סכמ"ש + WIP

Serf SaN

New member
../images/Emo70.gif סכמ"ש + WIP ../images/Emo70.gif

סיכום שבועי עם קצת תוספות בעקבות שרשור הWIP של לפני שבועיים. :) משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! - למה מצפה בשבוע הבא? תמונה/תמונות?

Serf SaN

New member
עונה! ../images/Emo156.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הולי שיט. יותר מדי. יצא שכל ערב בתחילת השבוע יצאתי עם חברים - משהו שלא קורה לי בדר"כ. יום שבת היו פה חברים מהיחידה, בפעם הראשונה בבית שלי, ושיחקנו סמאש. יום ראשון הייתי עם המפגשון+סתיו בסנטר עם התקפי מצב כפית הזוים, שני הייתי בסטנדאפ עם החברים מהיחידה + החבר'ה מהסיפוח שלי בקאמל קומדי קלאב בהופעה עם יותר מדי סטנדאפיסטים מפורסמים בשביל פאקינג 11 שקל XDD (ככה זה כשחיילים :p ), ביום שלישי יצאתי לסושיה עם ידידה. קיבלתי הודעה לגבי דבר כלשהו שאני מחכה לו כבר למעלה משנה בצבא, ושהוא סוף סוף קורה. קיבלתי (סג, כן, אני עוד טרי מזה אז זה לא יוצא לי מהראש) את הטרמפ הכי מושלם מהבסיס עד לבית XDDDDD ועוד המכונית הראשונה שעצרה בטרמפיאדה! וזהו בערך. היה שבוע ממש מהנה. <: משהו רע שקרה השבוע? כל. יום. לחכות. בבית. דגן. (אבל זה נבע מזה שכל ערב יצאתי וחזרתי מאוחר הביתה, אז לא פלא שלא הצלחתי להתעורר בבוקר ופספסתי את האוטובוס XDDDDD ) שיר השבוע: יותר מדי :0 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מערכונים של פאגין. XDDDDDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ישראל היום. חרא עיתון =D בילוי השבוע? מה שכתבתי למעלה. XD מעניין מה הסופ"ש אני אעשה... ציטוט השבוע? "אפס שמן שמן- חמש שמן שמן שתיים" - פאגין אומר את מספר הטלפון שלו. XDDDD קוספליי השבוע? יותר מדי. :< התקדמות WIP של מה שהראת בשבוע שעבר? סיימתי לחלוטין את הז'קט של לוקון. יצא מצוין פשוט! ואם לא הראת, או ישנם דברים חדשים, זאת הזדמנות להציג! -אוקי, אז ככה! בסנטר קניתי משהו שאיתו אני אתחיל לעבוד ברגע שחופית תשאיל לי את הפיאת לן שלה. (תודה חופית!!!) אה, וסיימתי סוףסוף את הז'קט של טאקיזאווה (עדן מהמזרח) תראו מה אפשר לעשות ממדי ב' ישנים :DDDDDDDDDD למה מצפה בשבוע הבא? משהו בצבא. <: מפגש יומולדת של חופית ותאיר, אולי מפגש בשבועות. תמונה/תמונות? DD::::: תנחשו בשביל מה הכובע?!

Serf SaN

New member
וסתם שיעמם לי. :)

(אח שלי קנה מכנסיים בגוון הרבה יותר טוב לאלטו מאשר אלה שהשתמשתי בהם. אז סתם התחשק לי לראות איך זה ילך בקוספליי)

Mana Sama

New member
יו גיא,ממש יפה לך השיער ככה D:

ואין לי מושג מי הדמות,אבל זה נראה ממש מגניב ^^

Serf SaN

New member
תודה רבה!

טאקיזאווה הוא מ'עדן מהמזרח'. :) הז'קט נראה ירוק -מדי- בתמונה שלי, אבל זה רק התאורה באמבטיה. במציאות הוא בדיוק כמו במקור. D:

Serf SaN

New member
ננסה. :)

את יודעת, מאוד חם לו שם למטה. הוא צריך קצת להתאוורר מדי פעם.

CoralP

New member
אוי אהבתי!../images/Emo181.gif

והפיאה הזאת נראית עליך מעולה

akane

New member
אדיר!~

והפיאה ממש יפה לך :] יאללה, מתי הולכים לחניון? הלבשה תחתונה כבר יש D;

Serf SaN

New member
לולולולול.

הרעיון של החניון נבע מזה שיש לי עכשיו חניון מתחת לבית. D: ואז אפשר להכנס לשם באיזה שעה שבא לי ולא להסתובב עם התחפושת כמו מוזר ברחוב. D:

Mana Sama

New member
וואי פאגין!! XDD

איך הייתי מכורה לאתר שלו כשהוא היה קיים.. "שלום מדבר אלוהיםםםם!!! אפשר את אמא או אבאאא???!!"

Serf SaN

New member
אפשר בבקשה קוס........קוס?

בפעם הקודמת שהזמנתי היה בקוס.....אה...קוס.. שיערות. אפשר הפעם בלי?

Serf SaN

New member
תוספת:

(וול...זה אשכרה תוספת XDD) הזמנתי אותה לפני 5 ימים. פאק, זה היה מהיר. וקיבלתי עם זה זוג ריסים. ואוו, אני תוהה מה אני אעשה איתם. XDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה