עידכונים 16/7

SuperShiro

New member
צמד המפיקים "The Runners" עובד עם בריטני

The Source [Hip Hop Mag] Confirms Brit Still doing Studio Work and Album due in November The Source magazine has confirmed in there July Issue that HipHop duo producers "The Runners" have produced 4 tracks for Britney's new album and is expecting her back to in there studio in Orlando, Florida sometime at the end of July to finish up some vocal recordings. They have also confirmed that Britney's new album is set to be released at the end of November 2007.
תרגום "The Source" [מגאזין היפ הופ] אישר בגיליון יולי כי צמד מפיקי ההיפ הופ "The Runners" הפיקו 4 רצועות לאלבום החדש של בריטני ומצפים לה בסטודיו אורלנדו, פלורידה אליו תגיע בסביבות סוף חודש יולי בכדי לסיים חלק מן הקלטות הקול. צמד המפיקים גם אישר כי האלבום של בריטני נקבע לשחרור בסוף נובמבר 2007. בין היתר, צמד המפיקים הפיק שני שירים לאלבומו החדש של T.I [ We Do This, Don't You Wanna Be High] ושני שירים לזמר/מפיק ר. קלי [The Champ, Good Sex].

SuperShiro

New member
ל X17 בעצם אין קטע מאחד משיריה החדשים

של בריטני?
Explanation for X17 Promise of New Song Preview!!! There was supposedly an email sent to X17 of them claiming to have a clip of Brit playing and singing to her music. I copied one part of the email exchange here. I then deleted it when I found out the clip turned out to be bogus and that was where X17 was promising a preview on Monday. It turns out there will be no preview. It was somebody lying to X17.
תרגום נשלח אימייל לאתר X17 בו נטען כי לשולח יש קליפ של בריטני שרה ורוקדת לצלילי המוזיקה שלה. זהו הקטע מן השיר החדש אשר X17 הבטיחו לנגן היום. התברר כי הקליפ מזויף ובהתאם לזאת לא תהיה שום השמעת בכורה של חלק מן השיר. מישהו שיקר ל X17. זו טענה אחת, קיימים שני הסברים נוספים והם, היי! עכשיו שלחתי אימייל ל X17, ואלה הם המילים המדויקות שלהם "יש לנו דוגמית של השיר מזמן בו היא ניגנה אותו כאשר גג המכונית היה פתוח – אנו נפרסם את הוידיאו מחר. זה רק מספר שניות". אדם נוסף טוען ששלח אימייל לX17 ולטענתו זו הייתה תשובתם, שלחתי אימייל ל X17 והם אמרו שהם היו אמורים לקבל קטע וידיאו מאחד מאנשיה של בריט המראה אותה שרה חלק מן השיר בחזרה. הקליפ מעולם לא נשלח ומה שהם קיבלו במקום הייתה הודעה סרקסטית נוספת אותה הם מסרבים לפרסם. הם מעוצבנים עליה. אני לא ממש יודעת מי דובר אמת, ולמי כדי להאמין. עקב שתי התגובות המנוגדות גם אני שלחתי ל X17 אימייל. אני מקווה שהם יענו במהרה כדי שהאמת תתברר. מלבד זאת, אני מניחה שנראה אם אכן יש להם קטע מן השיר היום/מחר בבוקר.

חחחחחח ../images/Emo6.gif

אהבתי את הרעיון שהם קיבלו במקום הקליפ הודעה סרקסטית משעשע:]

YugiBoy

New member
חח לא ציפיתי שיהיה להם...../images/Emo6.gif

בכל מקרה... היה מעניין לשמוע מה יהיה התירוץ הפעם...

brit is my love

New member
ראיתי הרגע ערוץ E! ו...

היום 101 הרגעים המדהימים בערוץ הבידור... נחשו מי היה מקום 65?.. חח הנשיקה של מדונה ובריטני
ונראלי גם בריטני לבד קטפה מקום שם...

חחח איזה נשיקה צרפתית הם דפקו...

נשיקה מגעילה ברמות... אבלל היא הייתה מהממת שם... אני זוכרת איך כריסטינה התלוננה שלא צילמו אותה מתנשקת עם מדונה ואת בריטני כן..כי הצלמים באותו רגע צילמו את התגובה של ג'סטין.... {לא שיש לי בעיה עם כריסטינה}.

YugiBoy

New member
התלוננה? חחח מי שישמע ../images/Emo6.gif

וכן צילמו את זה... אבל בקטנה... וזו לא הייתה נשיקה צרפתית... יותר כמו ניגוב חטוף...

YugiBoy

New member
חחחחחח מה שכן,

אני חייב לציין שהחליפה לא מחמיאה למדונה בגרוש... מבליטה כל מה שלא צריך.

SuperShiro

New member
המצלמות ששידרו את מה שראו בטלוויזיה

לא צילמו את זה, במקום לראות את הנשיקה של כריסטינה הצופים בבית ראו צילום של התגובה של ג'סטין. על זה היא כעסה. ברור שמישהו כן צילם את זה, היו שם המון מצלמות.

YugiBoy

New member
לא לא..

הרי איך אני יודע שהן התנשקו ביכלל? ראיתי את זה בסרטון... רואים את זה לשניונת.... חחח ואת הנשיקה של בריטני ומדונה אני מניח שצילמו צלמים, ואת כל השערי עיתונים וכו' שעשו מהתמונה, לקחו מצילום ולא מצילום מסך של הסרטון...

למעלה