א"אל הצדיק כל דבר שבריטני עושה! (בלי קשר לסרטון האחרון, דווקא אהבתי אותו איך היא עשתה "אההההההה") היא טועה כמו כל בן אדם רק שלידה יש מצלמות שמתעדות הכל. אבל לא צריך להגיד שהיא לא טועה והכל מושלם כי זו 'בריטני ספירס' יש לה טעויות ענקיות והיא אשמה ברובם. אבל אני לא אפסיק לאהוב אותה בגלל זה, כאילו בני אדם - ברור שלא. יש כאלה שיפסיקו, ויש כאלה שחושבים שכל מה שבריטני עושה זה קשוד- אז מי שחושב ככה שיצא מהבועה הזו כי בינתיים בריטני מראה כמה היא יודעת לא לשיר אלא לעשות שערוריות. אבל אני בטוחה במליון אחוז שכשהיא תחזור כולם ישכחו הכל כמו ששחכו להרבה מפורסמים אחרים ורבים. וגם חוץ מזה, אני לא אפסיק לשמוע מוזיקה (=בריטני) בגלל כמה שערוריות, לא?
אתה לא קצת מגזים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
"הלך לי כול החשק לקנות את האלבום"
אתה לא רציני! כאילו שמעת חלק כל כך קטנטן , שבקושי שומעים אותה שרה , ואתה כבר בא ופוסל את כל האלבום?! אתה קצת מגזים...! אני בטוח שהולך לצאת לה אלבום ע נ ק ! היא עבדה עם אנשים כל כך גדולים רק שאני שומע שהיא עבדה עם טימברלנד אני כבר שמח! תראה איזה שירים הוא הפיק לנלי וג'סטין ...! האלבום של בריטני הולך להיות פשוט ענק! בריטני עבדה עליו כל כך הרבה זמן והיא באה עם רצון להצליח!! אסור לנו לבואו ברגשה כזאת שלילית אחרי קטע כל כך קצרצר !!! צריכים לאחל לה בהצלחה ולראות ולשמוע מה יהיה בהמשך! חכו לאלבום