הישרדות 1106

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אין מצב. בריאן לא ידע בכלל שמעיפים אותו.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אז זהו שיש. הסבר: Brian explained it on Survivor Live. He had a complicated 3-2-1 idea. He was trying to get himself and Gary to convince Danni and Bobby Jon that the 4 of them would vote out Amy. Since Brandon always felt bad about voting someone out (Brian's words), he would tell Brandon to vote for him. Amy, Gary, and Brian would all actually vote for Bobby Jon, with the final vote being 3 for Bobby Jon, 2 for Amy, 1 for Brian. He told Rafe to give immunity to Gary because if Amy or himself got it, he feared there would be a tie and someone might switch. He was looking to have the majority. Little did he know that Amy and Gary had already decided to simply vote him out. Unless there is a merge next week, he doesn't regret it because he knows that if Amy went this time, he would be going the next time they went to TC. He was looking to make a play that would hopefully secure his safety until the merge (at the least). I give him credit for actually trying to use strategy, though it was complicated and risky.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

באינסיידר יש את הקטעים איתו ישר אחרי הטרייבל, וביום למחרת. בשניהם הוא חוזר ואומר שלא היה לו מושג שמעיפים אותו, ושהוא ציפה גג לקול אחד נגדו. ושהוא שמח שזה יצא כך, כי אם הוא היה יודע שמעיפים אותו הוא היה מתבאס שהוא לא יכול לעשות כלום. כנראה ששלושה חודשים אחרי זה הוא זוכר את זה קצת אחרת... בכל מקרה הסבר מוזר.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לפי דעתי זה פשוט לפניי הטרייבל בראיין פחד שהוא יהיה על המטרה ושיצביעו או נגדו או נגד איימי הוא שיאר שהוא הולך או בפרק הזה או בפרק הבא כנראה כל הליטופים מחבריי נאקום הישנים שכנעו אותו שהיום זה איימי ומחר הוא כבר יהיה פנוי לעשות איזה מהלך אסטרטגי שיציל אותו או שפשוט הוא היה בטוח שכל נאקום נפלו בפח שלו בכל מקרה זה שניי מצבים לפניי הטרייבל:מרגיש בסכנה בטרייבל עצמו:מרגיש בטוח זה נראה לי הכוונה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מאיה, במה שיובל העתיק כתוב שבריאן לא ידע שהוא עומד לעוף. שום דבר לא השתנה אחרי 3 חודשים.. תקראי שוב

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בגלל זה כל הסיפור הזה נראה לי מוזר. אפילו שהוא חושב שהוא לא הולך לעוף, למה לעזאזל ללכת ולהגיד לרייף (ושוב - מתי בדיוק הוא אמר את זה לרייף?) לא לתת לו את החסינות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

המממ.... הוא אומר את זה גם בזמן שהוא מצביע לבובי ג'ון. איזה מוזר זה. כאילו בסדר, גארי לא אמור לקבל קולות - אבל למה לקחת סיכון? ואיזה קטעים, כשבובי ג'ון מצביע מתקיף אותו איזה ג'וק

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

שנייה לפני שהוא מדבר רואים אותו מעיף משהו מעליו

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

בריאן לא אמר לרייף להביא את החסינות לגארי בגלל לרייף נודע שהוא יעניק למישהו חסינות רק בטרייבל, וגם לא היה ידוע למי הוענקה החסינות רק לאחר ההצבעה, מעניין מה היה קורה אם בריאן היה מקבל חסינות, האם בובי ג'ון היה עף?

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif SURVIVOR1006 ../images/Emo97.gif

העונה הזאת פשוט מעולה, הפרק הזה היה מאוד אינטנסיבי, קיוותי שרייף יעניק את החסינות לבריאן, זה היה ברור שגארי לא בסכנה לפחות הוא היה מעניק את זה לאיימי. ג'ד ממש אידיוט ובגישה הזאת הוא לא יגיע רחוק, לדעתי הוא גילה לרייף את התשובה בגלל שהוא פחד שמרגרט תנצח. מעניין מה תהיה ההפתעה אחרי הטרייבל. ודבר אחרון, מה הקטע של הביקור, לדעתי זה לא פרס כל שהוא בגלל שלנאקום אין איזה חפץ מסויים שליאשה שווה לקחת מהם [אה יש את הכריות...]

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif 1106

וואי איזה פרק מגניב! התחרות? מדהימה! איימי נופלת סדרתית צריכה כל תחרות לנקוע את הקרסול שלה..בצורה מושלמת ד"א. הצעקות בין בובי ג'ון לגיימי שכולם חשבו פה שזו תחרות אישית- התבררו כסתם צעקות "ידידותיות"
בין חברים בשבטים שונים. ההבצעה של נאקום הייתה בסדר...מרגרט היא אחלה בחירה, וג'וד בכלל עיצבן אותי עם כל ה Man ו Yo שלו, אז כאלו אתם מבינים דה? ההדחה ביאשה הייתה מאוד מאכזבת...ממש רציתי שבריאן ישאר. הפרומו נראה מבטיח..איימי עלתה על גרי, ונראה אם היא תספר לשאר?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1106

פרק נחמד, אני שונא את הדאבל בוט כי זה יוצר רצף קשה של אירועים, אבל מילא. ג'אד הוא בהמה, כנראה השורד הכי שנוא עליי אי פעם, וזה רק פרק 6. שתי ההדחות ביאסו אותי, אבל מילא - זה חייב לקרות וזה לא קרה עד עכשיו. עונה מצוינת עדיין ועושה רושם שהשבוע הבא ממשיך להיות מטורף. אני רק מקווה שמישהו כבר יפיל את סטף הכלבה, ג'יימי המגעיל וג'אד הדוחה. חבל שרייף ולידיה הם כאלה פודלים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1106

פרק טוב עם תוצאות חצי עגומות. הטרייבל של נאקום היה הטרייבל הכי מהנה אי פעם מבחינתי. לראות את ג'ף חסר אונים אל מול the Judd show היה פשוט נהדר. מרגרט ניסתה וניסתה מאוחר מדי להפטר מג'אד. זה היה נראה ברור לחלוטין מההבעות של שאר השבט, שאין לה סיכוי ושהם לא הולכים להצביע לג'אד. גם מבחינה אסטרטגית עדיף להם להשאיר את ג'אד, כי כבר כולם רואים איך הוא יכול לקבור את עצמו. אז למה להפטר ממנו, ולא להשאיר אותו כשעיר לעזאזל? המועצה של יאשה היתה מעניינת, אך מבאסת. לא רציתי שבריאן יעוף, אבל באופן מוזר לחלוטין גם לא רציתי שבובי ג'ון יעוף. כאילו, אני רוצה שיעיפו את בובי ג'ון - אבל רק אחרי שסטפמי עפה. כדי שלא תוכל להגיד "לפחות הגעתי רחוק יותר מבובי ג'ון". בכל מקרה, המהלך של רייף היה די פחדני. נתן חסינות לגארי כשהוא יודע שהוא היחיד שם שבטוח מיאשה הישנים. הייתי בטוחה שהוא יתן את החסינות לבריאן, בגלל שהיתה להם ברית ביאשה המקוריים... אבל כנראה שרייף לא ממש רוצה לעלות אל טווח הרדאר. גם סוג של משחק. חבל לי על בריאן. היה אחד הפייבוריטים שלי. לפחות ג'אד נשאר. בניגוד לבערך כולם כאן - אני מתה עליו, ומקווה שיגיע רחוק. הוא עושה טלוויזיה טובה, והוא מלך
. ההתנהלות של בטרייבל, האובר-שחצנות שלו במחנה וכל הקטע עם הבירות - פשוט גורמות לי להנות מהישרדות. מי ידע שאי פעם אני אגיע למצב שבו אני אצחק בקול רם בטרייבל בהישרדות? מה זה פה, ג'ואי? אם בשבוע הבא יש איחוד זה די מטומטם. הם 11. כשלנאקום יש 6 וליאשה 5. שיחכו עוד שבוע אחד לפחות.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1106

פרק טוב ומעניין, לא יכלתי להסיר לרגע את העניים מהמסך. התחרות הייתה פיזית ומותחת, איימי פשוט מלכה, וכל הטרייבל הייתי במתח. העימות ג'אד מול מרגרט היה טוב וחבל שנגמר כמו שנגמר, לדעתי סטפני וחבורתה עשו שטות, הרי גם אם ג'אד היה עף היה להם רוב של ארבע נגד שתיים. מסתבר שרייף יודע לדבר אם כי הוא מטומטם, ג'אד נתן לו את התשובה (מהלך חכם של ג'אד שחסם את מרגרט). הדבר הטוב בהישרדות זה ששום דבר הוא לא כמו בעונות קודמות, היה ברור שרייף יתן חסינות אבל העובדה שלא חשפו אותה הייתה מעניינת. המהלך של בובי ג'ון להעיף את בריאן הוכיח א. שיש לו שכל כי אין ספק שבריאן שחקן חכם וב. כמו בעונה הקודמת עם ג'ף הוא לא מתרגש ממגבלות פיזיות ולכן איימי עדיין במשחק. חבל לי על מרגרט, אני שמח על בריאן ומקווה שג'אד יעוף שבוע הבא.

n l m

New member
1106../images/Emo58.gif

פרק דיי חלש יחסית לעונה אבל ציפיתי לזה כי ידעתי שיש דאבל טרייבל וייתמקדו בעיכר בטרייבל קונסיל לא הראו לנו בכלל קטעים מלפניי התחרות פרס מלבד ווידואים סתמיים תחרות הפרס והחסינות היו ממוחזרות לגמריי אבל לא משנה. אחריי שראיתי שרייף זכה בחסינות כמעט דפקתי את הראש בקיר שבוע שעבר רק אמרתי שנראה לי שהאדם הבלתי נראה יזכה בחסינות ונראה לי קצת הזוי שזה יהיה רייף אז הימרתי על ברנדון פתק לעצמי, "פעם הבאה שיש לך ספקולציה לך איתה עד הסוף" ג'אד הוא בהחלט אחד השורדים המעצבנים ביותר שנראו על המסך אבל שמחתי שמרגרט עפה, היא ביקרה את כולם, התנשאה מעל כולם מהיום הראשון ולא עשתה שום מאמץ לשמור את עצמה בשבט חוץ מזה ההעפה של ג'אד לא צריכה להיות ככה ההעפה של ג'אד צריכה להיות רוב של קול אחד, ההעפה של ג'אד צריכה להיות מקום אחד אחריי הג'ורי הראשון וגם צריך שהאוגרת תככב בה ותארוף את ראשו במו ידיה, ככה אני רוצה את זה היא חייבת את זה לעצמה ולצופים אחריי כל הבריונות שהוא הפגין כלפיה בקשר ליאשה או בראיין בראיין בראיין למען האמת הייתה לי הרגשה שהוא בצרות ולכן גם הוצאתי אותו מעמדת המנצח במשחק הניחושים, אבל לא ציפיתי שהוא ילך בפרק הזה גם עוד יותר חבל לי שהטעות שלו פשוט הייתה OVER STRATEGIZING אם הוא רק היה חושב פשוט יותר הוא היה מקבל אימיוניטי מרייף זה היה מגיע אליו אני לא יודע ממש מה לאמר על זה מצד אחד אני מכבד אותו על החשיבה לתווך הארוך מצד שני זה היה מהלך דיי טפשי גם כי הוא סיכן את עצמו וגם כי הוא לא חשב שאם החברים שלו כלכך מפחדים מתייקו אז יש אפשרות שהם יצביעו נגדו מהתחלה, הוא היה צריך לנסות לפנות לנאקום אבל כנראה כמו שאמרו בפרק 4, יש לו יותר מדיי נאמנות ליאשה. אוקיי אז בפרק הקודם חשבנו שהברית היא בראיין ודאני עכשיו אנחנו מגלים שהברית הייתה כל הזמן דאני וגארי לא יודע מה לאמר על זה מצד אחד זה גרוע כי זה פוסל את האפשרות שהוא יעוף בגלל השקר ואז יש סיכוי גדול שהאדיוט הזה שחושב שהוא מסטרמיינד גדול בגלל אותו קלף יגיע רחוק מצד שני אוליי זה נותן לדאני יותר שליטה עליו שזה דווקא טוב כי זה יקדם אותה לא יודע, נראה בהמשך

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ואוו איזה פרק. ה"סקקור-אוף" של ג'יימי וב"ג' היה מאכזב במקצת, אחרי כל הרעש שעשו ממנו בפרומו הקודם, אבל שיהיה. אמי מלכה. מלכה מלכה מלכה. בערך מהחילוף היא נצנצה כפייבוריטית שלי. ואוו, היא הממה עם ההתאוששות שלה. אני מקווה לראות אותה בפיינל 6 או 5. תחרות הפרס הייתה מגניבה. הכדור הגדול חזר מעונה 3- ובגדול. למרות שהאתגר בעונה 3 היה יותר קשה פיזית, כאן הוא היה הרבה יותר מהנה. שרשרת החסינות- ואוו היא כ"כ מגניבה. אחרי שתיים כ"כ משעממות [ונואטו ופלאו] הגיעה אחת ממש ממש צבעונית ומגניבה. אהבתי. החסינות האישית- ג'אד טיפש. האתגר עצמו היה די משעמם, אבל מצאתי את עצמי מעודד את סטפמי, באופן מוזר ביותר. היא לא הייתה פייבוריטית שלי בכלל מההתחלה, והייתי נורא מופתע לראות שאני רוצה שהיא תנצח. אולי רק כדי לראות שהיא אשכרה זוכה בחסינות. אבל ניחא. הטרייבל- אוך, הטרייבל היה מעולה. ג'אד מסתמן כאחד האנשים הכי קולניים בהישרדות מאז שי-אן [ועם כמה שאני אוהב את שי-אן, היא קולנית בטירוף]. ההופעה שלו הייתה ממש מצחיקה, והטרייבל הזה היה בין המצחיקים ביותר שיצא לי לראות. אני מקווה שג'אד יישאר לעוד 2-3 פרקים, בשביל השעשוע. הטרייבל השני היה מאכזב יחסית לראשון, אבל היו לו את הרגעים שלו. ב"ג' משבח את בריאן- מאיפה זה הגיע?! דאני אומרת שבנאקום הישן בריאן נראה חזק- WTF?! שיהיה. אמי יצאה מלכה [שוב] עם כל העניין של הרגל שלה. שתנצח, אמן. המועפים- שני פייבוריטים שלי מהפרק הראשון. הייתה מכה קשה, אבל בגלל שהיה פרק טוב נוותר להם. אני עוד מקווה שיעשו טוויסט עונה 7 סטייל ויחזירו אותם לאיחוד או משו. הפרומו- לא ברור, נראה לי יהיה פרק משעשע. פרק 7 זה אמצע העונה, נראה אם היא תמשיך להשתפר או שמכאן והלאה נראה ירידה. נ.ב. לא ראיתי את לידיה בכלל בפרק הזה וחבל לי. שתגיע לפיינל 2 עם אמי ואז אני אהיה מאושר. עונה מעולה!!!

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

לידיה ואיימי בפיינל 2?
חח.. גם אם היינו רוצים, זה בחיים לא יקרה.

Oukami Kun

New member
אם סנדרה וליל הגיעו

הכל עוד אפשרי. למרות שאני לא מאמין, העונה הזאת גבר ייזכה. [ד"א, האם ידעתם שעד עונה שבע הנצחונות הלכו גבר-אישה-גבר-אישה-גבר-אישה? ואז אישה ועוד אישה ואז גבר [נו, בערך] ואז קפטן אמריקה. מעניין מה יזכה העונה.]

למעלה