../images/Emo23.gif מגילת אסתר יותר קצרה מהשאלון!!
פרטים אישיים - שם: שחף גיל: אוטוטו 19 תאריך לידה: 19.6.88 מאכל אהוב: לשון בקר עם חלווה וקצת קצח
צבע אהוב: ורודדדדדדדדדד דמות אהובה מסרטי ילדים: מרקו ;[[[ סרט אהוב: רקוויאם לחלום. ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות. כיתה: פחחחחחחחחח מגמת לימוד: עיצוב ואומנות. מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? כן. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? בוא לא נדבר על זה. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? פףףף כנ"ל. שומע מוזיקה כרגע? כע איזו? אביב.. התגעגעתי אליו. מתכתב אונליין כרגע? כע עם מי? מה אכפת לכם? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כע!! אמא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פףףףףףף מה לי ולביצפר? מה המבחן האחרון שעשית? תשחץ נחשב? P: מה הסרט האחרון שראית ועם מי? סיפור אהבה בלתי נשכח - עם אמא ^^ -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: פףףף מי מתקלח?
נרדמת בשיעור: כשהייתי בביצפר? שמעת גלגלצ: פףף שנים. התנשקת: שאלה קשה. קיימת יחסי מין: עוד יותר קשה. עשית קניות: לפני יומיים. היית חולה: עדיין. נחתכת: יום שלישי. החזקת תינוק: מי מחזיק תינוקות? נסעת באוטובוס: לא זוכר. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: אתמול. או היום. התבלבלתי. ישנת עם בן המין השני? פףףף דיברת בטלפון: פףףףףףףףףףףףףףף נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול :] -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא :| אכלת? כע שתית? כע ראית טלויזיה? כע התכתבת אונליין? כע ענית על שאלון? כע ביקרת בביתספר? פחחחחחחחחח ראית סרט? לא :O ישנת? רצוי. חיבקת מישהו? נראה לי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן ^^ התנשקת? לא :O רבת עם מישהו? כן! הלכת מכות עם מישהו? הלוואי >< שתית אלכוהול? לא :O עישנת? סיגריה כמובן. עם הקפה וסיגריה של הבוקר עם אמא ^^ פגשת אדם מפורסם? אותי..? -זה או זה - חורף או קיץ? אביב. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? בהתחשב בעובדה שאין לי אח, אז עם אח ^^ שבת או יום חול? הכל אותו דבר. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? לא ללמוד. מתמטיקה או אנגלית? אינגליששששששששששש וניל או שוקו? שוקו! אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! מעריב או ידיעות? פנאי פלוס!!!!!1 פירסינג או קעקועים? קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שישרפו, למי אכפת?
תלבושת בי"ס: נגד, אבל מה לי ולזה? פסיכומטרי: נגד!!!!!!!!!!!!!!111111 ההתנתקות: סוווווווווו נגד. סמים: תלוי מתי :] נהיגה בשכרות: תלוי כמה שתית :] השתכרות: בעדדדדדדדד!!!!!!!!!!1111111 עישון: סבבה.. בא בטוב עם הקפה של הבוקר :]