../images/Emo58.gif
פספסתי את רוב ההתחלה, אבל כנראה היה איזשהו נאמבר של כל המודחים עד עכשיו. סקוטי עשה את Swingin' של ליאן ריימס. ווקאלית זה היה טוב, כרגיל, אבל הפעם הסכמתי עם רנדי וג'ניפר על הקטע שהוא צריך לצאת קצת מאיזור הסייף. לא באמת נראה לי שזה ייקרה, כי אם היה אכפת לו הוא היה משתדל לעשות את זה בנושא כזה רחב, או שאולי זה ייקרה דווקא בנושאים קצת יותר מוגבלים. ג'יימס עשה את Uprising של מיוז. סידרו לו כניסה ענקית והופעה ויזואלית די מושקעת כרגיל. ההופעה הזו הייתה יכולה להיחשב בעייני כמוצלחת אם הוא היה מחליט לא לצרוח את כל הפזמון האחרון, כי אם כל הכבוד להתערבות שלו עם מאט זה פשוט נשמע רע. השופטים התעלפו על זה, כצפוי. היילי עשתה את Rolling In The Deep של אדל. בחירה די מסוכנת כי כולם מכירים את אדל כווקאליסטית די מוצלחת אז קשה להתחרות בה.. היילי דווקא הייתה בסדר. הבית הראשון היה קצת חלש, הפזמון היה יותר מוצלח ואז בבית השני היא קצת נסחפה. הפעם השופטים לא זרקו אותה מתחת לאוטובוס אלא דווקא ממש החמיאו - אז מעניין את מי הם יינסו לחפף היום. ג'ייקוב שר את Dance With My Father של Luther Vandross. הופעת ג'ייקוב טיפוסית. די משעמם, לא משהו שאני מתחברת אליו. מבחינת ווקאלס זה היה סביר דווקא. אבל כרגיל הגיע התו הגבוה והדרמטי שהוא תמיד דוחף איכשהו. אני כמובן אשמח שהוא יילך יותר מכל אחד בנבחרת, אבל אני מניחה שאין סיכוי. רנדי הוא היחיד שנותן איזושהי ביקורת שלילית - אבל גם הוא אומר לו רק להשתחרר וללכת על זה עד הסוף, שזה לא טוב כי בהתחלה כשהוא עשה את זה הוא היה די מזעזע. אחרי הפרסומות: קייסי עושה מארון 5.