../images/Emo58.gif
ואוו איזה פרק. ה"סקקור-אוף" של ג'יימי וב"ג' היה מאכזב במקצת, אחרי כל הרעש שעשו ממנו בפרומו הקודם, אבל שיהיה. אמי מלכה. מלכה מלכה מלכה. בערך מהחילוף היא נצנצה כפייבוריטית שלי. ואוו, היא הממה עם ההתאוששות שלה. אני מקווה לראות אותה בפיינל 6 או 5. תחרות הפרס הייתה מגניבה. הכדור הגדול חזר מעונה 3- ובגדול. למרות שהאתגר בעונה 3 היה יותר קשה פיזית, כאן הוא היה הרבה יותר מהנה. שרשרת החסינות- ואוו היא כ"כ מגניבה. אחרי שתיים כ"כ משעממות [ונואטו ופלאו] הגיעה אחת ממש ממש צבעונית ומגניבה. אהבתי. החסינות האישית- ג'אד טיפש. האתגר עצמו היה די משעמם, אבל מצאתי את עצמי מעודד את סטפמי, באופן מוזר ביותר. היא לא הייתה פייבוריטית שלי בכלל מההתחלה, והייתי נורא מופתע לראות שאני רוצה שהיא תנצח. אולי רק כדי לראות שהיא אשכרה זוכה בחסינות. אבל ניחא. הטרייבל- אוך, הטרייבל היה מעולה. ג'אד מסתמן כאחד האנשים הכי קולניים בהישרדות מאז שי-אן [ועם כמה שאני אוהב את שי-אן, היא קולנית בטירוף]. ההופעה שלו הייתה ממש מצחיקה, והטרייבל הזה היה בין המצחיקים ביותר שיצא לי לראות. אני מקווה שג'אד יישאר לעוד 2-3 פרקים, בשביל השעשוע. הטרייבל השני היה מאכזב יחסית לראשון, אבל היו לו את הרגעים שלו. ב"ג' משבח את בריאן- מאיפה זה הגיע?! דאני אומרת שבנאקום הישן בריאן נראה חזק- WTF?! שיהיה. אמי יצאה מלכה [שוב] עם כל העניין של הרגל שלה. שתנצח, אמן. המועפים- שני פייבוריטים שלי מהפרק הראשון. הייתה מכה קשה, אבל בגלל שהיה פרק טוב נוותר להם. אני עוד מקווה שיעשו טוויסט עונה 7 סטייל ויחזירו אותם לאיחוד או משו. הפרומו- לא ברור, נראה לי יהיה פרק משעשע. פרק 7 זה אמצע העונה, נראה אם היא תמשיך להשתפר או שמכאן והלאה נראה ירידה. נ.ב. לא ראיתי את לידיה בכלל בפרק הזה וחבל לי. שתגיע לפיינל 2 עם אמי ואז אני אהיה מאושר. עונה מעולה!!!