עידכונים 16/7

shir spears

New member
אתם יודעים מה הכי עצוב??

שבריטני צריכה לראות תתמונות האלה בכל מגזין רכילויות, שהם מנפחים תדברים עוד..

YugiBoy

New member
היא יודעת, על בשרה ועל נשמתה

שכל מילה שמה, חוץ מהשם של העיתון והתאריך, היא שקרים.

shir spears

New member
כע אבל יש תמונות

שמראות את אמא שלה הולכת לקווין לראות תילדים שלה..זה עצוב לגלות ככה תדברים..

YugiBoy

New member
אהה התמונות..

התמונות לא משקרות.. אבל בטח כתבו שמה כל כך הרבה דברים מגעילים.... זה לא חדש שהיא מבקרת את קווין, כי אם היא לא הייתה עושה את זה אז לא היו את המהומות שבריטני לא רוצה שהיא תלך לשמה...בכל מקרה זה מגעיל מצידה של לין, אם היא רוצה, שתלך...... אבל לא שכל העולם מצלם את זה.. זה כמו "אז בריטני ספירס אמרה.... אפשר לחשוב".

shir spears

New member
חופשי לין יצאה ממש רע בסיפור הזה..

כאילו לא אכפת לה מה הבת שלה אומרת..לין בכלל לא יצאה טוב בכל הקטע שבריטני עוברת למרות שאני לא יכולה לשפוט אותה כי צאני לא ממש יודעת תסיפור..

B G i r l

New member
../images/Emo207.gifלפי האתר PinkisthenewBlog

אני קוראת שם מדי פעם והוא כתב שמעריצים של בריטני הרביצו לאנשים שקיללו אותה או משהו כזה, זה נכון? לא ממש הבנתי הנה העתקתי מה שכתוב שם: Pink reader Jake gives this report: ... A girl was heard screaming and calling Britney a "whore" and telling Britney to "go back home to her babies." This, in fact, actually upset a ton of people! A bunch of girls started attacking this girl and they actually pulled her weave out! Me and my friends were soooo scared man! Then another fight between some guys broke out because of the same thing. Police for some reason weren't at all involved ... which I was totally surprised because of the mass hysteria and the "mob-like" rage going on. Luckily, no one that I noticed was hurt too bad. My friends and I were fine as well. For as many people that don't like Britney it seems as if there are 10 more who do. I don't know that I'd necessarily go around rippin' out the weaves of people who diss Britney but I can appreciate the sentiment. TMZ has just posted video of the catfight/weave pullin' HERE but I warn you, it's not a pretty sight. http://trent.blogspot.com/

YugiBoy

New member
אתה רציני?

אם לא היית משנה את הכינוי הייתי בטוח שאתה בת לעולמי עד...

YugiBoy

New member
למה מעליב?

פשוט חשבתי ככה ולא זכרתי בהודעות שלך שכתבת בלשון זכר... יש מצב שהייתי רואה את זה אם היית כותב בעתיד (= בכל מקרה, טוב שאני יודע.

למעלה