טופ 7 - הופעות

נמשל

New member
הביצוע של המודחים

מזעזע!!!! נראה כמו הפקת של כיתה ג'. מה לעזאזל קרה שם? פול נראה אבוד לגמרי וזה בכלל בלי לדבר על כך שזה היה שיר ששרו המודחים בגמר באיידול 8 ממתי ממחזרים שם באיידול?

Lhuna1

New member
לגמרי, זה היה כואב לאוזניים

אבל
על השאלה האחרונה שלך... כאילו... מתמיד?

פטל 11

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo251.gif../images/Emo27.gif

הביצוע של המודחים - מזעזע בכל רמה, ווקאלית וויזואלית
המחשבות שעברו לי בראש בזמן ההופעות (וסליחה על השטחיות): סקוטי- הוא שתה משהו? הוא נראה ממש צ'ירפול. הוא לא הקאפ אוף טי שלי, אבל אני חושבת שהוא יזכה בסוף. אני יכולה לראות את הדולרים בעיניים של המפיקים. ג'יימס- קצת הזוי, קצת מפחיד, לא יודעת. סטאפנו- למה תמיד הוא נראה פי 10 יותר טוב בקליפ לפני מאשר בהופעה עצמה? ומזה השלייקס האלו? את בחירת השיר אהבתי, את הביצוע הרבה פחות. קייסי- למה הוא מתעקש להיות כזה קריפי? זזתי באי נוחות בכסא עד שזה נגמר. החצי הראשון של ההופעה היה טוב ואז זה התדרדר. ג'ייקוב- זהו, הביתה, הוא ממש נמאס עליי ואין לי כבר סבלנות אליו. נתתי לו מספיק הזדמנויות. לורן- נראית לי הופעה סופר בינונית. אולי כי אני לא מכירה את השיר טוב. והיא גם נראית יותר מבוגרת מאמא שלה עם השיער ככה.
הדברים הכי טובים בתכנית ההופעות- ההופעה של היילי
, וקטעי המעבר ממש שעשעו אותי.
הביתה- ג'ייקוב/ סטפנו. כרגיל.

moshavnikit

New member
עכשיו ראיתי את כל ההופעות

סקוטי - לא יכולה לסבול את איך שהוא מחזיק את המקרופון, הוא מביא לי עצבים והוא משעמם! ג'יימס - זה היה נוראי, השיר הזה זה הצלצול של הפלאפון שלי אז ככה קורה שאני שומעת אותו די הרבה.. והגבוהים שלו היו לא נעימים בכלל. ודי! הוא מתעסק כל הזמן בשטויות.. הביצוע היחיד שלו שהיה באמת טוב זה לפני שבועיים שהוא פשוט ישב וריגש, זה היה הכי טוב! היילי - תתפלאו לשמוע, אבל עד היילי.. לא היה לי מושג מי זאת אדל, לא הכרתי את השיר הזה ולא שום שיר אחר שלה
כשהיא לא נבחה זה היה יפה! ג'ייקוב -
לא אוהבת אותו קייסי - כשראיתי את זה ביוטיוב זה נשמע לי גרוע, כשראיתי בטלויזיה.. זה היה נשמע מעולה וההופעה הייתה ממש טובה! אז אני לא יודעת מה לחשוב..
i love casey סטפאנו - כדור שינה
לורן - שיעממה אותי היום, אני לא אוהבת קאנטרי כ"כ.. אוהבת שירים מסויימים של ליאן ריימס, פיית' היל ושאניה טוויין.. אבל אלו זמרות ברמה אחרת שעושה שאני אוכל להקשיב לקאנטרי
לורן לא עד כדי כך טובה. בסה"כ היה ערב לא משו. מקווה שבבוטום יהיו: סטפאנו (שיעוף כבר), ג'ייקוב ו.. ג'יימס?! אולי זה יעורר אותו שיפסיק עם השטויות ויתחיל לשיר!

נמשל

New member
מבחן היס מקס

הדרך שלי לשפוט את הביצועים היא ע"י כפתור הפאסט פורוורד של היס מקס: מתי במהלך השיר מגיע השלב בו אני אני מעביר קדימה ולא יכול לסבול את הביצוע: אז העונה הזו מאד מתסכלת, כי על הנייר יש העונה זמרים עם קול מעולה, מגוונים מאד, אני חושב שהפוטנציאל של הטופ 11 היה הכי גבוה אי פעם לעומת עונות קודמות, אין כאן מישהו שהוא נפילה היסטרית ואיכשהו זה לא עובר מסך, שום דבר לא מרגש חוץ מהיילי אחת סקוטי: אחרי פחות מ-8 שניות כבר העברתי קדימה. אין כאן בשורה חדשה ולאיש יש טריק אחד, מבט אחד מפחיד, וזהו. ג'יימס: בביצוע נוראי בעיני. היס מקס בא לידי שימוש רק לקראת סוף השיר לא הבנתי את התשבוחות שקיבל, השינוי טון בפזמון הפחיד אותי נורא ומיהרתי לעבור הלאה. איפה הוא ואיפה אדם למברט. היילי: אני משוחד, כל מה שהיא תשייר אשמע יותר מפעם אחת. ביצוע טוב, לא מדהים כמו בשבוע אלטון וכשהיא שרה את ג'ניס אבל לא בינוני כמו שבוע שעבר. ג'ייקוב: כל מילה מיותרת , אפילו לא טרחתי לשמוע צליל אחד מהשיר וישר העברתי קדימה, כולל הקשקושים לפני השיר קייסי: מאד אהבתי אותו בהתחלה אבל קצת ירד, היס מקס כמעט לא עבד ושמעתי את כל הביצוע אבל לא להיט היסטרי, מקייסי אני מצפה לאיזה ביצוע מרטיט, כמו כריס אלן ו"הארטלס" לורן: פוטנציאל יש, ביצועים אין. איך היא לא מצליחה להעביר את האישיות המתוקה שלה לבמה , זה מתסכל. היס מקס עבד די מהר סטאפנו: אין לי כוח אליו ולעיניים הממצמצות. חאלאס, הגיע זמנך. הביתה בקיצור: ג'ייקוב, סטאפנו, סקוטי ולורן הביתה. אפשר כבר להגיע לשלישיה: היילי, קייסי וג'יימס וגמר בין היילי וקייסי נראה לי הולם.

חושבת בדיוק כמוך.

המבחן שלי זהה אבל ביוטיוב (-:, נדיר שאני רואה את התכנית בטלויזיה. גם לגבי היילי, חייבת לשמוע אותה שוב ושוב בריפליי ובכל פעם היא יותר ממכרת. זה לא הגיוני (-: סקוטי הוא באמת one trick pony, אבל הוא מאלה שהייתי נהנית מאוד לשמוע ברדיו, בנסיעה לילית.. (-: פני הנער שלו, בשבילי, בלתי נסבלות. לא מתחבר בשיט לקול העמוק והבוגר. ועדיין, עם כל זה, הביצועים של קוק בלתי נשכחים. חבל שהוא משעמם בתור מבצע עצמאי.

Lhuna1

New member
כנ"ל

ראיתי את הביצוע האחרון של היילי כבר יותר מ-10 פעמים אני חושבת
במיוחד אני אוהבת איך שהיא שרה את הבית השני, כשהקהל מתחיל למחוא כפיים עם הקצב זה פשוט מקסים.

white angels

New member
תכנית נחמדה, אבל שום דבר לא הפיל אותי../images/Emo58.gif

סקוטי - מ-ש-ע-מ-ם ושום מילה נוספת..הדבר הכי עצוב שלמרות הכל הוא ימשיך כי בנות 12 מצביעות לו.. James Durbin - "Uprising איזה שיר יפה הוא בחר.. התחיל טוב אבל הרס עם הצרחה..יש לו מזל שאהבתי את הבחירה שלו אחרת הייתי מגדירה את ההופעה כלא מוצלחת Haley Reinhart Rolling in the deep יש לי קצת בעיה עם השיר הזה..הוא לא כ"כ אהוב עליי למרות שיש שירים אחרים של אדל שאהבתי..היילי שרה בסדר, לא גרוע ולא הכי טוב שלה Jacob Lusk : Dance With My Father אוי ג'ייקוב.. הייתה לי אותה הרגשה שהייתה לי עם סקוטי..משעמם..הסכמתי עם שאר המתמודדים..הוא באמת דיווה ונסחף לדרמטיזציה..אני חושבת שהוא כבר מיצה את עצמו בתכנית Casey Abrams : Harder To Breathe בחר שיר חמוד מאוד של מארון..סה"כ היה לא רע בכלל, אבל הנשיקה לג'ניפר הייתה מיותרת..מה שאני אוהבת אצלו שגם אם הוא לא מבצע את השיר הכי טוב, הוא עושה את זה בחן והוא גם לא נשאר על אותו סגנון כל הזמן.. Stefano Langone : Closer לצערי אהבתי אותו יותר שבוע שעבר, זה היה יותר שואו משיר..התחיל בסדר ונגמר באופן לא מוגדר, וכמובן ש-ני יו שר את זה הרבה יותר טוב Lauren Alaina : Born To Fly מה אין לנו מספיק קאנטרי מסקוטי? נו טוב..אין לי מה להגיד כ"כ על הביצוע שלה, היה נחמד לא יותר.. לפחות היא שרה משהו שהיא אוהבת.

Confide In Omer

New member
היילי היתה מעולה!! ../images/Emo99.gif

אני ממש אוהב אותה, רק חבל שאין לה סיכוי. סקוטי משעמם כרגיל, ג'יימס זייף את נשמתו וכמובן שאף אחד לא העיר לו על זה.

LeAnnDylan

Well-known member
מגיבה בקצרה על כולם

השיר בהתחלה של כל הבנות והגיי היה דווקא חביב עד שהגיי הצטרף. וחייבת לציין שזה נשמע הרבה יותר טוב מכל השירים הקבוצתיים שהמתמודדים הנותרים שרים מידי שבוע. הקולות של הבנות השתלבו בצורה לא רעה. ופיה
מהממת!
סקוטי - בפעם השניה שהקשבתי לזה זה היה הרבה פחות נוראי מהפעם הראשונה. זה עדין הרגיש לי שסקוטי לא עומד בקצב אבל הטון שלו שאני כן אוהבת התעלה על כל השאר. לא הביצוע הכי טוב שלו אבל הרבה יותר טוב ממה שחשבתי עליו בהתחלה. ג'יימס - היה נוראי. לא סבלתי את השיר או את ההופעה. לפחות יש לו קצת חוש הומור זה גם נחשב. היילי - להפתעתי נשמעה באמת אחלה בבית הראשון עדין לא אהבתי את הקול שלה על אדל אבל יחסית לעצמה היא נשמעה טוב אבל אז שוב חזרה ההיילי שאני לא מסוגלת לסבול. ג'ייקוב - לא באמת טרחתי להקשיב לזה בתשומת לב רבה אבל מהקצת שהקשבתי זה היה נשמע בסדר כזה. הרבה יותר מבדר"כ קייסי - דווקא אהבתי את זה. הוא גם משעשע. לא חושבת שזו ההופעה הכי טובה שלו אבל זה היה נחמד לי באותו הרגע סטפאנו - הוא כזה חמוד ואהבתי את ההופעה הזו שלו ואת הריקודים המטופשים שלו. לורן - עדין חושבת שזו ההופעה הטובה של הערב ושל העונה בכלל. אהבתי בה הכל! גם את הפאקג' בהתחלה וזו די הפעם הראשונה שההתנהגות שלה לא גרמה לי לרצות לדפוק לה כאפה. היא הייתה חמודה ומשעשעת לאורך כל הפרק. נחמד לראות אותה באור מחמיא לשם שינוי.

../images/Emo58.gifבקצרה-

בסה"כ שוב היו הופעות טובות. היילי היתה טובה, אבל כנראה שאהבתי את זה יותר בזכות השיר. ג'יימס מבחינתי ממשיך את ההופעות המעולות שלו
לורן היתה גם טובה מאוד. אני מאוד את הקול של סקוטי, אבל הוא צריך בקרוב לתת בראש מה שנקרא. ג'ייקוב היה בסדר אבל לא יותר. אהבתי גם את ההופעה של קייסי (יחסית לשם שינוי) וסטפנו בחר לדעתי בשיר (שאומנם אני אוהב) אבל שלא כ"כ התאים, וזה היה נראה שהוא מתאמץ יותר מדי לקבל קולות מהבנות...

SHTRUDIDI

New member
ההופעות

הביצוע של המודחים היה רעיון מעניין בתיאוריה אבל ממש ממש רע במציאות. אם כבר יש 5 בנות ורק בן אחד, ויודעים שזה אומר שהבן הזה יקבל סולו, אז למה לבחור שיר שהוא יישמע בו כל כך רע? הביצוע הזה כאילו הוכיח כמה צדקו שהעיפו את כולם. זה היה מזעזע. ולביצועים- סקוטי- בסדר, לא מדהים, היו לו טובים יותר ואני מקווה שהוא יבחר שירים מאתגרים יותר בהמשך. ג'יימס- אדיר! הוא קצת הרס בסוף עם הצרחות שכבר לא נשמעו כמו שירה אלא פשוט כמו צווחות, אבל השואו היה מטורף. אהבתי מאוד. היילי- מעולה. אהבתי מאוד מאוד. זה בדיוק הסגנון שהיא צריכה לבחור. ג'ייקוב- איך הוא הצליח לקחת שיר מהעשור האחרון ולעשות לו ביצוע כל כך כבד ו"ישן" כזה? הוא יכול היה לרגש הרבה יותר ולהישמע מדהים הרבה יותר בעייני. קייסי- ממש הופתעתי שהוא בחר את זה אבל זה היה מגניב ביותר. אהבתי. סטפנו- הוא היה טוב אבל היו לו טובים יותר. לורן- בסדר, חמוד, לא יותר.

OKDeSign

New member
כנל.

כי את חוסכת לי לכתוב תגובה מפורטת ורק להוסיף שההופעה בהתחלה של המודחים הייתה מזעזעת, אבל ממש, שוםדבר טוב בתיאורה לא יכול לצאת מזה, יש סיבה שהעיפו אותם, וההופעה הזאת רק הוחיכה את זה. (אני ממש לא יכולה להבין את השופטים העונה, הם יכולים להיות פחות מועילים!?!)

jess r

New member
לא ממש מימשו את הפוטנציאל של הנושא

כמעט אף אחד לא היה "עכשווי" כמו שסיימון אהב להגיד. סקוטי - הוא יכל לבחור שיר יותר גרוע ולא מתאים לו? הדבר היחיד שאני חייבת לציין בקשר לסקוטי הוא שמבחינת אישיות הוא ממש פרץ הפרק הזה. חוץ מההופעה עצמה שבה הוא שיחק אותה סקסי. נה-אה. לא תודה. אני מרגישה אבל סוג של עצלנות בהופעה השבוע, כאילו הוא הגיע לשלב בתחרות שהוא יודע שיצביעו לו לא משנה מה אז הוא מפסיק להשקיע. ג'יימס - ההופעה כולה היתה זיו, אחד גדול, החל מהתילבושות והאווירה שהוא לא הצליח ליצור ועד לזיופים בשירה עצמה שאני לא מבינה למה השופטים לא מעירים לו על זה! הנמוכים שלו מזעזעים, וזה כל כך בסיסי, להעיר על שירה! היילי - מעולה, אהבתי במיחד את הפרייסינג שלה בשיר, היא עשתה כמה שינויים שממש אהבתי. צופה מראש שגירסת הסטודיו הולכת להיטחן אצלי בMP
ג'ייקוב -
לא אטרח. אגב מבחינת אישיות הוא מתדרדר כל שבוע. הבנאדם הזה בלתי נסבל. יש לי תחושה שהוא זה שלא אוהבים בבית. סטאפנו - וואו, מישהו ממש שונא אותו אם ערכו לו קטע שבו אומרים לו להיות סקסי, לשים פס על כל הבחורות ולהשתמש בסקס בשבילל להשיג הצבעות. זה מסוג הדברים שכולנו יודעות שהם נכונים אבל אף אחת לא רוצה לשמוע, והוא סתם יצא טמבל שלא באשמתו. ההופעה עצמה היתה לא רעה, אהבתי כמה דברם שהוא עשה עם השיר ואהבתי בערך 70% מהריקודים שזה הרבה לריקוד באיידול. קייסי - אכזבת הפרק בערך, שיר מזעזע! עיבוד משעמם! ג'נפר הפציצה בביקורת הכי גרועה שלה הערב: "לקחת שיר פופ-רוק והפכת אותו לגמרי לרוק! ווהו!" אגב היא לא משהו בתור שחקנית, ראו שהיא לא אהבה את ההטרדה המינית בשידור חי הזאת. הטרדה מינית זה נושא הפרק אה?... סטיבן טיילור מסומם רצח אם זה מה שהוא אמר. לורן - שיר מעולה והופעה ממש טובה, חבל באמת שהיא לא לוקחת את ההופעות שלה צעד אחד קדימה. טופ 3: היילי, לורן וסטאפנו. בוטום 3: קייסי, ג'יימס וג'ייקוב. סקוטי סתם היה בינוני לחלוטין.

למעלה