!

נופר לס

New member
התותחית עונה ../images/Emo13.gif

-פרטים אישיים - שם: נופרי גיל: 17 תאריך לידה: 90\4\12 מאכל אהוב: קורנפלקס צבע אהוב: ורוד וכחול דמות אהובה מסרטי ילדים: מרקו סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח ספר אהוב: כנ"ל (הוא נירא לי היחיד שקראתי...) כיתה: י"א מגמת לימוד: כלבנות!!!(אילוף) מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לצערייי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני 4 חודש
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? עכשיו אני מתגעגעת אלייה שומע מוזיקה כרגע? אמא שומעת חח איזו? מזרחית מתכתב אונליין כרגע? יאפ עם מי? מוריה ואופל ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? עאפ מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? כלבנות אתמול ציון 100 מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא ראיתי טלוויזיה כבר חודש וחצי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: בבוקר :") נרדמת בשיעור: כמעט אתמול שמעת גלגלצ: אתמול חח בעבודה בדיר התנשקת: לפני 3 חודש קיימת יחסי מין: באותו זמן עשית קניות: לפני שעתיים היית חולה: עכשיו נחתכת: חחח בדיר החלקתי מהסולם ונפלתי על ברזל באמצע הרגליים זה ממש כאב וכן גם נחתכתי החזקת תינוק: לפני כמה דקות נסעת באוטובוס: שעה וחצי חיבקת מישהו: כנ"ל לא ישנת כל הלילה: שבועה שעבר ישנת עם בן המין השני? שבועיים בערך דיברת בטלפון: שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: עכשיו עם אמא חחח -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? יאפ אכלת? יאפ שתית? יאפ ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון?
ביקרת בביתספר? אתמול ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן מלא... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאמא התנשקת? חחח לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? חס וחלילה שתית אלכוהול? לא עישנת? לא כבר חודשיים בלי סיגריות אנשים פגשת אדם מפורסם? שבוע שעבר בחדרה חח ראיתי את דון לני גבאי זאת מהשמיניה -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ וחורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אני בעד שלום שבת או יום חול? איזון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה ברור וניל או שוקו? שוקווווו אייסיקיו או מסנג'ר? איייסייי מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג ברור -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגדדדד סמים: נגדדד נהיגה בשכרות: נגדדד השתכרות: נגדדדד עישון: נגדדד שים תמונה של עצמך (= חיחי אין לי אבל כשיהיה אני ישים מלא

BIoNdY

New member
סורי על ההעלמות - לא היה אינטרנט

למרות שרואים קצת מטושטש... שיהיה =] -פרטים אישיים - שם: נועם גיל: 16 תאריך לידה: 8.11.90 מאכל אהוב: פיצה.. כמו כולם =] צבע אהוב: אדום ולבן דמות אהובה מסרטי ילדים: פיטר פן סרט אהוב: פיטר פן חחחח =] ספר אהוב: שלי =] כיתה: י"א מגמת לימוד: תיאטרון תקשורת מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? אמממ לא כבר כמה זמן? מאוהב? מאוד מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום בבצפר מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? ארבעה חודשים שומע מוזיקה כרגע? יאפ איזו? "מוכרת לי מפעם" מתכתב אונליין כרגע? יאפ עם מי? אור מהפורום =] ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שלוש שעות מה המבחן האחרון שעשית? היום - תנך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממממ... תנו לי לחשוב על זה -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: נרדמתי בהצגה מטעם שיעור תיאטרון אתמול.. זה נקרא? שמעת גלגלצ: פעם אחרונה שנסעתי באוטו התנשקת: גלגול קודם חחח =] קיימת יחסי מין: כנ"ל עשית קניות: וואו... אמממ לפני מלא זמן היית חולה: ביום כיפור השנה! באילת!!! =[ נחתכת: שלשום החזקת תינוק: מתי שו לפני כמה שנים חחח נסעת באוטובוס: לפני שבוועיים חיבקת מישהו: היום בבצפר לא ישנת כל הלילה: בטוח היה מתי שו ישנת עם בן המין השני? לפני כמה זמן חחח דיברת בטלפון: היום לפני כמה דקות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום בבצפר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית.. כמה שאני גרע וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? איסי מעריב או ידיעות? חחח לא יודע אל תשאלו אותי =] פירסינג או קעקועים? לא ולא איכסה! -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי: לא יודע חחח ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות:נגד עישון: נגד

Saint Marco

New member
אננייי באיחוד קל...

-פרטים אישיים - שם: אור גיל: 19 תאריך לידה: ינואר 88'. מאכל אהוב: קרם ברולה.. צבע אהוב: כחול כהה. דמות אהובה מסרטי ילדים: אוו... אורורה היפהפייה הנרדמת. סרט אהוב: היפהפייה הנרדמת וסטאפ אפ. ספר אהוב: 100 חורפים כיתה: צבא! מגמת לימוד: סיירת ניירת. מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? לא מאוהב? לא, ברוך השם! מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אמממ... אין מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? infected mushroom מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? אמנון. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פפפ... לא זוכר מה המבחן האחרון שעשית? פחחח.. ביולוגיה נראה לי הייתה הבגרות האחרונה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? סטאפ אפ, עם חברים. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר. נרדמת בשיעור: אף פעם. שמעת גלגלצ: כל יום בערך התנשקת: פפפ..... קיימת יחסי מין: פפפפפפ.......... עשית קניות: פפפפפ..... היית חולה: עכשיו אני חולה!!!!1 נחתכת: לא זוכר.. החזקת תינוק: פפפפפפ.... שנים נסעת באוטובוס: לפני שבוע חצי, כפרה על האוטו של סבא! חיבקת מישהו: אמממ... בתאטרון אתמול.. לא ישנת כל הלילה: לא זוכר.. ישנת עם בן המין השני? אממ.. לא זוכר דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? שניצל תירס וחומוס. שתית? 2 קפה בבוקר ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? בשלבים ביקרת בביתספר? פחחחח ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן, בתאטרון.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? אני אריב כנראה... כי יש אנשים שדורשים ניעור! הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף בעיקרון- אבל בזמן הצבא זה מעאפן.. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? הכל גרוע שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שחרור מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.. כי יש יותר פרצופים.. מעריב או ידיעות? הארץ.. פירסינג או קעקועים? שניהם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד! סמים: תלוי איזה.. נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: דיי נגד עישון: בעד שים תמונה של עצמך (=

Saint Marco

New member
../images/Emo24.gif כפרה עליך!

תודה אהובתי, דוגרי זה מהתמונות המוזרות יותר, אבל אני כבר נכנעתי מהחיפושים אחרי חתן אז זה לא כזה קריטי
שיהיה אחלה סופ"ש ליגלצו'ק!!

כןןןןן

יואווו אתה לא יודעעע אתה חבר של מתן נכון?! יש דיאלוגים מונולוגים וחיפשתי תמספר שלכם להגיד לכם לבוא =\ ולא מצאתי :[ יש מצב אתה בא מחר לראות אותי?! חחחחחח

orr16g

New member
אני

שם: אור גיל: 16 מאכל אהוב: ממממ נראה לי פיצה צבע אהוב: כחול/כתום דמות אהובה מסרטי ילדים: יש הרבהה חחח סרט אהוב: אין לי משהו ספציפי ספר אהוב: כנ"ל כיתה: י' מגמת לימוד: ביולוגיה/תיאטרון מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? אין קשר זוגי מאוהב? כן מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ביום רביעי מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שבוע שומע מוזיקה כרגע? מסיבה לא ברורה - לא איזו? לא שומע אבל אם אני שומע אז זה Metallica או Nirvana או משהו בסגנון מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? חברים ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? ביום רביעי (חמישי הייתה שביתה!!) מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ראיתי אתמול "רק ידידים" עם חברים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני שעתיים בערך חח נרדמת בשיעור: לפני שבוע אני חושב חח שמעת גלגלצ: לא היה רגע כזה.. התנשקת: בחנוכה קיימת יחסי מין: בחופש הגדול (אבל לא בטוח שזה נחשב) עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: לפני חודשיים בערך אני חושב נחתכת: לא זוכר החזקת תינוק: שנים עברו מאז נסעת באוטובוס: בפורים חיבקת מישהו: שלשום לא ישנת כל הלילה: אתמול בלילה ישנת עם בן המין השני? לא קרה עדיין דיברת בטלפון: היום בבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: יום רביעי -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? חחח כן ביקרת בביתספר? לאאאא (יום שישי אנחנו לא לומדים) ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? בערך.. חצי מריבה הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ.. אין ספק.. שונא חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח.. עם אח תמיד משלימים בסוף שבת או יום חול? שבת (יש חופש!!) שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה (ואני לא אוהב מתמטיקה) וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ברור שבעד תלבושת בי"ס: נגד איכסס פסיכומטרי: במובן מסוים בעד ובמובן אחר נגד ההתנתקות: הייתי בעד אבל עכשיו אני נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: זה לא כזה נורא עישון: נגד

הכל הסתבך כאן.

-פרטים אישיים - שם: גילילי. גיל: 19 וחצי. תאריך לידה: 29.10. מאכל אהוב: הכל. צבע אהוב: סגול כהה. דמות אהובה מסרטי ילדים: אודט [ככה כותבים?] מ"סוד הממלכה הקסומה". סרט אהוב: סוד הממלכה הקסומה. :) ספר אהוב: אופטימיות נצחית. כיתה: מה זה? מגמת לימוד: היה תקשורת. מס' אחים: 2. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? הביאו את הנגרים של אלג'יר. מתכתב אונליין כרגע? כן. עם מי? גילעד. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? במסיבת סיום נראה לי, לפני כמעט שנתיים.. מה המבחן האחרון שעשית? מבחן סיום קורס בצבא. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? למראית עין, עם דקלה ונתי. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בבוקר. נרדמת בשיעור: ממ בביצפר?! שמעת גלגלצ: היום בבוקר. התנשקת: איפ.. קיימת יחסי מין: עשית קניות: לפני חודש-חודשיים. היית חולה: אתמול. נחתכת: 15.10, גם התעלפתי. החזקת תינוק: לא יודעת. נסעת באוטובוס: אתמול. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: אנערף. ישנת עם בן המין השני? לפני שבועיים. דיברת בטלפון: נו לא זוכרת. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: בפורים. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא. אכלת? כן. שתית? כן. ראית טלויזיה? נראה לי שכן. התכתבת אונליין? כן. ענית על שאלון? כן. ביקרת בביתספר? לא. ראית סרט? לא. ישנת? כן. חיבקת מישהו? לא. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן, אבל בפרסית. התנשקת? לא. רבת עם מישהו? בערך. הלכת מכות עם מישהו? לא. שתית אלכוהול? לא. עישנת? כן. פגשת אדם מפורסם? לא. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח. שבת או יום חול? חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להתבגר. מתמטיקה או אנגלית? ושוב. וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. תלבושת בי"ס: בעד. פסיכומטרי: נגד. ההתנתקות: נגד. [קצת לא רלוונטי, לא?] סמים: כל אחד ומה שטוב לו... נהיגה בשכרות: נגד. השתכרות: חיה ותן לחיות. עישון: כנ"ל.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif מגילת אסתר יותר קצרה מהשאלון!!

פרטים אישיים - שם: שחף גיל: אוטוטו 19 תאריך לידה: 19.6.88 מאכל אהוב: לשון בקר עם חלווה וקצת קצח
צבע אהוב: ורודדדדדדדדדד דמות אהובה מסרטי ילדים: מרקו ;[[[ סרט אהוב: רקוויאם לחלום. ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות. כיתה: פחחחחחחחחח מגמת לימוד: עיצוב ואומנות. מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? כן. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? בוא לא נדבר על זה. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? פףףף כנ"ל. שומע מוזיקה כרגע? כע איזו? אביב.. התגעגעתי אליו. מתכתב אונליין כרגע? כע עם מי? מה אכפת לכם? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כע!! אמא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פףףףףףף מה לי ולביצפר? מה המבחן האחרון שעשית? תשחץ נחשב? P: מה הסרט האחרון שראית ועם מי? סיפור אהבה בלתי נשכח - עם אמא ^^ -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: פףףף מי מתקלח?
נרדמת בשיעור: כשהייתי בביצפר? שמעת גלגלצ: פףף שנים. התנשקת: שאלה קשה. קיימת יחסי מין: עוד יותר קשה. עשית קניות: לפני יומיים. היית חולה: עדיין. נחתכת: יום שלישי. החזקת תינוק: מי מחזיק תינוקות? נסעת באוטובוס: לא זוכר. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: אתמול. או היום. התבלבלתי. ישנת עם בן המין השני? פףףף דיברת בטלפון: פףףףףףףףףףףףףףף נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול :] -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא :| אכלת? כע שתית? כע ראית טלויזיה? כע התכתבת אונליין? כע ענית על שאלון? כע ביקרת בביתספר? פחחחחחחחחח ראית סרט? לא :O ישנת? רצוי. חיבקת מישהו? נראה לי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן ^^ התנשקת? לא :O רבת עם מישהו? כן! הלכת מכות עם מישהו? הלוואי >< שתית אלכוהול? לא :O עישנת? סיגריה כמובן. עם הקפה וסיגריה של הבוקר עם אמא ^^ פגשת אדם מפורסם? אותי..? -זה או זה - חורף או קיץ? אביב. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? בהתחשב בעובדה שאין לי אח, אז עם אח ^^ שבת או יום חול? הכל אותו דבר. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? לא ללמוד. מתמטיקה או אנגלית? אינגליששששששששששש וניל או שוקו? שוקו! אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! מעריב או ידיעות? פנאי פלוס!!!!!1 פירסינג או קעקועים? קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שישרפו, למי אכפת?
תלבושת בי"ס: נגד, אבל מה לי ולזה? פסיכומטרי: נגד!!!!!!!!!!!!!!111111 ההתנתקות: סוווווווווו נגד. סמים: תלוי מתי :] נהיגה בשכרות: תלוי כמה שתית :] השתכרות: בעדדדדדדדד!!!!!!!!!!1111111 עישון: סבבה.. בא בטוב עם הקפה של הבוקר :]

resputin

New member
Moi

-פרטים אישיים - שם: רביב, ראס גיל: 20 תאריך לידה: 11.08 מאכל אהוב: משהו שהיה לו אמא. צבע אהוב: כחול. דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: Blade Runner ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: תקשורת מס' אחים: 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אנחנו בקטע של לדרוך על יבלות, אה? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? כמה חודשים טובים מה המבחן האחרון שעשית? בגרויות? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר איזה סרט, עם חברים בבסיס -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: לא הייתי בשיעורים מעל לשנתיים.. שמעת גלגלצ: חמישי התנשקת: אתמול (טכנית היום). קיימת יחסי מין: אתמול (היום). עשית קניות: עבר זמן.. (
) היית חולה: אני עכשיו חולה נחתכת: אינלישמץ החזקת תינוק: אתמול (תינוק. גיל 3 נחשב? :X) נסעת באוטובוס: אתמול (היום) חיבקת מישהו: אתמול (היום) לא ישנת כל הלילה: יום שבת ישנת עם בן המין השני? לפני שבועיים דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול(היום) -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? יותר מדי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? כן רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? כן עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? כן -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שלי. שבת או יום חול? חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? מעריב. פירסינג או קעקועים? יש ויש. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: נמנע. ההתנתקות: נמנע. סמים: לא בעד ולא נגד. לא מת על זה. נהיגה בשכרות: נגד. השתכרות: לא בעד ולא נגד, אני שותה. (להשתכר לא חייבים..) עישון: לא בעד ולא נגד, אני מעשן.

למעלה