עידכונים 16/7

tali44

New member
../images/Emo45.gif

א"אל הצדיק כל דבר שבריטני עושה! (בלי קשר לסרטון האחרון, דווקא אהבתי אותו איך היא עשתה "אההההההה") היא טועה כמו כל בן אדם רק שלידה יש מצלמות שמתעדות הכל. אבל לא צריך להגיד שהיא לא טועה והכל מושלם כי זו 'בריטני ספירס' יש לה טעויות ענקיות והיא אשמה ברובם. אבל אני לא אפסיק לאהוב אותה בגלל זה, כאילו בני אדם - ברור שלא. יש כאלה שיפסיקו, ויש כאלה שחושבים שכל מה שבריטני עושה זה קשוד- אז מי שחושב ככה שיצא מהבועה הזו כי בינתיים בריטני מראה כמה היא יודעת לא לשיר אלא לעשות שערוריות. אבל אני בטוחה במליון אחוז שכשהיא תחזור כולם ישכחו הכל כמו ששחכו להרבה מפורסמים אחרים ורבים. וגם חוץ מזה, אני לא אפסיק לשמוע מוזיקה (=בריטני) בגלל כמה שערוריות, לא?

Invisible Boy

New member
תגיד, למה אתה לא מגיב בפורום אבריל ?../images/Emo6.gif

כל ההודעות האחרונות שלה רק בפורום של בריטני [
] אולי כי אבריל משעממת ובריטני מעניינת ? או יותר נכון - כי בריטני מעניינת ואבריל משעממת!

אתה צודק ת'אמת

עם כל השטויות שאומרים כל בריטני אצלנו יש הכי הרבה אקשן... טוב,ככה זה שכולם ממהרים לסיים את הקאמבק לפני שבריטני חוזרת וכבר אין להם משהו מעניין.

אף אחד לא צריך

ובכל זאת כל המאריה-מדונה-ג'יי לו עושות את זה בלי הפסקה. רק גורם להעריך את בריט יותר :]

Invisible Boy

New member
פאק, היא צוחקת, מה הקטע שלך ?

שמעתה רק 10 שניות של שיר עם אפקט על הקול שאומרת "יאה" אז מה אתה שופט כאילו שמעתה שיר שלם.

Brit22k

New member
אתה לא קצת מגזים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"הלך לי כול החשק לקנות את האלבום"
אתה לא רציני! כאילו שמעת חלק כל כך קטנטן , שבקושי שומעים אותה שרה , ואתה כבר בא ופוסל את כל האלבום?! אתה קצת מגזים...! אני בטוח שהולך לצאת לה אלבום ע נ ק ! היא עבדה עם אנשים כל כך גדולים רק שאני שומע שהיא עבדה עם טימברלנד אני כבר שמח! תראה איזה שירים הוא הפיק לנלי וג'סטין ...! האלבום של בריטני הולך להיות פשוט ענק! בריטני עבדה עליו כל כך הרבה זמן והיא באה עם רצון להצליח!! אסור לנו לבואו ברגשה כזאת שלילית אחרי קטע כל כך קצרצר !!! צריכים לאחל לה בהצלחה ולראות ולשמוע מה יהיה בהמשך! חכו לאלבום

YugiBoy

New member
יאאאא ../images/Emo99.gif איזו חמודה!

כשהיא הסתכלה לכל הכיוונים וראתה שמצלמים אותה מכל פינה... וכשהיא אמרה שהיא רוצה ללכת
... וזה שהיא שומעת שיר לא אומר שהוא שלה... חחחח ... חוצמיזה, למה שהיא תשמע שירים של עצמה
משעמם לה? זה גם לא נשמע כמוהה ולא כמו הפקה של אחת ברמה שלה.... אם זו היא בטח היא רצתה שיעשו רעש באתרים כמו X17..... וזה טוב. כי באמת עושים.

xtina 4 ever

New member
כן, זה נשמע כמוהה..../images/Emo210.gif

אבל אין לי דעה. אני לא שמעתי מספיק.

SuperShiro

New member
ממש קשה לי להבין מה אתם רוצים ממנה

זו בריטני, היא מאז ומעולם מתנהגת ככה, וזה אחד הדברים שמייחדים אותה והופכים אותה לבריטני
חוץ מזה, לדעתי זה כל כך כל כך חמוד!

Invisible Boy

New member
מה יש כולם פתאום מופתעים שהיא עושה את זה

כאילו פעם ראשונה שהיא ככה. כל וידאו שני שלה כמעט היא עושה את זה. ולמה? ל[ה]-צ-ח-ו-ק ! איך אנשים משווים אותה לפאריס הילטון ? 0_____________0 ><"

למעלה