!

../images/Emo65.gif!

-פרטים אישיים - שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? איזו? מתכתב אונליין כרגע? עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ: התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ענית על שאלון? ביקרת בביתספר? ראית סרט? ישנת? חיבקת מישהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? התנשקת? רבת עם מישהו? הלכת מכות עם מישהו? שתית אלכוהול? עישנת? פגשת אדם מפורסם? -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים? -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים: נהיגה בשכרות: השתכרות: עישון: שים תמונה של עצמך (=

yotem 16

New member
Can't wish it all away.../images/Emo83.gif

-פרטים אישיים - שם: יותם גיל: עוד חודשיים 17 תאריך לידה: 21.5.90 מאכל אהוב: איטלקי וסיני צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: אריאל מבת הים הקטנה P: סרט אהוב: רקוויאם לחלום, נערה בהפרעה, קלולס, נוטינג היל, חופשיות על הבר, חמש ילדות יפות..והרשימה עוד ארוכה P: ספר אהוב: הפעם האחרונה שקראתי הייתה ב- 1890. כיתה: י"א. מגמת לימוד: אומנות. מס' אחים: שניים. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא. אולי קצת. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? Missing של אוונסנס. מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? לוטם ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול בלילה מה המבחן האחרון שעשית? אממ אנגלית אולי מה הסרט האחרון שראית ועם מי? רקוויאם לחלום ולבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שלוש שעות נרדמת בשיעור: לאדע שמעת גלגלצ: היום בבוקר התנשקת: - קיימת יחסי מין: - עשית קניות: היום בבוקר היית חולה: בימים האחרונים נחתכת: לאדע החזקת תינוק: אוממ לפני שבועיים-שלושה, בנדוד קטן חמוד נסעת באוטובוס: לאדע חיבקת מישהו: היום, אמא לא ישנת כל הלילה: אממ לא יודע ישנת עם בן המין השני? לאדע דיברת בטלפון: לפני חצי שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד שים תמונה של עצמך (=

Only Dreaming

New member
And it's contagious.

-פרטים אישיים - שם: עומר. גיל: 16. תאריך לידה: 13.1. מאכל אהוב: לאדע. צבע אהוב: כחול. דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה?
סרט אהוב: פאנטום האופרה? לאדע. ספר אהוב: אני מניח שמישהו לרוץ איתו / דויד גרוסמן. כיתה: י"א. מגמת לימוד: מחוננים. מס' אחים: 3 אחיות. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אבל אין כזה. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? עם אהוב-לבי כלשהו? אמ, חודש וחצי? שומע מוזיקה כרגע? יאפ. איזו? Air - Run. מתכתב אונליין כרגע? כן. עם מי? סיימון כפרעליו. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יאפ. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום. מה המבחן האחרון שעשית? בוחן במחשבים, היום. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? דז'ה וו עם חברים מהכיתה. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: עוד 10 דקות. נרדמת בשיעור: שבועיים ככה. שמעת גלגלצ: פעם אחרונה שהייתי באוטו? התנשקת: פייי... חנוכה? קיימת יחסי מין: חנוכה. עשית קניות: לא זוכר. היית חולה: לא זוכר. נחתכת: לפני כמה ימים. החזקת תינוק: לאדע. נסעת באוטובוס: היום בשעה 3. חיבקת מישהו: חיבקתי את אחותי הקטנה בערך כל היום. לא ישנת כל הלילה: מזמן. ישנת עם בן המין השני? שנים. דיברת בטלפון: היום, לדעתי. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: חוץ מהמשפחה וביצפר? יום שבת. [רזרז.
] -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא. אכלת? כן. שתית? כן. ראית טלויזיה? כן. התכתבת אונליין? כן. ענית על שאלון? שאלה קשה. ביקרת בביתספר? כן. ראית סרט? לא. ישנת? כן. חיבקת מישהו? כן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן. התנשקת? לא. רבת עם מישהו? כן. הלכת מכות עם מישהו? לא. שתית אלכוהול? לא. עישנת? לא. פגשת אדם מפורסם? לא. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף!
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחות. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. לא, אנגלית. לא, מתמטיקה! ארג! וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
. תלבושת בי"ס:
. פסיכומטרי:
. ההתנתקות: וואו, שאלון חדש. סמים:
. נהיגה בשכרות:
!!! השתכרות:
. [אבל שאנשים יעשו מה שבא להם.] עישון:
. סרטן. שים תמונה של עצמך (= פעם אחרת. הודגש באמצעות מדגישומטיק, הסיבה שלי לחיות

lorley boy

New member
אני..

- פרטים אישיים - שם: שלומי גיל: 16 תאריך לידה: 5.3 מאכל אהוב: יש המון.. צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: מומין..חחחח סרט אהוב: "אפקט הפרפר", "המסור 2" ספר אהוב: לא קורא ספרים.. כיתה: י' מגמת לימוד: כימיה וערבית מס' אחים: אח ושתי אחיות -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא :/ מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? אנסטסיה מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? טל..(לא מהפורום חחח) ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום חח מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה :) מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר.. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שעה נרדמת בשיעור: אתמול שמעת גלגלצ: לפני יומיים התנשקת: פיי ממזמן קיימת יחסי מין: never עשית קניות: לא ממזמן היית חולה: לפני כמה חודשים נחתכת: השבוע החזקת תינוק: יום שבת נסעת באוטובוס: שבוע שעבר חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לפני שבועיים ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: בצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: שבוע שעבר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? לא ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? לא רבת עם מישהו? כן הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח.. שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי.. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות אחרונות.. פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה בעע -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: אין לי דעה סמים: בעד..נראה לי.. נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד עישון: נגד

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

פרטים אישיים - שם: אוהד. גיל: 18. תאריך לידה: אפריל. מאכל אהוב: הכל. צבע אהוב: ירוק. דמות אהובה מסרטי ילדים: המטאטא הבת מהיפה והחיה! סרט אהוב: שלישיית בלוויל ספר אהוב: אה? כיתה: ו' שנייה. מגמת לימוד:
מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא נראה לי. כבר כמה זמן? מאוהב? לאיודע ;[ מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? דיי נו ;[ מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? יאס! איזו? אלקטורנית :p מתכתב אונליין כרגע? יאפ. עם מי? טאט שלי
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא O: מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מזמן ;[ מה המבחן האחרון שעשית? וואלה.. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בופור, עם רותם :) -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום. נרדמת בשיעור: פייייי שמעת גלגלצ: היום. התנשקת: אתמול. קיימת יחסי מין: שלשום. עשית קניות: יום לפני שלשום. היית חולה: מזמן. נחתכת: מזמן. החזקת תינוק: איכ. נסעת באוטובוס: היום. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: מזמן. ישנת עם בן המין השני? מזמןןןן. דיברת בטלפון: היום. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום אתמול שלשום. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כע אכלת? כע שתית? כע ראית טלויזיה? כע התכתבת אונליין? כע ענית על שאלון? כע ביקרת בביתספר? לע ראית סרט? לע ישנת? כע חיבקת מישהו? כע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כע התנשקת? נייט רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לע שתית אלכוהול? לע עישנת? לע פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחשלי שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כע תלבושת בי"ס: לע פסיכומטרי: לע ההתנתקות: כע סמים: לע נהיגה בשכרות: לע השתכרות: כע עישון: לע נ.ב נופר אני אוהב אותך המון המונים

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif If I was invisible

-פרטים אישיים - שם: מג. גיל: 16 ומשו תאריך לידה: 28.10 מאכל אהוב: אורז. צבע אהוב: כחול, חום, ירוק, אפור, שחור, אדום דהוי..יש מספיק. >< דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה, טימון ופומבה
סרט אהוב: מלך האריות כמובן. ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. כיתה: י"א מגמת לימוד: תקשורת מס' אחים: 2 לא כולל אותי. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? -- מאוהב? מזה לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? -- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? -- שומע מוזיקה כרגע? בוודאי. אבל בשקט איזו? מוזיקה יפה%^@^# מתכתב אונליין כרגע? יאפ. עם מי? מ'כפת לכם!? חטטנים. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פחחח היום לצערי. וגם זה היה חפוז מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת כבר מה הסרט האחרון שראית ועם מי? היום בעזריאלי עם מלא אנשים$%^@$ -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום נרדמת בשיעור: היום שמעת גלגלצ: לא זוכרת התנשקת: שלשום קיימת יחסי מין:
עשית קניות: לא זוכרת, בטח שבוע שעבר היית חולה: מזמן נחתכת: לא מזמן החזקת תינוק: אפעם נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אתמול, היום.. ישנת עם בן המין השני? לפני שבוע וחצי? דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? בטח אכלת? בטח שתית? בטח ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? יאפ ענית על שאלון? נו במת oO ביקרת בביתספר? %^@%@ ראית סרט? היום אינעל העולם. רגע.. אפצ'י לבריאות
תודה ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? לא שזכור לי חח רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? חחחחח במקרה D: -זה או זה - חורף או קיץ? סתיו לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? לאדעת תלוי במוזה שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית, אפשר לישון בשיעור לפחות. וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? שניהם
-בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: איכס לא. תלבושת בי"ס: איכס לא. פסיכומטרי: איכס לא. ההתנתקות: איכס לא. סמים: איכס יאמי P: נהיגה בשכרות: ברור%$^@ השתכרות: כןכןככן עישון: ןככןכןןככןכ שים תמונה של עצמך (=>> משתגידו.

babytal

New member
איפה כל הכוסיות? איפה כל הגנגסטרים?

יאללה תחשק לי טל 18 בקרןב ירושלים ככהדרך אגב
מגגג מתה עליךךךך מאמיייי -פרטים אישיים - שם:-- טל גיל:---- בקרוב חוקית תאריך לידה: 6.4 מאכל אהוב:--מממ ספגטי צבע אהוב:- Simply Red דמות אהובה מסרטי ילדים:-- אלאדין כפרעליו סרט אהוב:-- חכמת הבייגלה ספר אהוב:-- מלך.. ומלכת... כיתה:- - י"ב מגמת לימוד:-- כלכלה ומנהל, ג"ג מס' אחים:-- 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?-- לא כבר כמה זמן?-- חחח נו לא לדרוך לי על הפצעים מאוהב?-- אפשר להגיד מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?-- חח לפני שבועיים ככה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?--- כמעט שנה שומע מוזיקה כרגע?-- לא איזו?-- חח מתכתב אונליין כרגע?-- כע עם מי?-- אחותי הקטטנה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?-- כע מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?-- אתמול מה המבחן האחרון שעשית?-- היסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?-- עם מג אבודות והוזות
-מתי בפעם האחרונה - התקלחת:-- לא מזמן נרדמת בשיעור:-- מזמן מזמן שמעת גלגלצ:-- היום התנשקת:--שבועיים קיימת יחסי מין:-- חחחח דיי נו עשית קניות:-- אתמול היית חולה:-- אמממ חודש נחתכת:-- יש לי שתי שריטות על הפנים שאין לי מושג אין צצו לפתע! החזקת תינוק:-- חח ענארף נסעת באוטובוס:-- וואיי.. אממ דיי מזמן חיבקת מישהו:-- היום לא ישנת כל הלילה:-- לא זוכרת ישנת עם בן המין השני?-- חחחחחחח דיברת בטלפון:-- אחר הצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:-- כל יום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?-- כע אכלת?-- כע שתית?-- כן ראית טלויזיה?-- לא התכתבת אונליין?-- כן ענית על שאלון?-- חח נו ביקרת בביתספר?-- כן ראית סרט?-- לא ישנת?--- כן חיבקת מישהו?-- כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?- כן התנשקת?- לא! רבת עם מישהו?-- כן הלכת מכות עם מישהו?-- חח לא שתית אלכוהול?-- חחח כן עישנת?-- כן פגשת אדם מפורסם?- לא -זה או זה - חורף או קיץ?-- קיץץץץץ שיבוא כבר לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?--- עם אח שבת או יום חול?-- חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?--- להשתחרר מתמטיקה או אנגלית?--- מתמטיקה וניל או שוקו?-- שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?-- מסנג'ר מעריב או ידיעות?--- ידיעות פירסינג או קעקועים?--- פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:-- בעד תלבושת בי"ס:-- בעד פסיכומטרי:-- נגד ההתנתקות:--- אין לי דעה בנושא סמים:-- נגד נהיגה בשכרות:-- נגד!!! השתכרות:--- בעד:) עישון:-- בעד שים תמונה של עצמך (=--- לא רוצה

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת אותך

eliormagick

New member
One Last Time

-פרטים אישיים - שם:אליאור גיל:20 תאריך לידה:11.10.86 מאכל אהוב:כל דבר צבע אהוב:אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים:4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?סנרגיה מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אמא ובאפי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?מזמן מה המבחן האחרון שעשית?בגרות במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?הבועה עם חברים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ:עכשיוP: התנשקת: מזמן מזמן קיימת יחסי מין:עוד לא עשית קניות:שבועים היית חולה:מזמן נחתכת:יום ראשון החזקת תינוק: נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:לא זוכר לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון:לפני שעתיים בערך נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?מים? כן ראית טלויזיה?ככן התכתבת אונליין?דה ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?לא ישנת?עוד מעט חיבקת מישהו?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? אל הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לאO: -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שלך שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? סים שיט מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כן תלבושת בי"ס: הנערף פסיכומטרי: כן ההתנתקות: כן ולא סמים: לא נהיגה בשכרות: לא השתכרות: כן שצריך עישון: לא

בוקרטוב

-פרטים אישיים - שם: נופר גיל: 17!]: תאריך לידה: 22.6.90 מאכל אהוב: ליודעת צבע אהוב: שחור ולבן דמות אהובה מסרטי ילדים: פו הדב סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול ספר אהוב: לא קוראת כ"כ כיתה: י"א מגמת לימוד: פסיכולוגיהסוציולוגיה וספרות מס' אחים: 3, לא כולל אני -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא ממש כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? חח נגיד ש. אז אתמול מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חצי שנה שומע מוזיקה כרגע? בועז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי P: איזו? ^ מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? רעות ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אמא ואבא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? לאזוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי? הבועה עם רעות. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני חצי שעה נרדמת בשיעור: אתמול שמעת גלגלצ: מזמן התנשקת: שבועיים בערך קיימת יחסי מין: פיייי. עשית קניות: אתמול היית חולה: מזמן נחתכת: מזמן החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: לאזוכרת חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: שלשום ישנת עם בן המין השני? מוצש דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: עכשיו, אמא
-ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? אממ, ישמצב שתית? כן ראית טלויזיה? ישמצב התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? זה ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? חצי בירה עם אבא? :< עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג, אבל לא יותר מדי -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: למי אכפת תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: מה סמים: דעותיי חלוקות
נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: כעיקרון נגד עישון: נגד שים תמונה של עצמך (=

שלי..../images/Emo186.gif

-פרטים אישיים - שם: ליעד גיל: 17.5 תאריך לידה: 19.09.1989 מאכל אהוב: יש הרבה=].. צבע אהוב: סגול דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור טחחח סרט אהוב: נערות החלומות חותנת בהפרעה עיניי מלאך... ספר אהוב: לא ממש קורא ספרים כיתה: יא מגמת לימוד: גיאוגרפיה
ותושבע מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? בערך 3 חודש בלי זוגיות מאוהב? לא ממש מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אני מחכה שהוא יגיע=] מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? beyonce - one night only מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכר..חח מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "נערות החלומות" עם אורוש=] -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בלילה נרדמת בשיעור: כמעט כל שיעור=] שמעת גלגלצ: אם אני באוטו.. התנשקת: פייייי..לפני הרבה זמן.. קיימת יחסי מין: אהמ אהמ..
עשית קניות: הקניות היחידות שלי זה סיגריות..אתמול היית חולה: שבוע שעבר נחתכת: לא זוכר.. החזקת תינוק: לא זוכר.. נסעת באוטובוס: מזמן... חיבקת מישהו: את אורוש=] אתמול לא ישנת כל הלילה: כמעט כל לילה חח ישנת עם בן המין השני? יום לפני פורים=]..אבל לא ממש ישנו דיברת בטלפון: על הבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: עם אורוש אתמול=] -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? ברור אכלת? ברור שתית? ברור ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? עכשיו=] ביקרת בביתספר? אתמול ראית סרט? אתמול ישנת? אתמול חיבקת מישהו? את אורוש אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לכלב הערס שלי=] התנשקת? לא רבת עם מישהו? טפו טפו לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? כרגיל=] פגשת אדם מפורסם? לא ממש -זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לשם שינוי לא רבתי עוד עם אחי שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר=] מתמטיקה או אנגלית? שתיהם
וניל או שוקו? וניל=] אייסיקיו או מסנג'ר? שתיהם מעריב או ידיעות? ידיעות נראה לי פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד וגם ככה מי בא עם תלבושת.. פסיכומטרי: שיהיה ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: בעד חח סתם..ברור שנגד השתכרות: בעד עישון: בעד סיגריות..

אוהבתת :]

ליעדייייייייייייייייי
אני
אוהבת
אותך
נסיך שיליייי הכי הכי הכי הכי הכי הרבה ב=ע=ו=ל=ם וחסר לך שאתה נעלם עכשיו ;] חחחח סתאםםם אין מצב בארץץץ לאב'תך המוןןן
ארוש :][:

MRSHIVER

New member
Boohoo.

-פרטים אישיים - שם: ניר. גיל: 17. תאריך לידה: 8.11.89. מאכל אהוב: מרק בצל? XD אחותי שאלה אותי את זה אתמול. צבע אהוב: צבע האהבה! XD טח מה זה, כיתה א'. דמות אהובה מסרטי ילדים: השועל המסכן שתמיד רדף אחרי ביפ-ביפ... וגם הכלב ששמר על הילדה המפגרת הזאת... קיצר דמויות מסכנות שהתעללו בהן. סרט אהוב: או זה קשה. אני יותר בחור של סדרות. >> ספר אהוב: כנ"ל. אני לא ממש מצליח להתרכז בספרים. אבל אני קורא מדי פעם מה שנותנים לי. :p כיתה: י"ב. מגמת לימוד: מחשבים. מס' אחים: 3. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא שידוע לי. כבר כמה זמן? XD מאוהב? מאוד. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום, במראה. :) מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? האמ כשהייתי בכלא הסורי ולא היו שם מראות. שומע מוזיקה כרגע? וודאי. איזו? REM. מתכתב אונליין כרגע? בערך. עם מי? Doesn't worth mentioning. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יאס. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני כמה שבועות... בפגישה עם המנהלת. >< מה המבחן האחרון שעשית? בתחילת השנה, נראה לי. באנגלית. [קיבלתי את אחד הציונים הכי גבוהים בכיתה, 92, וכולם נכשלו. XD] מה הסרט האחרון שראית ועם מי? קראש [Crash], לבד. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב. נרדמת בשיעור: שנים. שמעת גלגלצ: שבוע שעבר, אני חושב, כשאמא הסיעה אותי לקופ"ח. התנשקת: אני לא אמור להגיד. קיימת יחסי מין: אותו מקרה. :p עשית קניות: האמ, כשהלכתי לביצפר? XD היית חולה: תגדירו חולה. נחתכת: כל יום. >> החזקת תינוק: שנים. ס'אמק. זה אחד הדברים. נסעת באוטובוס: יום שלישי. חיבקת מישהו: כנ"ל. לא ישנת כל הלילה: אהמ, שבוע-שבועיים. ישנת עם בן המין השני? אני לא חושב שזה קרה אי פעם. ::: אולי עם אחותי או אמא או משהו, בצעירותי. דיברת בטלפון: אתמול. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: שני-שלישי. :) -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? יאס. אכלת? יאס. שתית? יאס. יותר משתוכלו לדמיין. ראית טלויזיה? לא בטלוויזיה. התכתבת אונליין? יאס. ענית על שאלון? רק זה. ביקרת בביתספר? נופ. ראית סרט? נופ. ישנת? יאס. חיבקת מישהו? נופ. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? נופ. התנשקת? נופ. רבת עם מישהו? וודאי. הלכת מכות עם מישהו? נופ. שתית אלכוהול? בבמבה יש אלכוהול? XD עישנת? יאס. פגשת אדם מפורסם? נופ. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף.
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם חבר, אני מניח. כיוון שאין לי. שבת או יום חול? הכל אותו דבר בשבילי, רק שבשבת אין תחבורה ציבורית. >> שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מ'כפת לי. מתמטיקה או אנגלית? תלוי מי מלמד ואיזה נושא. וניל או שוקו? שוקו, שיהיה. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. מעריב או ידיעות? הארץ
. פירסינג או קעקועים? פירסינג! הליקס תעשה לי ילד! -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיתחתנו, מ'כפת לי. תלבושת בי"ס: מה שעושה לכם את זה במיטה. XD פסיכומטרי: האמ. בעד. ההתנתקות: בעד. שיחנקו. XD סמים: אין מה להיות פה נגד... וגם לא בעד... שכל אחד יעשה מה שטוב לו. נהיגה בשכרות: נגד. >< השתכרות: כמו סמים. עישון: כמו סמים. שים תמונה של עצמך (= חשת. :)

למעלה