עידכונים 16/7

In Rehab

New member
מעניין אותי איזה סושי היא אוהבת...

אני אישית הכי אוהב פוטו מאקי עם סלמון

SuperShiro

New member
השיר ששון גראט חשף חלק ממנו מוקדם יותר השנה

זהו השיר שבריטני השמיעה במכוניתה. עומרי מפורום Breatheheavy חיברה את השניים, והופ! מסתבר שמדובר באותו השיר. הנה קישור להרודה [דברים כאלה מותר לשם להורדה, נכון?
], http://www.sendspace.com/file/b574so בכל אופן, מדובר באותו השיר
מישהו זוכר אם הוא אמר מה שמו?
כל הקרדיט והתודות הולכות לעומרי

Brit22k

New member
טוב.......

מוזר.... כאילו אני לא מבין אפילו בריטני לא בקשר יותר עם קווין אז מה הקשר עכשיו אמא שלה באה לבקר את קווין ... או את הנכדים שאצל קווין... שיהיה ...
חח

candyheart

New member
זה די מגעיל מצדה...

אני מבינה שהיא רוצה לראות את הנכדים שלה,אבל ללכת לאקס של בריטני שרוצה לקחת לה את הילדים ואת הכסף ולהרוס לה את החיים,זאת הגזמה פראית. אני בטוחה שאם היא תלך אל בריטני ותתנצל אז הן יוכלו לתקן את מה שקרה.ככה היא רק תרגיז אותה עוד יותר.בשביל מה?

YugiBoy

New member
למה?

היא יודעת שזה הדבר שהכי מעצבן אותה.. זה לא כאילו הם הבנים שלה שהיא לא יכולה בלי לראות אותם... שתיכנס לX17....שתבקש ממנה.... אבל ללכת לקווין? ועוד שהתקשורת תתעד את זה? לא אהבתי.. למרות שאיפשהו אפשר להבין אותה עדין, כי הם הנכדים שלה ואצל בריטני היא לא יכולה לראות אותם, וזה איזשהו צורך כזה... לראות אותם

Britney Style

New member
גם כן אהבלה, אני לא מבין מה הבעיה להרים טלפון

לבקש סליחה ושהכל יבוא על מקומו בשלום.

YugiBoy

New member
כנראה שזה קצת יותר מזה...

אני מאמין שאם היא חושבת שהיא הייתה לא בסדר, היא כבר מזמן עשתה את זה... לדעתי מה שקורה שמה (אם בכלל קורה, התקשורת יכולה להמציא דברים שלא היו ולא נבראו ולקשר את זה לתמונות שמראות דברים אחרים לגמרי) קצת מורכב יותר.... בכל מקרה שתהנה. אולי בכלל בריט יודעת על זה? או אישרה את זה או לא יודע מה....

xtina 4 ever

New member
תפסיקו כבר לנתח כל דבר!../images/Emo210.gif

אף אחד חוץ מבריטני ואמא שלה לא יודעים מה קרה שם ומה קורה שם.

למעלה