טופ 7 - הופעות

Lhuna1

New member
קראתי תגובות נלהבות עליה גם בפורום זה

מפי ישראלים שאני מניחה שלא גדלו באיזור טקסס רבתי... אז אני לא מבינה על מה, אבל לא חושבת שיש לי טעם לבקש מהם הסברים או לנסות להסביר להם שהם "טועים" ואין בה כלום.

נראה לי שהיה עדיף בשביל

לורן להצטרף לתכנית עוד שנתיים או שלוש, כשהיה לה יותר אומץ וביטחון ועומק בשירה שלה. אבל סך הכל נראה, ואני מקווה, שתהיה לה אחלה קריירה, וארוכה, כדי שהעומק והאומץ יתפתחו במהלכה. רנדי צדק כשאמר שהיא צריכה להאמין יותר בעצמה.

LeAnnDylan

Well-known member
חשבתי ששאלת על האמריקאים

אם כי להודות באמת לא זכור לי שקראתי כאן בפורום תגובות ממש נלהבות עליה חוץ מאלו של טל

LeAnnDylan

Well-known member
אוי נו באמת

בסקר תמיד מצביעים כל אלה שלא הגיבו פה בפורום מעולם. לא זכור לי שקראתי כאן תגובות של אנשים שממש אוהבים אותה וחושבים שמגיע לה להיות בגמר. רוב חברי הפורום מעריכים אותה פר ביצוע ולא עפ"י התרשמות כללית. ואם כבר את בקטע של סקרים, דפדפי קצת אחורה בהיסטורית הסקרים ותראי לי איפה עוד נרשמה כזו התלהבות מלורן. או שהיא נתנה ביצוע ממש טוב השבוע שהרבה אנשים אהבו או שמישהו בקטע של לחבל בסקר

Lhuna1

New member
אני באמת לא מבינה מה את מנסה להוכיח

שאף אחד לא אוהב את לורן? כל הפואנטה שלי הייתה שכמו שאחרים לא מבינים מה אני מוצאת בהיילי, אני לא מבינה מה אחרים מוצאים במתמודדים אחרים שבעיני משעממים (סתם לדוגמה - לורן, פיה, סקוטי). את בתשובה מנסה להוכיח לי שאף אחד לא באמת אוהב את לורן, פיה וסקוטי, וכל מי שמסמס להם בתוכנית או מצביע עבורם בפורום או כותב הודעות בעדם (כמו את בעצמך ממש בעמוד זה "פיה הייתה צריכה לזכות" ועוד) זה מסיבות לא קשורות? (זה שלדעתם "היא נתנה ביצוע טוב" זה לא סיבה קשורה? לדעתי היא לא נתנה ביצוע ממש טוב אלא משעמם כמו תמיד). באמת שאיבדתי אותך

LeAnnDylan

Well-known member
ooer אני אסביר ../images/Emo69.gif

שימי לב בתגובה הראשונה שלי אליך, לֵמה בחרתי להגיב, לא התייחסתי לעיקר (העובדה שאת אוהבת את היילי) כי זה לא רלוונטי לי ואני ממש לא צריכה שתסבירי לי מה את מוצאת בה. כפי שכתבתי למעלה, שכל אחד יאהב את מי שעושה לו נעים בגב. בחרתי להגיב לך בצורה שיטחית כי חשבתי שהבנת שאני לא רצינית. באמת שאני יכולה למנות לך מספיק סיבות טובות ל-למה אנשים בוחרים להצביע לסקוטי או לורן (שאגב אומנם הגבתי בציניות אבל העובדה שהם זמרי קאנטרי רלוונטית מאוד ולא רק מעבר לים כי בנתיים ממה ששמתי לב חברי הפורום שכן אוהבים את שניהם ולא רק על בסיס שבועי הם אותם חברי פורום שאוהבים מוזיקת קאנטרי) אבל כיוון שאת מוצאת אותם משעממים (וזו זכותך המלאה) שום דבר שאני אכתוב לא ישנה לך. מעולם לא הכחשתי אגב שאני אוהבת את פיה. כן, היא שיעממה לי את החיים מידי פעם, אבל בעיני לפחות, ווקאלית היא הייתה זמרת טובה יותר מכל האחרים. אבל בטח שלא תראי אותי מנסה להוכיח למישהו פה למה היא טובה יותר ממתמודד אחר פשוט כי זה נראה לי חסר פואנטה. לכל אחד סיבה וטעם לאהוב או לשנוא מתמודד מסוים וזה לגיטימי.

לא כ"כ הבנתי את הקשר למה שלונה כתבה,

(אני מסכימה איתה כמובן) אבל ביבר ילדון יפיוף בלתי רגיל עם תסרוקת אדיוטית ומלוקקת באופן בלתי יתואר. יש מצב שיהיה חתיך כשיגדל, עד אז אפשר רק לקוות. ואני מקווה גם שאז באמת אני לא אסבול כשאקשיב לו.

יש לי כדורים כחולים וגם אדומים,

איזה סוג את רוצה?
כבר כתבתי מה אני אוהבת בה, אבל אני ארחיב - למרות שברור לי שאת לא שותפה לדעתי, הרי זה מסתכם בעניין של טעם וזהו זה. אבל שאלת אז אני שמחה לענות. אני מתה על בלוז, ולהיילי יש את זה ובגדול. אני גם אוהבת ג'אז, ויש לה את זה. עושה רוק מצויין. נשמעת אחלה בקאנטרי (בלו). יש לה קול גם מחוספס (ראספי) וגם צלול, טווח רחב מאוד מבחינת מנעד, צבע קול מדליק בעיני, עושה יודלים משגעים, שליטה מדהימה בקול. יש לה אינטרפטציות מדליקות לשירים. ומבחינת ההופעות היא פשוט כיפית, זזה נהדר. ובלי שום קשר לאיכות השירה בעיני היא נראית נהדר, אבל זה כמובן לא מדד לאיכות של זמר. שלא תביני לא נכון, אני נהנית שם מכולם, גם מאוד אוהבת את סטפנו המתוק, אהבתי מאוד את פול (גרסאות אולפן מעולות) ועוד, אבל היא ממש נכנסה לי ללב.

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה אבל, "נשמעת אחלה בקאנטרי (בלו)"?!?!

כמעט הקאתי את כל צלחת הסדר
יש גבול לכמה מחמאות לא מובנות אני מוכנה לקרוא על היילי אבל להגיד שהיא טובה בקאנטרי? גיב מי אה פאקינג ברייק. היא טובה כמעט כמו היילי סקארנטו שהחליטה להוציא סינגל קאנטרי עם כלבים נובחים ברקע. זוע וזעזוע! ולפניי שיבאו לי עם ה"זה ענין של טעם" קראפ- את יכולה להגיד שאהבת את שחיטת השיר. אין בעיה. גם אני אוהבת שחיטות שירים מידי פעם (ע"ע אנטונלה ברבה) אבל להגיד שהיא טובה בקאנטרי זו פשוט בדיחה.

אאל"ט את אוהבת את ליאן ריימס

אז סביר שיהיה לך קשה לשמוע מבצעים אחרים שעושים קאוור לשירים שלה. אני מאוד נהניתי מהביצוע של היילי לשיר הזה, וגם לגרסת האולפן לשיר הזה. כשהשיר הושמע לראשונה עדיין התלהבתי מקייסי אז פחות שמתי לב לזה אבל היום אני יותר יודעת להעריך. זכותך לא לקבל את דעתי, וזכותי להגיד שדרך ההתבטאות שלך היא מתחת לכל ביקורת.

LeAnnDylan

Well-known member
אז מה אם אני אוהבת את ליאן?

היו בעבר מתמודדים שביצעו שירים שלה בתוכנית ולא היה לי איתם שום בעיה. וכפי שציינתי כבר ובחרת להתעלם ולטעון שדרכי ההתבטאות שלי כושלות אין לי בעיה עם זה שתאהבי את הביצוע שלה אבל לטעון שהיא יודעת לשיר קאנטרי זו בורות. היא לא תדע לשיר קאנטרי גם אם החיים שלה יהיו תלויים בזה. לקחת שיר קאנטרי ולנסות לנבוח אותו זו החלטה מטומטמת והתוצאה בהתאם. אם את אוהבת את זה אשרייך.

LeAnnDylan

Well-known member
סגנון הכתיבה והבוטות שלי

זה חלק מהקסם האישי. בחייך. זו הסיבה היחידה שאנשים אוהבים אותי
אני אוהבת לחשוב על עצמי כעל מיץ פטל. (לא הארנב) אני מתוקה, אדומה, גורמת לכאבי שיניים ורק ילדים אוהבים אותי
ועכשיו ברצינות. באמת שלא התכוונתי להישמע בוטה. מתנצלת אם כך יצאו הדברים (ליאני זו נקודה רגישה אצלי
)

סליחה שאני מתערבת בוויכוח

ועוד יותר סליחה אם זה נראה כמו "קנוניה" אבל אני נאלצת להסכים עם דילן הפעם. כל קשר בין היילי לקאנטרי מקרי בהחלט. וגם יודלים היא לא יודעת לעשות ובטח שלא משגעים. היא זמרת ג'ז וזה הדבר היחיד שהיא יודעת לשיר. זה לא דבר רע. היא לא אמורה להתמחות בכל הז'אנרים בעולם וזה גם בסדר לנסות ולבחון את הגבולות עם סגנונות שונים במהלך התוכנית. אבל בסופו של דבר לפי אמות מידה של הז'אנר עצמו, ההופעה של היילי ל-Blue, בתור הופעת קאנטרי הייתה רעה. זה לא אומר שאסור לך לאהוב את ההופעה הזו או להנות ממנה זה פשוט אומר שהעתיד המוזיקלי שלה לא טמון בערוץ ה-CMT.

זה בכלל לא נשמע כמו קנויה,

די עצוב שכשיש כמה כותבים שמסכימים על איזושהי דעה ישר הם מואשמים ב"קנוניה". דחיל ראבאק, זאת בסך הכל תכנית טלויזיה! קצת פרופורציות אנשים. לגבי מה שכתבת, כן, נהניתי מאוד לשמוע אותה ב"בלו", ואני מאוד מסכימה איתך, היא לא צריכה לבסס את הקריירה שלה על מוזיקת קאנטרי. הבסיס שלה בג'אז ובסגנונות דומים ושם היא טובה. יחד עם זה כשמבצעים את השיר הזה אפשר להשמע טוב ואפשר רע, אפשר להנות מהחידוש ואפשר שלא, ולטעמי היא ביצעה אותו ווקלית מצויין. זה מסתכם בעניין של טעם, אין מה לעשות. אם לליאן קשה עם האקסיומה שטעם הוא עניין אישי ולא אובייקטיבי אז זבש"ה.

למעלה