הישרדות 1106

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1106

וואיי איזו עונה
נתחיל עם אתגר הפרס. ממש שמחתי שנאקום זכו.. רוב הפייבוריטים שלי שמה ולמרות שאני אוהב את איימי אני יודע שהיא לא תתבכיין כמו סטף על ההפסד. אח"כ ג'אד עשה מהלך מטומטם ונתן לרייף פשוט לזכות בחסינות. שיהיה בריא. הטרייבל הראשון היה מזעזע במלוא מובן המילה, ג'אד השתלש על ג'ף וניהל את המועצה בעצמו ! זה קטע ענק היה
אני ממש שונא אותו, הוא דוחה.. הוא כמעט הרביץ לה לולא היו מצלמות. כשג'ף קרא את הקולות ראיתי שמרגרט תעוף, ההבעות של סטף וג'יימי לא הותירו לה סיכוי.. גם סינדי הבינה שזה במילא הולך לקרות אז שחתה עם הזרם. אני מתנחם אולי בזה שהם השאירו את ג'אד להזדמנות הבאה כי בטח הוא יעשה בעיות בהמשך ואז יהיה קל לשכנע אנשים להעיף אותו. הטרייבל הראשון ממש מתח אותי עד הסוף חשבתי שזה בובי ג'ון ! ממש הופתעתי שזה היה בריאן, חשבתי שהוא יגיע ממש רחוק. והדרך שהוא לקח את זה די סבבה. And They Were Eleven. נ.ב- למה הפרק שקל רק 219mb? (אולי זה מסביר את האיכות הגרועה
)

Oukami Kun

New member
[בקשר לנ.ב.]

אולי כדי לאזן את הקודם? [ששקל בסביבות ה600 מגה]???

n l m

New member
ואוליי

לשנייהם היו בנוסף קבצים של 340+ ופשוט היה צריך לחכות? אנשים מעלים כלמיניי קבצים לנט חלקם טובים חלקם פחות

Oukami Kun

New member
אכן.

אבל זה פשוט היה הראשון שיצא. וחוצמזה, זה לא שאני משאיר את זה על המחשב להרבה זמן...

n l m

New member
דווקא אני זוכר

שמצאתי את זה בערך בשעה 15:00 דיי מוקדם יחסית לעובדה ששבוע שעבר זה יצא באיזה 8 וחצי ואתה צודק, זה לא משנה רוב הזמן אני מוחק אותם ישר

Oukami Kun

New member
איפה מצאת?

מצאתי היום גם בשלוש בערך, אבל [מסתבר] שלי זה הזה של ה349. של שבוע שעבר שוקל 656 ואין אף אחד אחר איפה שחיפשתי. אבל זה לא ממש משנה לי...

n l m

New member
בטיויטורנטס

גם של 349 מוזר כי בדרך כלל הם מתעקבים עם זה בקשר לשבוע שעבר, עובדה שהיה עובדה שמצאתי אמנם מאוחר אבל מצאתי לא רציתי להוריד את הקובץ של הMPEG, גם ככה זה לוקח לי כמעט יום שלם להוריד קובץ של 300

Ulong

New member
סתם שאלה

למה הישרדות לא משודרת ב-HD בארה"ב? האיכות של הפרקים לא משהו, ואני מדבר גם על ה-PDTV.

Oukami Kun

New member
הייתי עונה

אם היה לי מושג מה זה HD @@; האיכות של הפרקים בערך אותו דבר כמו כל שאר העונות. די תלוי בקאפר, אבל לא משו משמעותי...

Ulong

New member
High Defination

יענו פלאזמות ו-LCD. איכות שידור גבוהה יותר ומסך רחב.

לא... HD זו רזולוציה גבוהה מאוד

שרק פלאזמות ו LCD מסויימות יכולות לשדר אותה... המסך הרחב זה בלי קשר... ד"א בתור אחד שראה שידוריי HD בחיים שלו- זה משהו לא מהעולם הזה!! התמונה ממש בתלת מיימד! קשה לחזור אחרי זה לשידורים רגילים זה נורא! גם טלויזית LCD רגילה נראית זוועה אחרי ה HD! וד"א קבצי ה HDTV-LOL שאתם מורידים לסדרות מסויימות (Lost, The O.C וכו') אלה לא השידורים האמיתיים זו רק הקלטה שלהם אז אל תצפו לראות את הקבצים האלה באיכות HD אמיתית.... גם מסכי המחשב הממוצעים לא תומכים באות הזה... הייתי חייב לפרוק...

אני לא חושב ששווה להם להשקיע

צילום של הסידרה באיכות HD... כי הרי זה לא העיקר לשדר באיכות כזו... זה צריך לצלם באיכות כזו... המצלמות עצמן צריכות להיות באיכות הזו... וזה יקר יותר... וכניראה מיותר לדעתם...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1106

כל הכבוד. בלי קשר למי עף כי הפסקתי לתת לזה חשיבות העונה הזו פשוט מצויינת וכל כך מהנה לצפייה שפשוט לא ברור איך לצד עונות כל כך טובות משהו כמו עונה 10 קורה. הייתי בשוק טוטאלי. הדבר הכי מדהים היה אם בריאן היה מקבל חסינות ובובי ג'ון היה עף עם הקול היחיד של בריאן. אני הכנתי את עצמי כל הפרק לסיום שכזה אבל אז הבאז סביב הפרק היה כל כך מטורף שבטוח מישהו כבר היה הורס לי את זה. תחשבו כמה מצחיק וטראגי זה יכל היה להיגמר עבור בובי ג'ון. לא האמנתי שרייף נתן את החסינות לגרי. העימות בין ג'אד למרגרט היה נחמד ונתן נופח לפרק ולדמות של ג'אד. ג'אד דמות חיונית לעונה הזו אבל הוא כל כך טיפש וחסר הבנה בסיסית של המשחק שאני לא מודאג בכלל כי לא קיים סיכוי שהוא יזכה. הוא נמצא בברית עם אנשים שמחזיקים אותו איתם בגלל הגדול הפיזי שלו ולא בגלל שהם אוהבים אותו באמת. בהזדמנות הראשונה אחרי המיזוג הוא ימצא את עצמו בחוץ. הסיכוי היחידי של אתלטים ופיזיים לשרוד את שלב החסינויות האישיות זה ברית מבוססת + טפשות לא סטנדרטית ופחדנות כמו שהיה בעונה 10, עונה 8, עונה 5. אנשים כמו לידיה ורייף וגם סידני ימצאו את עצמם מסיימים במקומות גבוהים בהרבה ממה שמגיע להם כי זה האופי של המשחק. עכשיו שיש 6 נאקום ו-6 יאשה סביר להניח שנראה מיזוג - לראשונה בשלב בו יש 12 אנשים. אפשרות נוספת זה מיזוג מזוייף סטייל עונה 5 רק עם יותר אנשים. מעניין אם יהיה מישהו שיעשה את הטעות הזו. האמת - בעונה עם סוויטץ' בה כבר בריתות נשברו וקווי ההפרדה בין השבטים הישנים לא הכי ברורים - זה הרבה פחות משמעותי. כמה פחדתי שהעונה הזו לא תצליח לשמור על רמה גבוהה. כמה טעיתי
.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ישנם 11 אנשים במשחק. יאשה הם חמישה ונאקום שישה. אני מקווה שיהיה מיזוג מזויף, בעונה חמש זה היה מעולה [למרות שזה גרם לשי-אן לעוף]

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שסידני תגיע אפילו למושבעים. זה מצב מסובך, שהיא נמצאת עם סטף,ג'אד,ג'יימי,לידיה ורייף שכולם בברית אחת הם קודם כל יעיפו אותה. לא נראה לי שג'יימי ילך נגד ג'אד כרגע אחרי מה שראינו במועצת שבט.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אל תשכח שהיא הייתה מטרה אחריי ברוק לפי הקו של סטפאני ("אז קודם ניפתר מברוק, מרגרט נראית דיי חזקה אז..נלך על סינדי אחריי זה) ובסוף היא נשארה ולא עפה לפי דעתי היא תגיע למושבעים ואפילו לפיינל 4 העריכה שמתחילה לפתח אותה כדמות סוף סוף לא יעצרו באמצע זה או שאתה דמות שישר פורצת למסך, או דמות לא רלוונטית שלא מתמקדים בה בכלל או דמות שגודלת ומתפתחת במהלך הפרקים אף פעם לא עוצרים את זה וגם יש לי הרגשה שמנסים להפוך אותה למן סטפאני חדשה שתכבוש את ליבם של אנשים ותעורר השראה ועוד כל מיניי בלה בלה בלה (מקווה שזה לא ייקרה אבל יש לי הרגשה) אבל אני מקווה שאני לא פותח פה לשטן

Doji

New member
../images/Emo58.gif 11x06

לא לא לללללאאאא!! גם מרגרט וגם בריאן בפרק אחד עפים??? שני הפייבוריטים שלי וגם נהרס כל משחק הניחושים. כשבריאן כתב את השם של בובי ג'ון והעיר את ההערה שלו הוא נשמע בטוח בעצמו וחשבתי שהוא יודע משהו שלא הראו לנו שגורלו של בובי ג'ון נחתם. אבל מסתבר שלא. חשבתי שרייף יתן את החסינות לאיימי. כנראה שבאמת יש לו איזה סידור עם גארי עוד מהימים של שבט יאשה לשעבר, הם נראו מיודדים שם. ג'אד מקבל לאורך כל העונה ה-מ-ו-ן זמן מסך. הכינו אותנו בפרקים הקודמים להצגתו כ"בריון" ע"י קטעי הקישור של הקופים ששואגים בג'ונגל. בשבט נאקום סינדי נשארה מבודדת לחלוטין, מטרה נוחה. לידיה לא קיבלה בפרק הזה כמעט בכלל זמן מסך, לפחות היא לא מטרה כרגע. בשבט נאקום יש שלישיה שמנהלת את העניינים סטפני-ג'יימי-ג'אד. פרק טוב, טרייבל קונסול מצויין, עונה מעולה. למרות שהעיפו היום שני פייבוריטים שלי. שמתם לב שצמד הלוזרים סטפני ובובי-ג'ון עדיין במשחק, חיים ובועטים מתמיד?

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ג'אד לא מנהל שום עניינים בנאקום. זה סטפני-ג'יימי-רייף. סינדי מטרה נוחה, אבל כמו שרורי לימד אותנו- להיות odd man out יכול להשתלם. [ויכול גם לא, כי פרק אחרי זה הוא עף אבל לא משנה ._.] סטפמי וב"ג' עדיין שם, כן זה מוזר, אבל לא ממש לא צפוי. כי אחרי שלב הסגידה בשלושה ימים הראשונים האחרים מבינים שהם בעצם גם בני אדם שמשחקים את המשחק בדיוק כמוהם ולעובדה שהם כבר שיחקו אותו בעבר אין שום השפעה. לפחות אצל בובי ג'ון. ספטמי עדיין חיה את פלאו בכל שניה שהיא במשחק הזה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

השלישיה היא סטפני-ג'יימי-ג'אד. רייף הוא סתם נספח. סטפני וג'יימי התחברו מההתחלה וכעת ג'יימי וג'אד מיודדים. את מי ג'יימי היה מעיף אם היה חייב לבחור - ג'אד או רייף? ברור שאת רייף. "שבט יאשה הישן מת, יחי נאקום החדש". זה גם חלק ממה שעושה את העונה הזאת טובה - הבריתות הישנות נמחקו כמעט כליל אחרי השחלוף שנעשה ובמקומן קמו בריתות חדשות. כולם איכשהו מקושרים לכולם משני השבטים עם שרידי בריתות (כפי שבריאן נפל קורבן הפרק לשרידי הסכמים בחצי-פה של גארי-רייף). חחחחחח ורורי לא לימד אותי כלום ("כפי שרורי לימד אותנו"), עם כל הכבוד שאין לי לרורי.

למעלה