סכמ"ש + WIP

Jerald_Admonds

New member
יש דברים שעדיף לא לשאול...

האם אמרת איכס על איכות התמונה(שאת זה אני יכול להבין), או על תוכן התמונה(שאת זה אני לא יכול להבין)?

SunsRequiem

New member
מי בכלל המציא צבע בדים?

משהו טוב שקרה השבוע? אני הופכת ליותר פזמניקית מיום ליום, ואולי בקרוב אתחיל לחפש טיסות ליפן! יאיי! יחי טיול אחרי צבא ^__^ משהו רע שקרה השבוע? נשבר.לי.מלצבוע.בדים. שיר השבוע: Dance Dance של FOB סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Fool's Errand, כן, באנגלית. בילוי השבוע? צביעת בדים, וחיפוש אחר צלליות אדומות ציטוט השבוע? "בגללך לפינגווינים אין מה לאכול והם מתים!" דיון על איכות הסביבה המשרד הפך להיות.. קצת דרמטי. קוספליי השבוע? אין, למי יש זמן? התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? המשכתי לצבוע את הבדים לקוספליי, התחלתי לתפור אותו, ומקווה שהוא יהיה מוכן עד שבוע הבא. ^_________________^ פעם אחרונה שאני מחליטה לצבוע משהו בצורה כזו. ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! - למה מצפה בשבוע הבא? מפגש שבועות בעיקר. תמונה/תמונות? נעלה אחר כך תמונות של הדוגמא שאני מציירת על הבד.

innocence

New member
המלצות מאיזו בחינה?

איפה להיות? לכמה זמן לטוס? דרך איפה? איפה לישון? יש הרבה דברים שצריך לתכנן, רק תשאלי^^ את טסה לבד או עם עוד מישהו?

innocence

New member
זה פחות רלוונטי,

כי אירגון זה משהו אחר.. ההוצאות הן שונות כשנמצאים בזוג (כי אפשר לחלוק חדר וזה יוצא קצת זול יותר, למשל) מאשר כשטס מישהו אחד.

Mana Sama

New member
קחי אותי איתך T.T

כל העולם טס ליפן ואני נשארת מאחור רבאק,אני חייבת כבר עבודה >.<

akane

New member
יפה מאוד :}

אם כי אני חושבת שאם היית מכינה סטנסילים היה לך קל יותר, גם לצייר וגם לעשות את זה שווה לצד שני אם יש אחד. (ככה צבעתי את הפרחים על החלקי בד לתחפושת טרה שלי).

evening rose

New member
כי כבר הרבה זמן לא עניתי..

משהו טוב שקרה השבוע? לא משהו מיוחד. משהו רע שקרה השבוע? כל היד שלי כחולה מבדיקת דם שעשיתי אתמול. לא מדהים בכלל. והאריכו לנו את הסמסטר. שיר השבוע: KAT-TUN – SMILE סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=NMcC915HPVM למרות שאני חייבת להודות שיש פה משהו ממש מבאס. אני עובדת על דגם של חלל לשיעור כבר חודשיים, ואז זה יצא ו.. זה נראה כמעט זהה לדגם שלי. גנבים. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום? בילוי השבוע? 6 שעות אצל הספר להחלקה. גם כן בילוי. ציטוט השבוע? סנילית כרגיל. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/289345/ אני חוזרת על עצמי, אני מודה. P: התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? הראתי משהו שבוע שעבר? אה.. לא. ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! – הברזתי משיעור תפירה כדי למצוא את עצמי יושבת לתפור בבית. איפה ההיגיון בזה, אני לא בטוחה. אז התחלתי מחוך בשביל (אולי) גרסה נוספת לרידיה. למה מצפה בשבוע הבא? חופש, מפגש.. תמונה/תמונות? נראה ממש גרוע על הבובה. ואני לא יכולה להצטלם בעצמי כי אין מי שיסגור לי. אה, והתמונה כבר לא מעודכנת, אני כבר בשלבי עיטור כרגע. טוב, נגמרו לי התירוצים.

למעלה