"לעולם אל תאכל משהו...
שאינך יכול להגות את שמו"
-פרטים אישיים - שם: ספיר גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 9.11.89 מאכל אהוב: אין אחד, צריך לגוון. צבע אהוב: גוונים שונים של כחול, סגול כחלחל, בורדו. דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור! סרט אהוב: לא, לא. אין סרט אהוב. אבל יש תכנית אהובה! חברים
ספר אהוב: ממ, אני לא בטוחה. כיתה: יב' מגמת לימוד: 5 יח"ל ביולוגיה ו5 ביוטכנולוגיה ^^ מס' אחים: אחד, קטן. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? שיר שכתבתי. "מרוב אהבה" שמו. מתכתב אונליין כרגע? כן, אבל כרגע לא עונים לי. עם מי? מיכל. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן - אא"א. (אמא אבא אח
) מתי בפעם האחרונה ביקרת בבית ספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות, גם היום. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מזמן לא ראיתי סרט בקולנוע. אני חושבת שזה היה "אראגון" עם מור. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: אתמול שמעת גלגלצ: אני לא בטוחה איזו תחנה הנהג של ההסעה שלי שם. אולי היום
התנשקת: - אני לא עונה על זה. קיימת יחסי מין: - ובמיוחד לא על זה. עשית קניות: לפני כמה ימים. היית חולה: אתמול
היום פתאום זה עבר באורח פלא D: נחתכת: לא זוכרת, בטח לפני כמה שבועות. החזקת תינוק: לפני כמה חודשים בטח. נסעת באוטובוס: לפני חמישה ימים. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: לא קרה לאחרונה. ישנת עם בן המין השני? באותה מיטה? אני לא חושבת שזה קרה. באותו חדר..לפני שבועיים. דיברת בטלפון: אתמול. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אוהב אפלטונית? אם כן, אז היום. אפילו כמה אנשים כאלו. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא אכלת? כן שתית? לא משהו עם אלכוהול. ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? מן הסתם
ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא, אני כמעט ולא רבה בכלל. הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ. אבל אם הייתם שואלים אותי את זה בקיץ, הייתי אומרת חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, אני מניחה. זה בכל מקרה קורה הרבה
שבת או יום חול? יום חול, אבל שיהיה בו חופש! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! מעריב או ידיעות? לא כזה קריטי
פירסינג או קעקועים? אף אחד. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד..מן הסתם תלבושת בי"ס: לא משנה לי כל כך. פסיכומטרי: בעד, אבל צריכים לשנות את הצורה בה הוא בנוי היום. הוא בוחן את רמת החרשנות במקום את רמת המשכל. ההתנתקות: בעד סמים: נגד! נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד