מבחן היס מקס
הדרך שלי לשפוט את הביצועים היא ע"י כפתור הפאסט פורוורד של היס מקס: מתי במהלך השיר מגיע השלב בו אני אני מעביר קדימה ולא יכול לסבול את הביצוע: אז העונה הזו מאד מתסכלת, כי על הנייר יש העונה זמרים עם קול מעולה, מגוונים מאד, אני חושב שהפוטנציאל של הטופ 11 היה הכי גבוה אי פעם לעומת עונות קודמות, אין כאן מישהו שהוא נפילה היסטרית ואיכשהו זה לא עובר מסך, שום דבר לא מרגש חוץ מהיילי אחת סקוטי: אחרי פחות מ-8 שניות כבר העברתי קדימה. אין כאן בשורה חדשה ולאיש יש טריק אחד, מבט אחד מפחיד, וזהו. ג'יימס: בביצוע נוראי בעיני. היס מקס בא לידי שימוש רק לקראת סוף השיר לא הבנתי את התשבוחות שקיבל, השינוי טון בפזמון הפחיד אותי נורא ומיהרתי לעבור הלאה. איפה הוא ואיפה אדם למברט. היילי: אני משוחד, כל מה שהיא תשייר אשמע יותר מפעם אחת. ביצוע טוב, לא מדהים כמו בשבוע אלטון וכשהיא שרה את ג'ניס אבל לא בינוני כמו שבוע שעבר. ג'ייקוב: כל מילה מיותרת , אפילו לא טרחתי לשמוע צליל אחד מהשיר וישר העברתי קדימה, כולל הקשקושים לפני השיר קייסי: מאד אהבתי אותו בהתחלה אבל קצת ירד, היס מקס כמעט לא עבד ושמעתי את כל הביצוע אבל לא להיט היסטרי, מקייסי אני מצפה לאיזה ביצוע מרטיט, כמו כריס אלן ו"הארטלס" לורן: פוטנציאל יש, ביצועים אין. איך היא לא מצליחה להעביר את האישיות המתוקה שלה לבמה , זה מתסכל. היס מקס עבד די מהר סטאפנו: אין לי כוח אליו ולעיניים הממצמצות. חאלאס, הגיע זמנך. הביתה בקיצור: ג'ייקוב, סטאפנו, סקוטי ולורן הביתה. אפשר כבר להגיע לשלישיה: היילי, קייסי וג'יימס וגמר בין היילי וקייסי נראה לי הולם.