ל X17 בעצם אין קטע מאחד משיריה החדשים
של בריטני?
Explanation for X17 Promise of New Song Preview!!! There was supposedly an email sent to X17 of them claiming to have a clip of Brit playing and singing to her music. I copied one part of the email exchange here. I then deleted it when I found out the clip turned out to be bogus and that was where X17 was promising a preview on Monday. It turns out there will be no preview. It was somebody lying to X17.
תרגום נשלח אימייל לאתר X17 בו נטען כי לשולח יש קליפ של בריטני שרה ורוקדת לצלילי המוזיקה שלה. זהו הקטע מן השיר החדש אשר X17 הבטיחו לנגן היום. התברר כי הקליפ מזויף ובהתאם לזאת לא תהיה שום השמעת בכורה של חלק מן השיר. מישהו שיקר ל X17. זו טענה אחת, קיימים שני הסברים נוספים והם, היי! עכשיו שלחתי אימייל ל X17, ואלה הם המילים המדויקות שלהם "יש לנו דוגמית של השיר מזמן בו היא ניגנה אותו כאשר גג המכונית היה פתוח – אנו נפרסם את הוידיאו מחר. זה רק מספר שניות". אדם נוסף טוען ששלח אימייל לX17 ולטענתו זו הייתה תשובתם, שלחתי אימייל ל X17 והם אמרו שהם היו אמורים לקבל קטע וידיאו מאחד מאנשיה של בריט המראה אותה שרה חלק מן השיר בחזרה. הקליפ מעולם לא נשלח ומה שהם קיבלו במקום הייתה הודעה סרקסטית נוספת אותה הם מסרבים לפרסם. הם מעוצבנים עליה. אני לא ממש יודעת מי דובר אמת, ולמי כדי להאמין. עקב שתי התגובות המנוגדות גם אני שלחתי ל X17 אימייל. אני מקווה שהם יענו במהרה כדי שהאמת תתברר. מלבד זאת, אני מניחה שנראה אם אכן יש להם קטע מן השיר היום/מחר בבוקר.