טופ 7 - הופעות

אתה לא חייב להסכים, גם אם היו משלמים לי

לא הייתי הולכת להופעה שלו ואני רצינית, זה מבחינתי עינוי גדול יותר מלראות הופעה של לינדזי, כבר הייתי מעדיפה לראות הופעה של אשטון, מי שיודע לשיר יודע לשיר, מה זה השיר לא התאים לו, נו באמת... אם הוא זמר, הוא אומר זה לא מתאים לי.. תשנו את הטון או כל דבר אחר, הוא פשוט לא יודע לשיר, הוא נוראי, כל העונה הזאת הצלחתי להבין אולי 10 מילים מתוך מה שהוא שר, זוועת עולם כזאת לא ראיתי מזמן באיידול, היחיד שלא הצלחתי לסבול מתחילת העונה, רק אותו ואת היילי לא סבלתי, עובדה שהיא לגמרי הצליחה לגרום לי לשנות את הדיעה עליה והוא רק חיזק אותה יותר ויותר.

naama59

New member
דווקא אני חושבת

שיש לו סגנון ייחודי. הוא הרבה יותר "אינדי". מתאימים לו יותר לשיר אקוסטי ודברים יותר עדינים מאשר העיבודים הבומבסטיים שהוא היה צריך להתמודד איתם על הבמה. (המפיקים שנכנסו השנה הם אסון לאיידול בעייני) בזמן התוכנית לא ממש התרשמתי ממנו אבל דווקא בדואט עם קנדרה באודישנים או פה: http://www.youtube.com/watch?v=NudjtfduB_k וכן נשמע שיש לו טווח קולי מצומצם, אבל So What היה לגמריי לא בסולם בשבילו אז הגיוני שהוא ייתקשה שם. זה היה מזעזע בעייני אבל לא לגמריי אשמתו..

Lhuna1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

היילי היתה הכי טובה הערב. יש לה לפעמים נפילות, אבל כשהיא טובה היא מצוינת, והערב היא היתה מצוינת.

כן, היא "לייט בלומר" (פורחת באיחור)

וזה מעולה כי היא מפתיעה ולא משעממת לקראת הגמר. זה מחזק את הסיכויים שלה. זה גם מראה איזה חוזק נפשי יש לה, ואומץ, וזה מאוד חשוב לקריירה. זה לעומת כאלה שמההתחלה היו מעולים ואז עם הזמן החולף מתחילים קצת לשעמם. בהתחלה הייתי מאוד בעד קייסי ועדיין הייתי חושבת שקייסי צריך לנצח אם היא לא היתה פורחת ככה, אבל עכשיו היא הרבה יותר מרגשת אותי מקייסי, ואני גם חושבת שיש לה מגוון יכולות קצת נרחב יותר משלו. אני גם מאוד אוהבת את דרבין בלי הצרחות, הוא נשמע מעולה בגרסאות האולפן. צריך גם להתחשב בגרסאות האולפן ולא רק בהופעות. היילי נשמעת מדהימה בשתיהן ובהופעות שכשלה בהן היא נשמעת מעולה באולפן, שם הוירטואזיות הקולית שלה יותר באה לידי ביטוי. (והיא פחות "נובחת" (-: ) פול גם היה מעולה אבל פשוט נמאס עם הזמן.

SHTRUDIDI

New member
מסכימה לגביי גרסאות האולפן של היילי

כמו שאמרת, גם בהופעות שבהן היא לא הדהימה על הבמה, היא נשמעה טוב מאוד בהקלטה. ג'יימס גם נשמע טוב מאוד בהקלטות וגם פול. הכי מאכזב בהקלטות זה ג'ייקוב, גם בהופעות הטובות שלו זה לא נשמע טוב באותה המידה בסטודיו.

לא שמעתי את ג'ייקוב בהקלטות,

אני באמת אקשיב. סך הכל הוא נורא מתוק בעיני, קול מדהים אבל הגשה קצת בעייתית, משעממת. גם קצת קשה להתמודד עם צעדי הריקוד שלו, אז מבחינה זאת זה לפחות נחסך ממני בהקלטות חח

Theshe

New member
אתם צוחקים, נכון?

אז בבקשה תסבירו למחצית מהפורום מה אתם כל-כך אוהבים בה, כי היא פשוט נוראית! במלים אחרות, אני רוצה מהסמים שאתם לוקחים, ברצינות.

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק מה שאני חשבתי

איזה מזל שיש אותך כאן. קצת שפיות במקום הזה...

LeAnnDylan

Well-known member
זה נכתב בציניות

אני באמת לא סובלת את היילי ומתקשה להבין מה מוצאים בה אבל אני ממש לא הולכת לפתוח פה דיונים על זה. שכל אחד יהנה ממי שעושה לו טוב.

Lhuna1

New member
ממש לא צוחקים, אבל אין פה מה להסביר

על טעם ועל ריח אין להתווכח. בעיני היא מקסימה, בעינייך לא - לגיטימי. אין טעם בויכוחים על דברים כאלו, זה רק גורם למחלמות פורומים מיותרות. כמו שאני לא מבינה מה מוצאים בלורן הסתמית, או ממה התלהבו רבים כל כך בפיה הרובוטית המשעממת (לטעמי), או למה חצי אמריקה מסמסת בטירוף לסקוטי (החמוד, אבל רוב ההופעות שלו לא יותר מחביבות בעיני). להיילי בעיני היו כמה הופעות מאוד חלשות, לא מההתחלה אהבתי אותה, אבל מאז ערב אלטון ג'ון היו לה כמה הופעות שכבשו אותי, כולל הדואט עם קייסי בערב התוצאות שעבר. אבל אם את לא ראית את מה שאני ראיתי, אז הרי אין מילים שיוכלו לגרום לך פתאום לראות את זה, נכון? אישית אני מעדיפה מתמודדים כמו קייסי והיילי, שהם לא יציבים ולפעמים נותנים אפילו ביצועים גרועים, אבל כשהם טובים אז הם מהממים אותי באמת, מאשר מתמודדים כמו נניח סקוטי ולורן, שהם יציבים ותמיד "טובים" - אבל אף פעם לא "וואו מדהים!".

LeAnnDylan

Well-known member
התשובה שלך בגוף השאלה../images/Emo6.gif

סקוטי חמוד בגלל זה מצביעים לו
נראה לך שלילדות בנות 12 שהפכו את ג'סטין ביבר למה שהוא היום אכפת איך מישהו שר/מופיע? הוא צריך להיות חתיך וזהו. אגב אפשר לטעון שהוא לא חתיך (באותה מידה שאפשר לטעון שביבר נראה כמו נקבה) אבל נראה אותך מסבירה את זה לילדה בת 12

למעלה