סכמ"ש + WIP

CibiHeart92

New member
אני מנסה להרים אנשים

שיעשו לזה קאסט שאוכל לצלם מאז שראיתי את הסדרה XD לעדי זה פשוט ממש כיף להציק בכל הזדמנות שיש לי.

Serf SaN

New member
את רוצה?

אין לי בעיה. XD זה הגיע ביחד עם דבק, אגב. לא שחור! P:

innocence

New member
XDDD

אני אשמח^^ יום אחד אני אלמד להדביק ריסים כמו שצריך, ואז הכל יהיה נפלא! הדבק שמגיע יחד עם הריסים האלו הוא לא מי יודע מה איכותי, אני אקנה מתישהו דבק ריסים לא שחור XD

CoralP

New member
אני יודעת אני יודעת#$^../images/Emo181.gif

(בשביל מה הכובע.) אם זה מה שאני חושבת שזה, אז אמג! אני אוהבת אותו כלכך!

Mana Sama

New member
מסכמת~ *פיהוק*

משהו טוב שקרה השבוע? המשכתי קצת לעבוד על הקוספליי,קניתי עוד כמה קשקושים לקוספליי,סוגר לספטום,עגיל לטבור וסתם בזבזתי לעצמי כסף כשבכלל לא תכננתי,יאי XD אה וצריכים לקבוע לי ראיון עבודה למעריב,שאני לא יודעת אם זה טוב או לא כי לא הכי בא לי על טלמרקטינג. אה,ונקרעתי מצחוק מתוך שינה היום. אני לא זוכרת על מה חלמתי אבל הייתי חצי ערה והצלחתי לשמוע את עצמי (כמו כאלה שמדברים מתוך שינה והם מודעים לזה) יו,זה היה כזה חזק XDD משהו רע שקרה השבוע? אממ סתם,היה לי ממש יום מסריח אתמול. חברה שלי החליטה להזכיר לי כמה אני גרועה שיר השבוע: כל מיני של מאקרוס,נראה לי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מחוברות,כי אני ילדה מסכנה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מודעות דרושים? ;; בילוי השבוע? ת"א אתמול? לא יודעת ציטוט השבוע? הפעם אני לא זוכרת קוספליי השבוע? כל מיני קוספלייז של סול קאליבר (וסול איטר,כי משום מה זה החליט להופיע בתוצאות חיפוש בלי קשר) התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? לא המון. תפרתי את החתיכה המוזרה,ניסיתי לתפור את השרוולים לחולצה ובגלל שהבד סטרצ'י זה יצא ממש מעפן אז אני צריכה לפרום אותם ולנסות שוב =/ למה מצפה בשבוע הבא? ראיון עבודה..ולהמשיך לחפש משרה שיותר מתאימה. אה,ולהסגר כבר על פאה שאני רוצה להזמין (לעזאזל זה קשה >:) תמונה/תמונות? בלופ~

CoralP

New member
בהצלה עם העבודות!:(../images/Emo181.gif

מקווה שבסופו של דבר תתקבלי למשהו שיהיה לך כיף לעבוד בו! ובהצלחה גם עם השרוולים ובחירת הפיאה כמובן! בינתיים זה מתקדם מהמם

Mana Sama

New member
האמת שאני מתה לקצר את זה ממתחת

הקטע זה שאסור שאמא תדע על זה,כי גם ככה היא בדרך ללרצוח אותי שאני מתכוונת ללכת בלי חזיה XD אממ..אני אנסה גם קודם לתפור את כל השרוכים האלה ולבדוק ששום דבר באמת לא זז שם ^^-

akane

New member
אני הייתי תופרת בסיס חזייה מתחת לחולצה

רק את הקאפ הכוונה - ככה זה יציב יותר ובצורה של החזה, וגם אם תגזרי את זה שזה ישב מאמצע הציצי, זה לא בד אלסטי שיכול לקפוץ למעלה בכל רגע. מה גם שיהיה לך נוח יותר ולא יראו לך את הפטמות ^^ וגם אותי אמא שלי היתה הורגת על דבר כזה, גם בגיל 24 XDDD

Mana Sama

New member
הוממ..

בעיקרון קניתי חזיית סיליקון,אבל התברר שהיא די כתומה ולא בגוון עור שלי,מה גם שבגלל שהחולצה פתוחה בחזה גם מלמעלה וגם מלמטה-יראו את הצורה של החזיה וזה יכער את העניין לגמרי אבל כן,חשבתי על איזה ריפוד כלשהו במידה והוא לא יזוז ביחד עם הבד

akane

New member
התכוונתי יותר ל

לקנות רק את הקאפ של החזייה (רק הריפוד הדק בצורה של החזה, בלי הברזלים או הכתפיות), לחבר אותו לגמרי לבד ואז לגזור אותו באותו קו של החולצה. זה לא ייתן לך חזייה מלאה, אבל זה ייתן טיפה יותר "תחושת יציבות" לכל העניין. מצד שני, באמת שזה נראה עלייך טוב גם ככה, אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי ללכת לגמרי בלי כלום XD;

Mana Sama

New member
אה,האמת שלי זה לא ממש מפריע

מצידי לשים מדבקות לפטמות ובזה אני מסודרת אבל נראה כבר XD

למעלה