!

Fifan

New member
אני אני אני אני.... בו!

-פרטים אישיים - שם: ארז גיל: 14 :( תאריך לידה: אזובתי מאכל אהוב: פרוזנט יוגורט (כל אחד והפאק שלו...) צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: שקע ותקע נחשבים? אם לא אריק ובנצ... סרט אהוב: המסור!!! ספר אהוב: המשחק של אנדר\ הצל כיתה: ח מגמת לימוד: מה? לא הבנתי מזה מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? לא מאוהב? לאדע... מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא בתוח שהוא אהוב ליבי... אבל יומיים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבועיים וחצי שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? - מתכתב אונליין כרגע? לא אין לי חברים טוב לכם ?! עם מי? :( ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? המשפחה שלי (?) מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? המסור שלוש (!!!) אם ידיד שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: שבוע שעבר שמעת גלגלצ: כל יום... התנשקת: לפני חודשיים... וגם זה היה ב"אמת או חובה" אבל... הוא היה שווה... קיימת יחסי מין: עוד לא... עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: שבוע שאבר נחתכת: היום החזקת תינוק: פעם... נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: לפני חצי שנה פלוס ישנת עם בן המין השני? סתם לישון? אתמול דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כה אכלת? כה שתית? כה ראית טלויזיה? כה התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? לא ביקרת בביתספר?לא ראית סרט? כן המסור !!! ישנת?כה חיבקת מישהו?כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? אף פעם!!! פגשת אדם מפורסם? הלווי... -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ :) לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אך קטן שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל... למרות שכושים עושים לי את זה אייסיקיו או מסנג'ר? אף חד מעריב או ידיעות? לאדע פירסינג או קעקועים? קעקועים! -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לאדע.. ההתנתקות: בעד!!!!! מה להם לא מגיע מקום לחיות בו?! סמים: נגד!!!!! נהיגה בשכרות: ברור שנגד! השתכרות: תלוי מתי עישון: נגד

Sideitself

New member
IsThisLoveIsThisLove

-פרטים אישיים - שם: אור גיל: 16 תאריך לידה: 29.9.90 מאכל אהוב: פיצה, אני מניחה. הדבר היחיד שאני מסוגלת לאכול בכל שעה ובכל מצב. צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: סנופקין. למרות שהוא בכלל לא זכה להשתתף בסרט. סרט אהוב: די נו ;[ ספר אהוב: לוידעת. האחרון שקראתי וממש ממש אהבתי היה מלך החומוס ומלכת האמבטיה. כיתה: י"א מגמת לימוד: עיוני מוגבר / מסלול א'. איך שלא תגדירו את זה. מס' אחים: 2 (אח+אחות) -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? אמאשך. מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? סבתא ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום. וגם זה היה קצר :) מה המבחן האחרון שעשית? וואו.. נראה לי מתמטיקה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לוזוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: השבוע שמעת גלגלצ: היום, לפני כמה שעות התנשקת: הו, תודה. לפני שבוע. קיימת יחסי מין: - עשית קניות: שבת שעברה היית חולה: עכשיו נחתכת: אללק לא זוכרת. החזקת תינוק: פפ.. שנה + נסעת באוטובוס: יום שלישי חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אמש. |: ישנת עם בן המין השני? שאלה מאוד רלוונטית בפורום הזה. דיברת בטלפון: לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן. למה, לא מריחים? O: אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? עכשיו זה נחשב אני משערת, אז כן. ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? לא חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא |: התנשקת? לא רבת עם מישהו? קצת הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? פסיבי פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?|סדגש אנגלית.| וניל או שוקו? שוקוניל. סתם. אם זה לא גלידה אמריקאית אז שוקו בלבד. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? לא יודעת. בשניהם יש סיכון. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: עוד שאלה רלוונטית... תלבושת בי"ס: בעד [אבל רק שיעשו טובה ושיחליפו לנו כבר את הסמל המכוער הזה] פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: תלוי. עישון: נגד לילה טוב :]

../images/Emo85.gif

-פרטים אישיים - שם:שירן גיל:תכף 19 תאריך לידה:9.6.88 מאכל אהוב:פסטה צבע אהוב:שחור וכחול דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה סרט אהוב:נערה בהפרעה ספר אהוב:כל קובן,בראון,מישהו לרוץ איתו כיתה:לא מגמת לימוד:לא מס' אחים:1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?שיר לשירה-קורין אלאל מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?ליאור ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?פפפ שנה כמעט מה המבחן האחרון שעשית?מבחן ?מועד ב' מתמטיקה או אנגלית לא זוכרת מה היה קודם מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אל תגלה עם נטע נראה לי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:איףף שמעת גלגלצ:אתמול באוטו התנשקת:שבועיים? קיימת יחסי מין:חח עשית קניות:לפני כמה ימים היית חולה:פפפ נחתכת:לא זוכרת החזקת תינוק:שנים נסעת באוטובוס:אתמול חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:אנערף ישנת עם בן המין השני?לא זוכרת דיברת בטלפון:אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?אני עובדת בבית ספר אז כן:) ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן הלכת מכות עם מישהו?עם חן;[ שתית אלכוהול?כן עישנת?כן פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?אביב או סתיו!! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?חח מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?איסי מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד בתכלס נהיגה בשכרות:נגד!! השתכרות:בעד עישון:אין לי זכות דיבור אבל זה דופק הכול

kompotos

New member
../images/Emo198.gif עונה

פרטים אישיים - שם: ספיר גיל: 16.5 תאריך לידה: 29.10.1990 מאכל אהוב: עוגת ביסקוויטים? צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: האופנוברים ממאדים הם היו כאלה שווים חח סרט אהוב: אבודות והוזות ספר אהוב: לא קוראת הרבה ספרים, קראתי המקרה המוזר של כלב בשעת לילה והיה נחמד כיתה: יא מגמת לימוד: תקשורת טלויזיהה מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? אמממ חודשיים וחצי נראה לי מאוהב? לא בטוחה מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? יאפ איזו? alter bridge מתכתב אונליין כרגע? יאפ עם מי? ידידה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? המשפחה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? ביום שישי מה המבחן האחרון שעשית? יום חמישי מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בחופשת חנוכה עם האקסית -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:בבוקר נרדמת בשיעור: יום שישי שמעת גלגלצ: מלא זמן התנשקת: שבוע שעבר קיימת יחסי מין: הרבה זמן עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: לא זוכרת נחתכת: לפני כמה ימים החזקת תינוק: הרבה מאוד זמן נסעת באוטובוס: שבוע שעבר חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: אתול ישנת עם בן המין השני? אמממ לפני כמה חודשים דיברת בטלפון: בצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול עם ידיד שלי -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? יאפ אכלת?יאפ שתית?יאפ ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין?יאפ ענית על שאלון?יאפ ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עדיף לריב עם אחותי שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות: לא אכפת סמים: נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:תלוי עישון:נגד שים תמונה של עצמך (=

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אני שמה עליך ז**

-פרטים אישיים - שם:
כוכב, לירי גיל:
21 תאריך לידה:
18.11.85 מאכל אהוב:
שניצל עם פירה של אמא ;] צבע אהוב:
סגול
דמות אהובה מסרטי ילדים:
החתול בסרט עליסה בארץ הפלאות.. ופיטר פן. סרט אהוב:
סיפור אהבה בלתי נשכח , מישהו לרוץ איתו , הבועה ספר אהוב:
יש אלוהים - קארין ארד. כיתה:
חחח אוניברסיטה. מגמת לימוד:
פסיכולוגיה ומנהל עסקים מס' אחים:
3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?
לא כבר כמה זמן?
חח יותר מידי מאוהב?
כע מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?
אממ אני רואה כמעט כל יום. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
אממ יום? שומע מוזיקה כרגע?
כע איזו?
שילה פרבר מתכתב אונליין כרגע?
לא עם מי?
חח ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?
בהתחשב בזה שאפילו אני לא בביתי? ^^ מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?
בהתחשב בזה שאני כבר שנים לא לומדת בבית ספר?... אממ באוניברסיטה בשלישי שעבר.. מה המבחן האחרון שעשית?
משו בקורס לפסיכולוגיה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי?
אתמול "אני אתה והוא" אממ לבד לפני השינה. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:
אתמול נרדמת בשיעור:
פפף, בסמסטר הראשון שלי אחרי שכל הלילה הייתי ערה עם האקס. שמעת גלגלצ:
עם טל באוטו XD התנשקת:
אממ..לא כל כך מזמן האמת קיימת יחסי מין:
חח לא משנה. עשית קניות:
אתמול
היית חולה:
כבר חודש שאני חולה ;[ דלקת ריאות.. נחתכת:
אממ שבוע שעבר החזקת תינוק:
לפני חודש
שני נסעת באוטובוס:
אממ יום רביעי נראה לי חיבקת מישהו:
שלשום לא ישנת כל הלילה:
יום שישי ישנת עם בן המין השני?
מזמן דיברת בטלפון:
לפני שעה ;] נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:
שלשום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
כע אכלת?
כע שתית?
כע ראית טלויזיה?
כע התכתבת אונליין?
כע ענית על שאלון?
חח זה נחשב? ביקרת בביתספר?
חח לא ראית סרט?
כע ישנת?
כע, סוג של. חיבקת מישהו?
לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
כע התנשקת?
לא רבת עם מישהו?
הלכת מכות עם מישהו?
לא שתית אלכוהול?
לא עישנת?
פף,לא פגשת אדם מפורסם?
לא אבל בשישי כע
בבבבבבבבבבבבבת. -זה או זה - חורף או קיץ?
חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?
אח שבת או יום חול?
שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?
מוקדם מתמטיקה או אנגלית?
אנגלית וניל או שוקו?
שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'ר מעריב או ידיעות?
מעריב פירסינג או קעקועים?
פירס -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
בעד תלבושת בי"ס:
לא דעת פסיכומטרי:
חח בעד או נגד? לאדעת לא חשבתי על זה. ההתנתקות:
חחחח סמים:
באמת יש לי מנצ'יז. נהיגה בשכרות:
נגד השתכרות:
בעד עישון:
חח ~
~

אני..קצת באיחור

-פרטים אישיים - שם:אילנית גיל:17 תאריך לידה:10.7.89 מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:סמבה סרט אהוב:נעורים במבחן ספר אהוב:לגמרי לא שקטה כיתה:יב מגמת לימוד:ספורט ומדעי החברה מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?כבר לא כלכך מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?כבר כמה חודשים טובים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?אממ חודש ומשהו שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?היום מה המבחן האחרון שעשית?אממממ תנך מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לבד..לא זוכר את השם שלו -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:היום בבוקר נרדמת בשיעור:מממ כבר הרבה זמן שלא שמעת גלגלצ:כנל התנשקת:כנל קיימת יחסי מין:אף פעם לא עשית קניות:מממ אתמול היית חולה:כבר הרבה זמן שלא נחתכת:כנל החזקת תינוק:כנל נסעת באוטובוס:כנל חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:כבר הרבה זמן שלא ישנת עם בן המין השני?כבר הרבה זמן שלא דיברת בטלפון:כרגע נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:מממ אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:בעד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד שים תמונה של עצמך (=

למעלה