טופ 7 - הופעות

naama59

New member
../images/Emo58.gif

פספסתי את רוב ההתחלה, אבל כנראה היה איזשהו נאמבר של כל המודחים עד עכשיו. סקוטי עשה את Swingin' של ליאן ריימס. ווקאלית זה היה טוב, כרגיל, אבל הפעם הסכמתי עם רנדי וג'ניפר על הקטע שהוא צריך לצאת קצת מאיזור הסייף. לא באמת נראה לי שזה ייקרה, כי אם היה אכפת לו הוא היה משתדל לעשות את זה בנושא כזה רחב, או שאולי זה ייקרה דווקא בנושאים קצת יותר מוגבלים. ג'יימס עשה את Uprising של מיוז. סידרו לו כניסה ענקית והופעה ויזואלית די מושקעת כרגיל. ההופעה הזו הייתה יכולה להיחשב בעייני כמוצלחת אם הוא היה מחליט לא לצרוח את כל הפזמון האחרון, כי אם כל הכבוד להתערבות שלו עם מאט זה פשוט נשמע רע. השופטים התעלפו על זה, כצפוי. היילי עשתה את Rolling In The Deep של אדל. בחירה די מסוכנת כי כולם מכירים את אדל כווקאליסטית די מוצלחת אז קשה להתחרות בה.. היילי דווקא הייתה בסדר. הבית הראשון היה קצת חלש, הפזמון היה יותר מוצלח ואז בבית השני היא קצת נסחפה. הפעם השופטים לא זרקו אותה מתחת לאוטובוס אלא דווקא ממש החמיאו - אז מעניין את מי הם יינסו לחפף היום. ג'ייקוב שר את Dance With My Father של Luther Vandross. הופעת ג'ייקוב טיפוסית. די משעמם, לא משהו שאני מתחברת אליו. מבחינת ווקאלס זה היה סביר דווקא. אבל כרגיל הגיע התו הגבוה והדרמטי שהוא תמיד דוחף איכשהו. אני כמובן אשמח שהוא יילך יותר מכל אחד בנבחרת, אבל אני מניחה שאין סיכוי. רנדי הוא היחיד שנותן איזושהי ביקורת שלילית - אבל גם הוא אומר לו רק להשתחרר וללכת על זה עד הסוף, שזה לא טוב כי בהתחלה כשהוא עשה את זה הוא היה די מזעזע. אחרי הפרסומות: קייסי עושה מארון 5.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

לגבי השיר של סקוטי - זה לא שיר של ליאן ריימס. השיר במקור הוא של ג'ון אנדרסון ויצא בשנת 1983. אבל אני מניחה שככה הוא לא נחשב לשיר מהמאה ה-21 אז בואו נגיד שהשיר של ליאן
אם הוא שר בגרסה ש ליאן הוא צריך להפוך את שארלט לצ'ארלי

naama59

New member
המשך ../images/Emo58.gif

קייסי שר את Harder To Breathe של מארון 5. ואני כנראה היחידה בעולם שחשבה שזה לא כזה מוצלח, אבל זה אולי כי מיזערתי ופספסתי את העניין של ההופעה שהוא כנראה נישק את ג'יילו או משהו
(לפי התגובות..) אבל הוא זייף מלא וכבר מהרגע הראשון הוא לחץ חזק מידי וזה היה קצת בלאגן. אני חושבת שהוא יהיה בבוטום מחר.. סטפנו שר את Closer של Neyo. לפחות זו לא הבלדה הרגילה שהוא ממחזר כבר חודש. היה נחמד לראות אותו משהו אחר. הווקאלס בהתחלה היו טובים אבל זה הדרדר כשהוא התחיל לקפוץ ולרקוד.
לורן שרה את Born To Fly של שרה אוונס. לא כזו הופעת פימפספוט איידולית טיפוסית, אבל השיר באמת התאים לה והיא נשמעה מצויין.

YoungFlattop

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לקייסי - את לא היחידה.. אני חושבת שהוא צריך להשאר יותר בכיוון של ג'אז/בלוז, זה הכי מתאים לו.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

אבל הבעיה היא שהשופטים כל כך סוגדים לו ככה שבטח בעיניו זה לא יהיה כזה בעייתי לתת עוד ביצועים כאלה. שבוע שעבר זה היה אחרי ההדחה של פיה אז היה אפשר להבין שהוא ניסה להצדיק את המקום שלו והצליח. אבל כל עוד אין איזושהי סכנה מולו הוא לא הולך להתאמץ יותר מידי וזה מבאס.. אולי בגלל זה אני מאחלת לו בוטום 3השבוע, רק כדי שייתאפס קצת

YoungFlattop

New member
../images/Emo58.gif

השופטים בכלל לא יעילים כל העונה הזו ולא מבקרים אף אחד
אני כבר הפסקתי לראות את תגובות השופטים ואני רואה רק את ההופעות של המתמודדים.. באמת לא יזיק לו בוטום 3, וגם לעוד כמה מתמודדים שם

naama59

New member
../images/Emo58.gif

המצב שיפוט מזעזע. לרנדי לפעמים יש נקודות טובות אבל הוא מעצבן ברמות. גם לג'ניפר היה מה להגיד (גם לקייסי כשהחזירו אותו) אבל בזמן האחרון היא חזרה להיות קצת פאקצה שרק צועקת או מצחקקת. סטיבן הוא די מקרה אבוד - הוא גם נראה מחוק לגמריי. או שהוא ממש לא רוצה להיות שם, או שהוא פשוט זקן מידי לכל העסק
הבן אדם לא יכול לתת ביקורת של יותר מ3 מילים, ונראה שהוא לא מתאמץ בכלל לתת משהו אחר חוץ מ"ביוטיפול". קשה לי להאמין שהוא באמת אוהב הכל, אבל כנראה הוא לא רוצה להיות מרושע וחבל כי די בנו עליו לתפקיד הזה אני חושבת. ומבחינת בוטום 3 אני אשמח אם קייסי וג'יימס יגיעו לבוטום ולא יעופו. לשניהם היו הופעות חלשות שהוללו יותר מידי ואם הם לא ייקבלו את השוק הזה לא יהיה מה שייגרום להם לנסות להמציא את עצמם מחדש וחבל

SUBG

New member
../images/Emo58.gif

Scotty McCreery -Swinging אוקיי, רק אני שמתי לב שהוא ממש הגזים עם ההטיה של המיקרופון בנאמבר הזה..?! כיף על זה שבחרת לשיר ליאן, וכפה על זה שחשבת שאתה יכול לשיר ליאן, לא אהבתי בכלל בטח את שיר כזה שכיף שליאן שרה אותה ורק ליאן שרה אותו! =) http://www.youtube.com/watch?v=DIZ3m5hkkk4 James Durbin - "Uprising וואט אפ עם החליפה של הסמוראי האחרון... הופעה פסדר, אבל אני אישית שונא אותו, כך שלא משנה מה אני יעדיף לשמות את הצרחות שלו רק כשמשאית תדרוס אותו... יאק. Haley Reinhart Rolling in the deep הנה ביצוע נחמד שקט סולידי... ו.. ההנה פורץ לו מופסה בפזמון... וואי גוד וואי גוד.. אבל נודה על האמת שזו הייתה הופעה טובה אפילו הכי טובה שלה, אבל השופטים נראה לי הגזימו מרגע לרגע.. רנדי אומר שהיא שרה טוב ומתאים לה הסגנון של אדל, סטיבי אומר שהיא טובה כמו אדל וגיי-לו אומרת שהיא יותר טובה מאדל, יש לי בחילה. Jacob Lusk : Dance With My Father רק אני שמתי לב לרגע של אוטיזם שהיה בהתחלה?! זה מצחיק כי זה קרה גם לסלין דיון כשהיא שרה את זה.. טוב אני ממש אוהב את השיר הזה ראיתי אלפי ביצועים של זה, וזה לא היה משהו.. בטח לא משתווה לביצוע של טמיירה גריי בבוסטון ליגל http://www.youtube.com/watch?v=cDV8HqdLh2w Casey Abrams : Harder To Breathe ביצוע נחמד, יפה, שהסתיים בהטרדה מינית! זה היה מפחיד רצח.. אני בטח שיש איזה מרק אנטוני שמגיש תביעה עכשיו! מאן.. זה היה קריפי לגמרי.. Stefano Langone : Closer מריץ... חררר...מריץ.. come closerr מריץ.. אנד איי ג'סט.. מריץ. זה היה גרוע מזכיר את OMG של גורדן דורסי בתחילת העונה. גרוע. Lauren Alaina : Born To Fly אני מת על השיר הזה ונהנתי מהביצוע הזה ממש!!! פשוט נהנתי... תקווה שסטפנו יעוף.

LeAnnDylan

Well-known member
יאא../images/Emo58.gif

לורן עושה שרה אוונס
חייבת ללכת להוריד את הפרק עכשיו
לגביי היילי גם לי יש בחילה רק מלקרוא את הביקורת שלך על מה שהשופטים אמרו
ולגביי סקוטי כבר הגבתי למעלה וכתבתי שזה לא שיר של ליאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif מגיבה רק על סקוטי ולורן

אין לי סבלנות או זמן לראות את כל הפרק עכשיו אז אגיב על הכל מאוחר יותר. בנתיים היה חשוב לי לראות רק את ההופעות של סקוטי ולורן. סקוטי בחר לעשות קאבר "לשיר של ליאן ריימס" כדי שיתאים לנושא של המאה ה-21 אבל ביצע את השיר אחד לאחד בביצוע המקורי של ג'ון אנדרסון רק בתוספת אדיבה של מבטי פדופיל בסוף. מה שכן כדי שלא יגידו שהוא מרמה העיבוד של השיר אכן היה דומה יותר לזה של ליאן מאשר למקור. אבל סקוטי בחר לשיר בדיוק כמו ג'ון מה שגרם לשיר להישמע מוזר ולא זורם. אי אפשר שהעיבוד יהיה מהיר ושהווקאל לא יעמוד בקצב. היה לזה פוטנציאל להיות נהדר כי לסקוטי וג'ון יש גוון קול דומה אבל סקוטי די הרס את השיר. מקווה שהסטודיו ישמע טוב יותר. לורן לעומת זאת
גאד זה היה כל כך מושלם
הביצוע הכי טוב שלה עד היום BY A MILE! בהתחלה התלהבתי כשראיתי שהיא בחרה לשיר שרה אוונס ואז חששתי קצת מבחירת השיר כי השיר הזה די מונוטוני ולא מתאים כל כך לדקה ורבע באיידול אבל לורן פירקה לשיר את הצורה ושרה אותו בצורה הרבה יותר מהנה מזו של שרה אוונס (וכשזה בא ממני זו הכי מחמאה בעולם!) מתפתה לומר שזו ההופעה הכי אהובה עליי בכל העונה הזו

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ג'יימס היה נוראי.הצרחות היו כל כך מיותרות,ומה זאת תלבושת הפיראט הזאת?! הרס לי את השיר. קייסי-גרוע. היילי-אני די בטוחה שהיא תעוף השבוע.זוועה. ג'ייקוב-למי אכפת? סטפאנו-ביי. סקוטי-משעמם. לורן-ההופעה היחידה שדי אהבתי.

SUBG

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אומיי גוד רק עכשיו ראיתי את ההתחלה של הפרק... אני לא מאמין שהביאו את המודחות של העונה... והם שרו פינק.. So What I'm still a Rockstar,,, אז זהו שלא.

../images/Emo58.gif

אחת התוכניות המזעזעות שהיו לדעתי עד היום.. טוב שקייסי הגיע לקראת הסוף להציל את המצב.... עד לקייסי לא אהבתי אף אחת מההופעות, אפילו לו את של ג'יימס למרות שהם התלהבו קייסי לקח את הערב ובגדול לדעתי וטוב שהביאו את פול בתחילת הערב להראות לנו למה היה טוב להדיח אותו וחבל שלא הודח קודם, כמה זיופים הוא הצליח להכניס במילה אחת, לא היה תו לא מזוייף, פשוט מדהים, לפי איך שהוא שר, הוא היה צריך להיות מודח ראשון.... לא עשה לו טוב הערב הזה

וכמובן../images/Emo58.gif

שלורן היתה מקסימה. קייסי ולורן לדעתי היו ההופעות היחידות שאהבתי בערב הזה ולמען האמת ג'ייקוב ממש ריגש אותי, חוץ מזה לא אהבתי כלום... מעניין מי יודח, בטח עוד איזה הפתעה

RacheLambert

New member
קייסי ../images/Emo58.gif

הבצוע שלו היה מתאמץ ולוחץ.. מאוד הייתי בעדו אבל הוא איבד אותי אחרי smells like teen spirit. היחידים שהיו טובים לדעתי היו היילי ולורן. ג'יימס היה טוב עד לצווחות הנוראיות והמוגזמות. זה נחמד שהוא יכול להגיע לעוצמות האלה אבל זה כבר לא מוזיקלי

נמשל

New member
לא מסכים לגבי פול

השיר לחלוטין לא התאים לו והוא טבע שם אבל יש לו קול טוב, מיוחד, שונה. ויש מספיק סגנונות שיתאימו לו. אני בהחלט רואה עצמי קונה כרטיס להופעה שלו, זו צריכה להיות חוויה, הוא בהחלט מהבודדים שם שיכול להחזיק קהל למשך שעה שלמה

למעלה