עונה! ../images/Emo156.gif
משהו טוב שקרה השבוע? הולי שיט. יותר מדי. יצא שכל ערב בתחילת השבוע יצאתי עם חברים - משהו שלא קורה לי בדר"כ. יום שבת היו פה חברים מהיחידה, בפעם הראשונה בבית שלי, ושיחקנו סמאש. יום ראשון הייתי עם המפגשון+סתיו בסנטר עם התקפי מצב כפית הזוים, שני הייתי בסטנדאפ עם החברים מהיחידה + החבר'ה מהסיפוח שלי בקאמל קומדי קלאב בהופעה עם יותר מדי סטנדאפיסטים מפורסמים בשביל פאקינג 11 שקל XDD (ככה זה כשחיילים

), ביום שלישי יצאתי לסושיה עם ידידה. קיבלתי הודעה לגבי דבר כלשהו שאני מחכה לו כבר למעלה משנה בצבא, ושהוא סוף סוף קורה. קיבלתי (סג, כן, אני עוד טרי מזה אז זה לא יוצא לי מהראש) את הטרמפ הכי מושלם מהבסיס עד לבית XDDDDD ועוד המכונית הראשונה שעצרה בטרמפיאדה! וזהו בערך. היה שבוע ממש מהנה. <:
משהו רע שקרה השבוע? כל. יום. לחכות. בבית. דגן. (אבל זה נבע מזה שכל ערב יצאתי וחזרתי מאוחר הביתה, אז לא פלא שלא הצלחתי להתעורר בבוקר ופספסתי את האוטובוס XDDDDD )
שיר השבוע: יותר מדי :0
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מערכונים של פאגין. XDDDDDD
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ישראל היום. חרא עיתון =D
בילוי השבוע? מה שכתבתי למעלה. XD מעניין מה הסופ"ש אני אעשה...
ציטוט השבוע? "אפס שמן שמן- חמש שמן שמן שתיים" - פאגין אומר את מספר הטלפון שלו. XDDDD
קוספליי השבוע? יותר מדי. :<
התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? סיימתי לחלוטין את הז'קט של לוקון. יצא מצוין פשוט!
ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! -אוקי, אז ככה! בסנטר קניתי משהו שאיתו אני אתחיל לעבוד ברגע שחופית תשאיל לי את הפיאת לן שלה. (תודה חופית!!!) אה, וסיימתי סוףסוף את הז'קט של טאקיזאווה (עדן מהמזרח) תראו מה אפשר לעשות ממדי ב' ישנים

DDDDDDDDD
למה מצפה בשבוע הבא? משהו בצבא. <: מפגש יומולדת של חופית ותאיר, אולי מפגש בשבועות.
תמונה/תמונות? DD::::: תנחשו בשביל מה הכובע?!