טופ 7 - הופעות

חייבת להגיד לך

שגם אם אני לא מסכימה עם רוב הדברים שאת כותבת (גם אז בעונה 8), ההודעות שלך תמיד מהנות לקריאה
אין הרבה אנשים שאני לא מסכימה עם הדעה שלהם אבל ממש נהנת לקרוא אותה בכל מקרה

Theshe

New member
חן חן.

אני נהנית לקרוא אותך לא פחות, אַת הטון הרגוע בפורום הזה. מעניין אם הקול שלך נשמע מלטף כמו שהוא נשמע במחשבות שלי..

../images/Emo6.gif מה פתאום. יש לי קול של מעשנת כבדה בת 60

הכי סקסי! תשאלי אפילו את דילן

לא רואה את הקשר ביניהן.

לכריסטינה קול נקי יותר משל היילי, גם של היילי יכול להיות נקי, אבל היילי הרבה יותר בלוזית. כריסטינה גם יכולה בכיף לבצע בלוז וג'אז, אבל הבסיס שלה הוא בפופ. אני מאוד אוהבת גם את כריסטינה, אבל לא חושבת שבכלל אפשר להשוות ביניהן.

למי שרוצה לשמוע את היילי בלי ה"נביחות"

אני ממליץ שישמע את גירסאת האולפן ל-Rolling In The Deep. גם אני מאוד מאוד אוהב את היילי, היא מביאה איתה משהו אחר שנובע מהאישיות שלה, היא נורא כיפית וקלילה. היתה לה התפתחות מטורפת בתוכנית ויש לה קול מצויין להקלטות. אז בכל מקרה, אם מה שהפריע לכם היה ה-growling, תשמעו את Rolling in the deep ותשפטו אח"כ.

פטל 11

New member
את! תחזרי לפה ומיד../images/Emo88.gif

נעלמת... ולמה זה לא מפתיע אותי ששוב אנחנו מסכימות לגבי המתמודדים...

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

קשים הם חייה של הסטודנטית לעיצוב.
בכל מקרה אין לי כח להשקיע יותר מדי בעונה הזאת, אני רואה רק את ההופעות וקוראת ברשת מי הודח.

Lhuna1

New member
תגידו

למה זה נראה מידי פעם שהשופטים קוראים את הביקורות שלהם מהכתב (מעיפים מבט למטה תוך כדי הדיבור)? ומה זה הבלוק ניירות המלא בכתב הזה שיש לסטיבן על השולחן?? זה הביקורות שההפקה רוצה שהוא יגיד והוא מסרב? (הביקורות האמיתיות שלו זה לא יכול להיות, כי א. זה צילום מתחילת התוכנית לפני הביצוע הראשון, ב. כמה שורות זה כבר לוקח לכתוב it was beautiful?) או שהוא מנצל את הזמן של השירים המשעממים לכתיבת ספר זכרונותיו? יש למישהו הסבר שיניח את דעתי המוטרדת??

נמשל

New member
די לגיטימי שיכתבו הערות בזמן ההופעה

כשהכל טרי בראש ואני בטוח שהם גם מנסחים להם בראש מראש כל מיני משפטים שעשויים להיות שמישים ומשתמשים בהם בעת הצורך

yaelRG

New member
לדעתי הם צופים בחזרה וכותבים אז את הביקורת

זה התברר בעונה הזו שפולה לא הגיבה לעניין באחת הביקורות. |אני מהקוראות הסמויות כאן בפורום.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif בהופעה של ג'ייסון

אגב לא נראה לי שזה כל כך רלוונטי העונה. גם בעונה 7 רק פולה הגיעה לחזרה עצמה וגם אז לא תמיד ככה שרוב הביקורות של השופטים לא "נכתבו מראש" לפחות לא אחרי צפיה בחזרה עצמה וגם אם כן בטח שלא נכתבו ע"י השופטים שהטריחו את עצמם להגיע לחזרה עצמה. אאל"ט הראו כמה פעמים בקטעים של מאחורי הקלעים את המתמודדים מופיעים בחזרה ממש לפני התוכנית כשבמקום השופטים יושבים שם סתם שלושה סטנדס אין.

jess r

New member
ספר זכרונותיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי

moshavnikit

New member
ג'יימס שר את הצלצול פלאפון שלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

בצורה לא כ"כ טובה

Theshe

New member
../images/Emo58.gif עלק טופ 7.

על קצה המזלג כי זה הטופ 7 הכי גרוע אבר (יכול להיות שבעונה 9 היה גרוע יותר אבל לא ראיתי). חוץ מלורן, שהיצה סבירה (לא להיט, כן?), כולם היו קטסטרופות. היילי כרגיל נבחה. ג'יימס כרגיל צעק. ג'ייקוב הגזים עם המניירות כהרגלו. קייסי היה על הפרצוף ולהקת שבא. מה זה הנהימות האלה, אה? סטפנו חייב כאפה לאיפוס בהול. וסקוטי עשה לי כרגיל בחילה עם הג'יפה שהוא מתעקש לתקוע לי שבוע אחרי שבוע (די כבר עם הקאנטרי הזה, די!) אני כבר רואה את הציונים שאתן השבוע...

למעלה