עידכונים 16/7

מעניין שאף אחד לא מצליח לנגן את הוידאו..

[גם בתגובות] בטח אין להם וידאו והם סתם מזיינים ת'שכל כדי שייכנסו אליהם. :] הם גם לא אומרים "כן! זו היא!" הם אומרים שזה נשמע כמוה. אה הא...

candyheart

New member
זה בהחלט נשמע כמוה!

אבל מאיפה להם שזה הסינגל? זה סתם אחד מהשירים...נשמע נחמד. היא כזאת מתוווקה בוידאו!אהבתי איך שהיא מסתובבת בבהלה ועושה קולות כל הדרך...חמודה.

SuperShiro

New member
ממש נדלקתי על זה../images/Emo3.gif ההפקה נשמעת ממש

מגניבה, וה Yeah yeah yeah ממש ממש חמוד. חח הם בכלל לא היו בטוחים שזו היא בהתחלה, הם כתבו שיש להם הצצה לסינגל רק כי הם ידעו שזה ימשוך יותר תשומת לב. חוץ מזה, לא נראה לי שהיא הייתה נותנת ההצה דווקא לסינגל הראשון
בכל אופן, יש לשיר פוטנציאל אדיר, אני ממש אהבתי
דרך אגב, זה נשמע כמו הפקה של טימבה.

Britney Style

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא קורעת פה!

איזה חמודה היא
לגבי השיר בקושי שומעים אבל יש פוטנציאל.

מצטער אבל היא באמת טיפשה כמו שאומרים שהיא

בחיים לא ראיתי ממש אותה בחיים האמיתיים אבל איך היא מתנהגת כמו טיפשה אמיתית!!! אפילו פאריס הילטון יותר מועדנת ממנה...סליחה אבל זאת דעתי...תסתכלו עליה בחיים לא ראיתי מישהי שמתנהגת בצורה כזאת דבילית...רק בטלויזיה את אלו שמשחקות את הדביליות
ואם זה השיר שלה היא נשמעת ממש כיאלו היא שרה מהאף...וצרודה...זוועה...הלך לי כול החשק לקנות את האלבום שלה אחרי שראיתי את הסירטון הזה...

אולי כי פאריס הילטון גדלה באיזה ארמון,

ובריטני בק-נ-ט-ו-ו-ד. היא אחת שלא לוקחת את עצמה ברצינות, לא מוקפדת, עממית. בגלל כל הדברים הפרצופים, הגופיות שלה, היא מה שהיא. בגלל זה היא כ"כ מקורקעת ולא תראה אותה *במילותיה של בריטני* PULLING A DIVA [
]. זה מה שחמוד בה, ואם אתה לא רואה עד כמה זה מקסים, שהכוכבת הכי גדולה בעולם כיום מתנהגת כמו בן אדם מן השורה, אני באמת לא מבינה מה אתה עושה פה. במיוחד שגם כשהיא הכי מותק בעולם אתה עדיין שלילי והמחמש שניות ששמעת כבר שפטת הכל.. פשוט תחסוך מאיתנו את ההודעות האלה או שתחסם. כבר שילמנו את המס שלנו לטרולים

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif אתה אשכרה שופט דיסק שלם על פי 5

שניות משיר, כאילו, אפילו את השיר עצמו אי אפשר לשפוט על פי מה ששמענו אז את כל האלבום?
בריאות, רק בריאות. מעניין מה היית אומר אם היית שומע קטע נוסף שהיא השמיעה לפני 6 חודשים בערך, הקטע היה מדהים - זה לאו דווקא אומר שהשיר עצמו מדהים. חוץ מזה, אין לי מה להוסיף על דבריה של מיכל לגבי צורת ההתנהגות של בריטני, היא צודקת במאת האחוזים.

../images/Emo12.gif

דבר ראשון אני לא טרול
או מה שזה לא יהיה, דבר שני אם לזה את קוראת אדם מהשורה אז ב=ס=ד=ר
לדעתי האישית זה יותר כמו אישה טיפשה, בלי מוח...כזאת שחיה בעולם ורוד...מצטער אבל היא באמת נראית ככה, תסתכלי טוב בסירטון בחיים לא ראיתי מישהי שמתנהגת בצורה כזאת ואומרת אעע אעעע אעעע ומתחילה לסובב את הראש בצורה כזאת...זה מפחיד מצחיק ועצוב. אין לי בעיה עם בנות טיפשות וורודות אבל עדין זה היה קצת מפחיד. אם היא באמת כזאת כמו בסירטון אז מוזר שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה...אולי זה בגלל שהיו מסביבה הרבה מנהלים חכמים אם חושבים על זה. וסליחה אבל לפחות פאריס הילטון לא מתנהגת בצורה כזאת היא אפילו די מעודנת לדעתי האישית ולדעתי היא לא ממש טיפשה...ומה שאני עושה פה זה שאני אוהב את המוזיקה ה=י=ש=נ=ה שלה ואני פה גם כדי לשמוע חדשות על האלבום הזה שלה אבל הבעתי את דעתי בנוגע להיתנהגות שלה...וזאת דעתי
זה שאני לא מעריץ מטורף שמוכן למות בשבילה לא אומר שצריך לסלק אותי

אתה בכלל מבין מה אתה אומר?

כל מה שהיא עשתה זה פרצוף מופתע לצלמים . וואו איזה אהבלה! NOT. מה רצית, שהיא תפתח איתם שיחה על פיצוח האטום? זה בסה"כ וידאו של 2 דק' יוצאת מהחנות ומוקפת בפפראצי. על סמך זה אתה קובע שהיא טיפשה? היא לא הוציאה שום מילה מהפה.. *roll eyes* כל מה שהיא עשתה זה הפרצופים שלה שהיא עושה מאז ומעולם. היא סילי ואוהבת להשתטות. מה פאקינג רע בזה? חייבים להיות אשת קרח שלא זורקת מבט לצלמים? ולא הבנתי מה זאת אומרת אם היא באמת כזאת. מה אתה חושב, שהיא יושבת בפגישות עסקים, המנהלים שלה שואלים אותה שאלה והיא עושה להם
? אתה ממש לא צריך להיות מעריץ מטורף שלה אבל אם *כל* מה שיש לך להגיד זה דברים רעים אז.. אל תגיב. פשוט לא נחוץ.

אל תהיה מעריץ מטורף,אבל תהיה בן אדם.

תפסיק להיות שלילי וביקורתי כלפי כל דבר שהיא עושה. אם מחר יפורסמו תמונות שלה לועסת מסטיק אתה תכתוב "מה היא לועסת מסטיק?? זה הורס ת'שיניים.אין לה קריירה.היא תמות." ברור שלא תהיה לך שום בעיה עם בנות טיפשות וורודות...|שורק|

xtina 4 ever

New member
אני חושבת שאתה צודק.../images/Emo210.gif

כאילו, בריטני מתנהגת כמו מפגרת (ולדעתי היא באמת כזאת), אבל זה חמוד כל כך! ואני לא חושבת שצריכים לחסום אותך רק בגלל דעתך (השלילית).

brit is my love

New member
שתווק כבר!!!

אין לך אף פעם דברים טובים להגיד עליה! מאז שנכנסת לפורום אתה רק מלכלך עליה ואומר שהקאמבק לא יצליח ושהיא לא תחזור להיות מה שהיא... ועכשיו זה! כאילו וודפאק?! מה אתה מכיר אותה שאתה אומר דברים כאלו??.. אתה פאקינג ראית אותה 2 שניות וכל מה שהיא אמרה בוידיאו זה "i wanna go" זהוווו! והיא אמרה את זה בצורה נחמדה ביותר יש אנשים שהיו מעיפים תפפארצי לכל הרוחות! אז פשוטט תשתווק! ובקשר לשיר אין פלא ששמעת את זה לא טוב... אולי זה בא ממצלמה שזזה נון סטופ במקום פתוח ועוד מתוך הרכב שלה?!.. ואם זה לא מספיק זה גם מהמחשב באיכות גרועה.... ואתה יודע מה? גם אם בריטני באמת מטומטמת כמו שאתה אומר (והיא לא, כי לכל אחד מותר להשתעשע) אנחנו אוהבים אותה ככה! ואם לא נאה לך האטיטוד שלה אתה מוזמן ----> TO KISS UR ASS... וכן אני ידבר אליך ככה כי רק בגלל אנשים כמוך שמעבירים ביקורת היא עברה את כל התהליך הזה של המוסדי גמילה!

xtina 4 ever

New member
חחח מה?../images/Emo210.gif

"רק בגלל אנשים כמוך שמעבירים ביקורת היא עברה את כל התהליך הזה של המוסדי גמילה!" אני לא יודעת אם אני פותחת לך עכשיו את העיניים או לא, אבל אני מתארת לעצמי שכן: אף אחד לא מושלם ועל כל אחד ניתן להעביר ביקורת. לפעמים שלילית, לפעמים חיובית. בני אדם זקוקים לביקורת תמידית כדי להשתנות לטובה או לשנות לטובה דברים שאינם מודעים להם ואינם רואים אותם. בריטני הייתה במצב רע, והיא הייתה צריכה להשתקם. אם לא היו מעבירים עלייה ביקורת, היא לא הייתה מגלה את זה בחיים. ככה שתפסיק להתעצבן עליו ועל הביקורת שלו, כי לכל אחד יש דעה משלו, ואתה צריך ללמוד לכבד אותה. ודרך אגב, בחתימה שלך זה ready. :)

למעלה