הישרדות 1106

n l m

New member
../images/Emo58.gif

סטפאני וג'יימי התחברו מהתחלה? עוד לפניי שהוא דיבר איתה הוא רצה להעיף אותה וגם בשבט עצמו לא נראה לי שהוא שינה את דעתו בעקבות ההתנהגות שלה, זה לא הגיוני לפי דעתי כי מבחינה אישית זה לא הגיוני ומבחינה אסטרטגית לאף אחד לא כדאיי להיות בברית ולהיות מיודד עם אדם כזה כי ברגע שיחליטו שזהו, נמאס ומעיפים אותו אתה תהיה המטרה הבאה אחריו ותשאר בלי ברית(לדוגמא אמבר). חוץ מזה גם הוא סופג הרבה הערות ממנה על זה שהוא עצלן ושהוא לא מתאמץ בתחרויות כרגע הוא מנצל אותה כי הוא צריך רוב והוא יודע שהיא מפגרת אם מישהו יבוא ויתחיל לרקוד לג'יימי על הקלף של סטפאני יש הרבה סיכויים שבאותו פרק הוא ילך נגדה ואמנם רורי לא לימד אותנו כלום אבל למדנו משהו מווספיה, סנדרה וכריס לא? כשאתה מטרה נוחה בשבט שלך זה הזמן הכי נכון להשתמש באותו אדם כדיי להתות הצבעה כי בסופו של דבר אותו בן אדם יודע שממיילא אם הוא לא מסכים הוא הולך הבייתה. הרבה פעמים אנשים מגיעים לסוף רק בזכות זה שהם לא היו בברית חזקה והיו "מטרה נוחה"

Ulong

New member
../images/Emo58.gif גם אני חושב כמוך

לקראת הסוף, בהזדמנות הראשונה שתהיה לו, ג'יימי יעיף את סטף לכל הרוחות.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע אם יעיף אותה אבל בטוח שהוא ילך נגדה מקווה שבאמת הוא ינצח בקרב הזה ולא ייפול כתוצאה מכך כי הריי גם היא יכולה להחזיר תגובה שתעלה לו ביוקר

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי אם יהיה קרב סטפאני נגד ג'יימי, סטאפני תנצח, יש לה בינתיים יותר כח מג'יימי על האנשים במשחק [ללא קשר לעונה 10]

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אתה לוקח משפט שגימי אמר בתחילץת המשחק שלא ממש הכיר את סטפני ולוקח מזה על כל העונה בהתחלה אומרים דברים ובסוף עושים דברים אחרים כמו שתמיד בהתחלה שי את המשתתפים אורים שאני אשחק ביושר ובכבוד ובסוף משחקים הכי מלוכלך זה שגימי אמר בהתחלה על סטפני שירצה להעיף אותה לא אומר כלום לגבי ההמשך כי דעתו יכול להשתנות.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כן, אבל כמו שאמרתי זה לא רק זה היא יורדת עליו, היא מבקרת אותו, היא קוראת לו עצלן עד עכשיו בעצם אז הדברים האלו גרמו לו להבין שסטפאני היא בן אדם נפלא והוא רוצה להיות איתה בברית? או שסטפאני היא אדם שכדאיי לו להיות איתו בברית לתווך ארוך? לא נראה לי

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אולי הוא חושב לקחת איתו לפיינל 2 כי אז הוא יבוא בטענה למושבעים שלה הייתה כבר את ההזדמנות או לפחות לקחת אותה כמה רחוק וכשהוא יהיה במטרה לעוף הוא יכול לנצל את הטענה שלסטפני היתה לה כבר את ההזדמנות בעונה הקודמת אני הייתי לוקח את סטפני כמה שיותר רחוק ואז להעיף אותה בפיינל 3 או 4. וגימי נראה לי יותר חזק ממנה מבחינה גופנית.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לפיינל טו כן, אבל יש עוד הרבה זמן עד הפיינל טו אני אישית יכול להגיד לך שלא הייתי מתכנן ברית לתווך ארוך עם אדם שידוע לי שאין לו ממש סימפטיה כלפיי יכול להיות שהייתי מתחבר איתו לזמן מה ומחפש את הזמן המתאים להפטר ממנו אבל ברית עד הסוף ממש לא נראה לי כי אי אפשר לבטוח בדבר כזה דבר שני כמו שאמרתי סטפאני היא כללי לא בן אדם סימפטי או לפחות כך מצטיירת בעונה הזאת אוליי זה טוב לפיינל טו אבל לשלביי הבייניים? בשלב הזה כל רגע רייף ולידיה יכולים להגיד שנמאס להם ולעבור צד ואז יעיפו את סטפאני וג'יימי יהיה מטרה ברורה אחריה רק בגלל שהוא היה בברית איתה נחמד לחשוב על הפיינל טו אבל קודם תחשוב איך תגיע לשם

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אתה נסחף לגמרי בהסתמכות על שברי משפט מהתכנית. לדעתי סטפני מחבבת את ג'יימי ולהפך. סטפני היא גם בנאדם מאוד סוציאלי - כל מי שהיה איתה בפאלאו ורוב מי שהיה איתה בגווטאמלה מחבב אותה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודע בדיוק אבל קראתי בכל מיניי אתרים שהמודחים על פי ראיונות שהיו איתם לא סובלים את סטפאני מה שאומר שלא ממש כולם מחבבים אותה דבר שני אני מאמין בווידואים הראשונים אני חושב שהם אומרים הרבה אני חושב שהם מסמלים הרבה על מה שהולך להיות ועל הדמות הכללית של אותו שורד ככה שבשבילי זה לא רק שברי משפט נחכה ונראה מי צודק

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אתה צודק אי אפשר להסתמך ממה שרואים בפרקים הרי קורים עוד דבריםש לא מריאם ומראים רק את הדברים החשובים מה אתה חושב שיראו את כל הקטעים שסטםני וגימי סמתדירם או יראו קטע שסטםני מתלוננת על גימי? תחשוב שהם 24 שעות בטח באחת השעות סטפני מךלוננת או אומרת עלמ מישהו אחר משהו.. ככה שאי אפשר לדעת מה טיב יחסיהם. בינתיים נראה לפי ההצבעות שהם ביחד

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אתה צודק מראים לנו את הדברים העיכריים וזה עוד יותר מחזק את הדיעה שלי תמיד מראים לנו את הדברים העיכריים בפרק הראשון העיקר הוא הכרת השורדים ולא כל הווידואים באים לידיי ביטוי באותו פרק אבל זה ועוד איך רומז על פרקים הבאים למה שיראו לנו את ג'יימי אומר בוידוי שהוא רוצה לסלק את סטפאני ולהראות ניסיון שלו בפרק השני אם הם GOOD BODIES בסוף? הריי הקטעים האלו לא היו קריטים לפרק, ההעפות לא סבבו סביב זה לפי דעתי אם באמת הייתה להם ברית כנה ואמיתית לא היו מראים לנו את הקטעים האלו, מקסימום היו משאירים את זה לאיחוד בתור איזה משהו מצחיק "היי קהל אתם ראיתם את ג'יימי וסטפאני בברית חזקה אבל מה שאתם לא יודעים זה שג'יימי בהתחלה ניסה להעיף אותה" בערך כמו שהיה אם רוב ואמבר שבאיחוד הם אמרו שבהתחלה הם בכלל לא סבלו אחד את השני, לא הראו לנו ווידואים מהימים הראשונים שמעידים על כך יכול להיות שאני טועה אבל עד עכשיו בעונות קו החשיבה הזה לא אכזב אותי כמעט אף פעם אז נחכה ונראה

Hide and Seek

New member
פרק לא משו בכלל...../images/Emo58.gif

אמממ ציפיתי ליותר ....היה יבש... בקשר לפרומו?? מה יהיה איחוד פרק הבא כי מראים בפרומו שהם באים לשט שלהם וכו'....

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

היה יבש?
הכול אפשר להגיד רק לא שהיה יבש.

Nameless One

New member
הישרדות 1106 ../images/Emo58.gif man

מה שאני אוהב בעונה הזאת שפרקי הטרום-מיזוג שלה כבר מרגישים כמו פרקי מיזוג, פרקים מאוד אינטנסיבים עם דיי הרבה דמויות טובות. חבל לי על בריאן ומרגרט לשניהם היה הרבה פוטנציאל להיות דמויות מעניינות בהמשך. אסטרטגית ה1,2,3 של בריאן (שלא הוצגה בתוכנית) הייתה רעיון דיי טוב שדיי התפלאתי למה אף אחד לפניו לא ניסה לעשות אותה בתוכנית. אני חושב שגרי לא רצה לשתף פעולה עם בריאן בגלל שזה דיי ברור שלו ולדאני יש איזשהו דיל בינהם, הוא כנראה הבטיח לה שבמיזוג הוא והיא יחד עם חלק מיאשה הישן (סטפני ורייף) יוכלו לשלוט במשחק. הא וג'אד מלך, אולי יש לו כישורי חברה של קוף ואוצר מילים בהתאם אבל הוא עדיין מספק טלוויזיה טובה, מצחיק לראות את האחרים נקרעים מצחוק בזמן שג'אד פולט שטויות, רייף נראה כאילו שהוא עומד לברוח מהטרייבאל... לפי הפרומו פרק הבא מיזוג? נעעע, בטח ג'ף ימציא איזה משהו נדוש שהשבטים העתיקים נהגו לערוך מפגשים בהם הם מחליפים מידע או משהו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

האסטרטגיה שלו הייתה לבוא לבובי ג'ון, ברנדון ודני ולהציע להם שהוא וגרי יצביעו נגד איימי יחד איתם. אז ללכת לברנדון בצד ולהגיד לו שאין לו בעיה שברנדון יצביע נגדו, כי במילא נגד איימי יש ארבעה קולות (וברנדון לארצה להעיף את איימי). ובסוף הוא, גרי ואיימי יצביעו נגד בובי ג'ון, וכך נגד בובי ג'ון יהיו שלוש קולות, נגד איימי שניים ונגדו אחד. אבל זה לא הלך.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו אני מבין למה לא הראו את זה. איזה כאב ראש. בחיים זה לא היה עובד.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מה שבראין אמקר בLIVE זה שהוא לא ידע אז שלמעשה יש דיל חזק בין גרי לדני. מה שהם עוד הזכירו זה שלמעשה לאחר הערבוב נוצרו בריתות חזקות חדשות. לדעתי אין מיזוג אבל מי יודע, ברנט הוכיח שהכל יכול להיות (או כמו בעונה 10 לא להיות)

De fire

New member
../images/Emo58.gif 1106

כמו שנאמר פה, פרק מצויין עם תוצאות עגומות. ג'אד יותר פרימיטיבי מהקופים שישנים על העצים שם, ונראה שאוצר המילים שלו מכיל רק את המילים "Beer" ו "Man", בנוסף לשאגות אדם קדמון. כ"כ קיוויתי שבכל זאת יקרה משהו והיצור הזה יעוף. אגב, הפרצוף של סטף כשהיא הצביעה- האישה שטן. לגבי בראיין, מבחינתי זו הנפילה של העונה (שוב, בכלל לא קשור לזה שגם אני, כמו צפניה, הימרתי רק עליו בהימורים כזוכה) האדם שמבחינתי הוסיף את הנופח הכי עמוק של חשיבה למשחק הזה עף, ובבת אחת נפלה רמת האיי קיו הממוצעת במשחק לרצפה. גארי, חתיכת מזדקן אידיוט- מה אתה חושב שאתה עושה? תשקר עד מחרתיים על העבר המפגר שלך, אבל מה אתה מעיף לי את בראיין ומשאיר את בובי ג'ון? כ"כ הייתי בטוח שבראיין מקבל את החסינות. חבל. מצד שני, העובדה שזו העונה הראשונה מזה כ-4 שבכלל מדגדגת לי מבחינת ההדחות כבר אומרת משהו. Outcast tribe anybody?

למעלה