!

DxJx GADRIEL

New member
רק ארנבים

-פרטים אישיים - שם: גל גיל: 18 תאריך לידה: 4.1.1989 מאכל אהוב: המבורגר צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה 3> סרט אהוב: מלך האריות ספר אהוב: "הילד שלא הכרתי" - יעל מדיני כיתה: י"ב מגמת לימוד: ספרות (היה ערבית גם) מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? אולי... מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ---- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? ---- שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? "מירב" - אור וענונו (בת דודה שלי, אני כתבתי את השיר) מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? אחותי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? אתמול מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "האויב שבפנים: אפוקליפסה" עם האוגרים שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: כשהייתי בב"ס שמעת גלגלצ: מעולם לא התנשקת: לא כ"כ מזמן ^_^ קיימת יחסי מין: גם לא כ"כ מזמן ^_^ עשית קניות: מעולם לא היית חולה: תחילת שנה נחתכת: מזמן החזקת תינוק: שניםםםם נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: היום בבוקר לא ישנת כל הלילה: אמש ישנת עם בן המין השני? סופ"ש דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: תמיד -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? לא שתית? קולה ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? אכן ענית על שאלון? חיובי ביקרת בביתספר? אינדיד ראית סרט? פוסיטיב ישנת? סי חיבקת מישהו? יא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? דה התנשקת? לא רבת עם מישהו? שלילי הלכת מכות עם מישהו? נגטיב שתית אלכוהול? נו עישנת? ודאי פגשת אדם מפורסם? אין לי עניין בזה -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, הוא חמוד יותר שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד אחת התמונות הישנותתתתת עם אמנון בתאטרון!

etieti1

New member
חזרתי מפוליןD:

נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ענית על שאלון? ביקרת בביתספר? ראית סרט? ישנת? חיבקת מישהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? התנשקת? רבת עם מישהו? הלכת מכות עם מישהו? שתית אלכוהול? עישנת? פגשת אדם מפורסם? -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים?גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אממ...כן. תלבושת בי"ס:X פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד!!![אני אוכל לעבור למרכז!] סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:בעד ד"א אני הימינית כן,התחפשתי להיפית בפוריםXD תמונות של פולין בקרוב!

etieti1

New member
המשך...

נחתכת:כן החזקת תינוק:כן נסעת באוטובוס:הרבה חיבקת מישהו:כיין לא ישנת כל הלילה:אתמול!%#^&#%^ ישנת עם בן המין השני?לא דיברת בטלפון:לא בזמן האחרון נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:לא): -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?יאפ אכלת?יא מאאן! שתית?כן ראית טלויזיה?קצת התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?בפולין! חח ראית סרט?כן ישנת?לפני שעה בערך חח חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן!!!! התנשקת?לא רבת עם מישהו?א הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?*תיקון=חברה שלך* ואני מעדיפה לריב עם אח שלי שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוגדם מתמטיקה או אנגלית?מתמתיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסינג'ר מעריב או ידיעות?מעריב

חויייייייייייי

פרטים אישיים - שם: אור אריה פיטר גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 15 לנובמבר 89' מאכל אהוב: כלום צבע אהוב: סגול , תכלת . דמות אהובה מסרטי ילדים: פיטר פן , טאז סרט אהוב: יש כלכך הרבה.... ספר אהוב: עליס בארץ הפלאות כיתה: יא' 9 מגמת לימוד: מוסיקה מס' אחים: לא זוכר... -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? הרבה מאוהב? כן מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני מליון שנה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חח.... שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? טל גורדון - כמו שיורד גשם מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? סבתא שלי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני מליון שנה מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכר מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אתמול איזה סרט כחול דפוק כזה עם כמה ידידות -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום נרדמת בשיעור: שהייתי בבצפר שמעת גלגלצ: היום התנשקת: אתמול קיימת יחסי מין: אתמול?!....לא זוכר היה מלאה אלכוהול עשית קניות: אתמול היית חולה: שלשום נחתכת: אתמול החזקת תינוק: אתמול כפרה על האחיניית היפה שלי נסעת באוטובוס: לפני חודש בערך?! חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: היום כאילו אתמול ... ישנת עם בן המין השני? אתמול? דיברת בטלפון: עכשיו! נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום ... -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? לא שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן!!! ביקרת בביתספר? לאאאאא. ראית סרט? כן ישנת? לא חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? כן רבת עם מישהו? כן ( : הלכת מכות עם מישהו? כןןןן ( : שתית אלכוהול? כן כן כן כן !!!....( : עישנת? מה?...אני?.... לא! פחחחח.... פגשת אדם מפורסם? לא! -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא זה ולא זה! שבת או יום חול? יוםחול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מה בצפר? מתמטיקה או אנגלית? אנגלית יש לי פטור ממתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מה זה בכלל?! פירסינג או קעקועים? גם וגם ...P : -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. תלבושת בי"ס: מה זה בצפרררר???. פסיכומטרי: אה...?... ההתנתקות: בעד סמים: בעד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד עישון: בעד... שים תמונה של עצמך (=

ייאיי!!

-פרטים אישיים - שם: נוף גיל: 17 תאריך לידה: 24.4 מאכל אהוב: שקשוקה, עוף ותפוחי אדמה בתנור, כל סוגי הפסטות. צבע אהוב: ורוד וחום דמות אהובה מסרטי ילדים: - סרט אהוב: אבודות והוזות ספר אהוב: אם יש גן עדן, מישהו לרוץ איתו, מלך החומוס ומלכת האמבטיה כיתה: י'א מגמת לימוד: תזונה. מס' אחים: 2. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כ"כ. כבר כמה זמן? - מאוהב? מזה לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע? כה. איזו? טראס. לדפוק ת'ראש אחרי הלימודים. =] מתכתב אונליין כרגע? לא. עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כה. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום לצערי. מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה- 100 מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אבודות והוזות, מורן. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר. נרדמת בשיעור: היום בבוקר. שמעת גלגלצ: היום בבוקר. התנשקת: אתמול. קיימת יחסי מין: שלשום. עשית קניות: לפני 10 דקות. היית חולה: חודשיחים ככה. נחתכת: לא זוכרת. החזקת תינוק: שבועיים בערך. נסעת באוטובוס: וואלה לא זוכרת. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: לפני כמה ימים. ישנת עם בן המין השני? מזמן. דיברת בטלפון: לפני כמה דקות. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כל יום. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כה. אכלת? כה. שתית? כה. ראית טלויזיה? כה. התכתבת אונליין? כה. ענית על שאלון? לא. ביקרת בביתספר? כה. ראית סרט? לא. ישנת? כה. חיבקת מישהו? כה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כה. התנשקת? כה. רבת עם מישהו? לא. הלכת מכות עם מישהו? כמעט. שתית אלכוהול? לא. עישנת? כה. פגשת אדם מפורסם? לא. -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא רבה עפ אף אחד. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? שאלה קשה. אנגלית נראלי. וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? לא קוראת. פירסינג או קעקועים? גם וגם. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: בעד. ההתנתקות: נגד. סמים: תלוי. נהיגה בשכרות: נגד. השתכרות: נגד. עישון: ....

Sapir00sh

New member
"לעולם אל תאכל משהו...

שאינך יכול להגות את שמו"
-פרטים אישיים - שם: ספיר גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 9.11.89 מאכל אהוב: אין אחד, צריך לגוון. צבע אהוב: גוונים שונים של כחול, סגול כחלחל, בורדו. דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור! סרט אהוב: לא, לא. אין סרט אהוב. אבל יש תכנית אהובה! חברים
ספר אהוב: ממ, אני לא בטוחה. כיתה: יב' מגמת לימוד: 5 יח"ל ביולוגיה ו5 ביוטכנולוגיה ^^ מס' אחים: אחד, קטן. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? שיר שכתבתי. "מרוב אהבה" שמו. מתכתב אונליין כרגע? כן, אבל כרגע לא עונים לי. עם מי? מיכל. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן - אא"א. (אמא אבא אח
) מתי בפעם האחרונה ביקרת בבית ספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות, גם היום. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מזמן לא ראיתי סרט בקולנוע. אני חושבת שזה היה "אראגון" עם מור. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: אתמול שמעת גלגלצ: אני לא בטוחה איזו תחנה הנהג של ההסעה שלי שם. אולי היום
התנשקת: - אני לא עונה על זה. קיימת יחסי מין: - ובמיוחד לא על זה. עשית קניות: לפני כמה ימים. היית חולה: אתמול
היום פתאום זה עבר באורח פלא D: נחתכת: לא זוכרת, בטח לפני כמה שבועות. החזקת תינוק: לפני כמה חודשים בטח. נסעת באוטובוס: לפני חמישה ימים. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: לא קרה לאחרונה. ישנת עם בן המין השני? באותה מיטה? אני לא חושבת שזה קרה. באותו חדר..לפני שבועיים. דיברת בטלפון: אתמול. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אוהב אפלטונית? אם כן, אז היום. אפילו כמה אנשים כאלו. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא אכלת? כן שתית? לא משהו עם אלכוהול. ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? מן הסתם
ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא, אני כמעט ולא רבה בכלל. הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ. אבל אם הייתם שואלים אותי את זה בקיץ, הייתי אומרת חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, אני מניחה. זה בכל מקרה קורה הרבה
שבת או יום חול? יום חול, אבל שיהיה בו חופש! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! מעריב או ידיעות? לא כזה קריטי
פירסינג או קעקועים? אף אחד. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד..מן הסתם תלבושת בי"ס: לא משנה לי כל כך. פסיכומטרי: בעד, אבל צריכים לשנות את הצורה בה הוא בנוי היום. הוא בוחן את רמת החרשנות במקום את רמת המשכל. ההתנתקות: בעד סמים: נגד! נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

won the game

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

-פרטים אישיים - שם: ניב גיל: 17.5 תאריך לידה: 17.9.89 מאכל אהוב: אין משהו ספציפי צבע אהוב: כחול כהה
דמות אהובה מסרטי ילדים: שאלתיאל קוואק! סרט אהוב: "ללכת על המים" ספר אהוב: אין כזה כיתה: י"א מגמת לימוד: תקשורת-רדיו וגאוגרפיה מס' אחים: 3 - חוץ ממני. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? ישראלית מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? 2 חברים ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? שלשום מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: לפני כמה חודשים בשיעור ספרות
שמעת גלגלצ: בצהריים עשית קניות: בצהריים היית חולה: בחנוכה נחתכת: לא זוכר נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: בפורים דיברת בטלפון: לפני שעה בערך נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה דקות -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
אכלת?
שתית?
ראית טלויזיה?
התכתבת אונליין?
ענית על שאלון?
ביקרת בביתספר?
היום שביתה
ראית סרט?
ישנת?
חיבקת מישהו?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
התנשקת?
רבת עם מישהו?
הלכת מכות עם מישהו?
שתית אלכוהול?
עישנת?
לא מעשן בכלל. פגשת אדם מפורסם?
-זה או זה - חורף או קיץ? אביב! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא לריב בכלל
שבת או יום חול? שבת! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! עדיף בהרבה... מתמטיקה או אנגלית? אנגלית! וניל או שוקו? שוקו
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
מעריב או ידיעות? מנוי למעריב, מעדיף ידיעות פירסינג או קעקועים? איכס
-בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד, זה קטלני! השתכרות: בעד/נגד עישון: נגד שים תמונה של עצמך (= בבקשה

שרימפי

New member
איזה עצוב זה

שרוב האנשים שיודעים לכתוב שאלתיאל יודעים זאת רק בזכות תכנית הטלויזיה המיתולוגית. אררג על כל השאר

יומטוב

-פרטים אישיים - שם:תהל גיל:16.4 תאריך לידה:3.11 מאכל אהוב:שניצל צבע אהוב:אדום דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה סרט אהוב:אבודות והוזות ספר אהוב:היה לך מזל- אליס סיבולד כיתה:יא' מגמת לימוד:ג"ג מס' אחים:4 כולל אותי -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?בערך כבר כמה זמן?לא הרבה מאוהב?אממ עדיין לא ממש מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך:לפני כמה ימים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?באנגלית מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי?- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אח שלי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יום שלישי מה המבחן האחרון שעשית?וואי לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול בערב נרדמת בשיעור:- שמעת גלגלצ:- התנשקת:יום ראשון שעבר קיימת יחסי מין:לפני חודש ככה עשית קניות:היום היית חולה:לפני שבוע נחתכת:יום שני החזקת תינוק:יום ראשון שעבר נסעת באוטובוס:אתמול חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:- ישנת עם בן המין השני?- דיברת בטלפון:לפני חצי שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:לפני חצי שעה -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?אלכוהול לא שתייה רגילה כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?עכשיו ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?כן פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?חבר שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:אין דעה לא ממש אכפת לי פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:בעד

עונה

שם:מיכאל [מישה] גיל: 18.5 תאריך לידה: 22.09.88 מאכל אהוב:יש יותר מידי צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: tweety סרט אהוב: יש איזה 50 ספר אהוב: הארי פוטר כיתה: יב' מגמת לימוד: גרמנית[סיימתי בכיתה י'] מס' אחים: 4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כה כבר כמה זמן? 5 וחצי חודשים מאוהב? מאוד!!!!!!!!!!! מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? יום ראשון האחרון מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? 4 חודשים...הוא חיי בלונדון שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כה עם מי? חבר מהכיתה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אחותי מתי בפעם האחרונה ביקרת בבית ספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? בגרות ב"עפ באנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי? XXX2...לבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שעה נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: לא זוכר התנשקת: יום ראשון קיימת יחסי מין: מה זה עניינכם?...חחחחח עשית קניות: היום היית חולה: לפני חודש נחתכת: אין לי שמץ החזקת תינוק: היום נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לפני שבוע ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? ברור אכלת? כן שתית? כה ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כה ענית על שאלון? כה ביקרת בביתספר? כה ראית סרט? לא ישנת? כה חיבקת מישהו? כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כה התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? כה עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? לא סובל עיתונים פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: תלוי במצב עישון: נגד

saptenn

New member
=]

-פרטים אישיים - שם: ספיר גיל: 15 ומשו תאריך לידה: 8/7 מאכל אהוב: כל מה שיוצא מהידיים של אמא שלי צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: חחח לא יודעת סרט אהוב: מלא ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? כלמיני ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? אממ לפני שבוע במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עידן הקרח 2 עם חברים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: היום חחח שמעת גלגלצ: אתמול אולי התנשקת: שלשום קיימת יחסי מין: עשית קניות: לא זוכרת היית חולה: מזמן נחתכת: אתמול =\ החזקת תינוק: שבוע שעבר
נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: יום ראשון ושני חחחח ישנת עם בן המין השני? יום שני דיברת בטלפון: לפני חצי דקה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? חע ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא
פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? בדר"כ קיץ אבל זה משתנה אצלי לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שומדבר
שבת או יום חול? שבת
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? הכל בא לי בטוב חחח מתמטיקה או אנגלית? שומדבר וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? שניהם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: לא יודעת פסיכומטרי: חחח לא יודעת ההתנתקות: סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: עישון: יום טוב =]

סמיילי6

New member
טוווווללללללללל

-פרטים אישיים - שם:טל ... טולל גיל:16 וחצי תאריך לידה:9.8.90 מאכל אהוב:פסטה צבע אהוב:כתום דמות אהובה מסרטי ילדים:בת הים הקטנה ודונלד סרט אהוב:מעודדות צמודות ספר אהוב:מלאכים ושדים כיתה:יא' מגמת לימוד:עיצוב מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?גוספלט מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?היום מה המבחן האחרון שעשית?אנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אממ.. מזמן לא ראיתי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:מקודם נרדמת בשיעור:היום שמעת גלגלצ:לפני חודש התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות:שלשום היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק:שלשום נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:אתמול ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?לא התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?לא ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?לא ישנת?לא חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?כן עישנת?כן פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:בעד עישון:בעד

kuper7

New member
יש עוד סיפור על לב כואב

-פרטים אישיים - שם: אייל גיל: 19 תאריך לידה: 07/01/88 מאכל אהוב: סלט ^^ אבל מושקע כזה לא סתם. צבע אהוב: כחול זהב צהוב שחור חום.. דמות אהובה מסרטי ילדים: דורתי מהקוסם מערץ עוץ..כוסייייייית! סרט אהוב: איזו מין שוטרת 1,2,3,4,5,65,6,7,7,88,9,00.... ספר אהוב: הארי פוטר...הסרט.. =] כיתה: צבא.(טוראי) מגמת לימוד: צבא..(חיל הים) מס' אחים: אני ועוד 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? הייתי מת לכזה... כבר כמה זמן? ------- מאוהב? בטירווווווף! מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ------- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?------- שומע מוזיקה כרגע? כןןןןן! איזו? חרא מוזיקה....סתם..נינט מלי פורטדו וכאלה.. מתכתב אונליין כרגע? כעעעע עם מי? סתם אחד. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אנשים חיות..כל מיני. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? בפורים מה המבחן האחרון שעשית? ספרות ישמצב. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? פייייי..החיים שלי הם סרט וכולם משתתפים בו ורואים אותו. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: כשהייתי בביצפר.. שמעת גלגלצ: כל יווווווווום כלללללל היום!!! התנשקת: יום שבת קודם... קיימת יחסי מין: אהממממממ.... עשית קניות: יום שישי קודם היית חולה: לפני שבועיים שלוש... נחתכת: ששששששששששש....!!!! החזקת תינוק: מלאן זמן. נסעת באוטובוס: כל יוווווום..סעמק הצבא הזההה! חיבקת מישהו: לפני חצי שעה. לא ישנת כל הלילה: בתקופת הקיץ לפני הצבא.או אפילו בשישי שבת שהיו. ישנת עם בן המין השני? בשישי שבת שהיו. דיברת בטלפון: לפני 5 דק'. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כל יום אני נפגש עם אנשים שאני אוהב. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? בארווווור! אכלת? עכשיו....^^ שתית? עכשיו.. ^^ ראית טלויזיה? לפני כמה דק'. התכתבת אונליין? כרגע. ענית על שאלון? כרגעעע...>< ביקרת בביתספר? לאאא!! בפורים אמרתי! ראית סרט: לא! ישנת? בדרך הביתה...כן. חיבקת מישהו? כעעעע!! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כעעעעע! התנשקת? לאאאאא! =[ רבת עם מישהו? לאאאאא! הלכת מכות עם מישהו? סוג של... שתית אלכוהול? לאא ממששש! עישנת? לא! פגשת אדם מפורסם? להסתכל במראה זה נחשב?! -זה או זה - חורף או קיץ? חורף...קיץ לפעמים. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא זה ולא זה. שבת או יום חול? שבתתתת! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? הא?! 0.ם מתמטיקה או אנגלית? אנגליתתת וניל או שוקו? שוקו שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? גם וגם! =] -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגדדדד!!! יאק הומולסבים!! =] תלבושת בי"ס: נגד...וגם נגד מדים! פסיכומטרי: רק לחכמים. ההתנתקות: הכי ישן!!! סמים: נגדדדדד! נהיגה בשכרות: הכי נגדדדדד!! השתכרות: בעדדדדד!! ^^ עישון: נגד בכללי!!! אין לי תמונה מעודכנת שלי..עימכם הסליחה!

למעלה