אני אני אני אני.... בו!
-פרטים אישיים - שם: ארז גיל: 14
תאריך לידה: אזובתי מאכל אהוב: פרוזנט יוגורט (כל אחד והפאק שלו...) צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: שקע ותקע נחשבים? אם לא אריק ובנצ... סרט אהוב: המסור!!! ספר אהוב: המשחק של אנדר\ הצל כיתה: ח מגמת לימוד: מה? לא הבנתי מזה מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? לא מאוהב? לאדע... מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא בתוח שהוא אהוב ליבי... אבל יומיים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבועיים וחצי שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? - מתכתב אונליין כרגע? לא אין לי חברים טוב לכם ?! עם מי?
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? המשפחה שלי (?) מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? המסור שלוש (!!!) אם ידיד שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: שבוע שעבר שמעת גלגלצ: כל יום... התנשקת: לפני חודשיים... וגם זה היה ב"אמת או חובה" אבל... הוא היה שווה... קיימת יחסי מין: עוד לא... עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: שבוע שאבר נחתכת: היום החזקת תינוק: פעם... נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: לפני חצי שנה פלוס ישנת עם בן המין השני? סתם לישון? אתמול דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כה אכלת? כה שתית? כה ראית טלויזיה? כה התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? לא ביקרת בביתספר?לא ראית סרט? כן המסור !!! ישנת?כה חיבקת מישהו?כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? אף פעם!!! פגשת אדם מפורסם? הלווי... -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אך קטן שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל... למרות שכושים עושים לי את זה אייסיקיו או מסנג'ר? אף חד מעריב או ידיעות? לאדע פירסינג או קעקועים? קעקועים! -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לאדע.. ההתנתקות: בעד!!!!! מה להם לא מגיע מקום לחיות בו?! סמים: נגד!!!!! נהיגה בשכרות: ברור שנגד! השתכרות: תלוי מתי עישון: נגד
-פרטים אישיים - שם: ארז גיל: 14