא נראה אז ביום אחד השלמתי את... דוקטור הו האוס נארוטו צאק ואגדת המחפש.. מקווה שלא שכחתי משהו
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?ביוס ביוס ועוד ביוס בילוי השבוע? ציטוט השבוע?"חושך!...חושך!!!... נו כבר תסדרו את הבמה!!!!!" קוספליי השבוע? התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר?אממ ממ מזה ???(יוצאת קצת חסרת ידע
) למה מצפה בשבוע הבא?בגרויות יום הולדת וחופשת שבועות!! אממ ולא הבנתי מתי המפגש ואיפה? ואם בכלל יש מפגש פורום מסוג כלשהו??? תמונה/תמונות?אין ממש המחשב לאחר פירמוט והוא עוד מבולגן :\...

סכמ"שון :)

משהו טוב שקרה השבוע? מפגשון, בת מצווה של בתדודה שלי אתמול וזה וזה :) משהו רע שקרה השבוע? הפסדתי יום עבודה >ם<, ריבים עם אימא.. שיר השבוע: Glee - Crush סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כמה סרטים שראיתי בYES5 לול! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עיתון ידיעות ושיחון איטלקית-עברית XD" בילוי השבוע? מפגשון 333333333333333333333> נשמות שלי. ציטוט השבוע? מממ. לא זוכרת משהו ספציפי ס:" קוספליי השבוע? כלום! P: לא היה לי זמן להסתכל על משהו~ התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? הכפפות של טסונה כמעט מוכנות ס= הכל מוכן בערך. 90% ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! - D:" למה מצפה בשבוע הבא? למפגש יומולדת שלי ושל תאיר >/////////////<!!!!! תמונה/תמונות? TSUNAAAAAA~~~

HetareFlora

New member
סכמ"ש מצומצם ם:

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי גלי.
או שזה היה שבוע שעבר? והמתנות לאנשים הגיעו. משהו רע שקרה השבוע? אמ לאזוכרת. סוגשלדיכיכזהשעברבסוף. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=v7nj_ZUO98c&playnext_from=TL&videos=5V2g4JX05mw סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי, SPN ציטוט השבוע? "חד קרן חייב לאכול, לצורך דיאטה, במשך תקופה מסוימת שני סוגי מזון בלבד" - המיקוד שלי במתמטיקה. למה מצפה בשבוע הבא? למפגש יומולדת של חופית ותאיר. <O> ו. אמגדאמגד. אני כמעט ולא לומדת שבוע הבא. תמונה? הכנתי עוגה. כזה.

HetareFlora

New member
+ עוד כמה שטויות

הגאקופו שהכנתי לשני אפילו שזה לא מהשבוע. זה עקום וחמוד.

למעלה