../images/Emo58.gif הישרדות פרק 6 עונה 11
וואו,וואו ועוד וואו! אני עדיין בהלם פה! איזה פרק,יואוו זאת מסתמנת אחת העונות הטובות ביותר בהישרדות! התחיל נחמד,היתושים הורגים אותם,מסכנים נראה שזה ממש תופס חלק גדול בחיי היום היום בשבט - להרוג ולהימנע מעקיצות יתושים. ואז באה תחרות הפרס + חסינות אישית: שבחים על תחרות הפרס!,הלב שלי דפק שעות נוספות. לא רציתי שיאשה יפסידו ופחדתי על איימי והתעניינתי בקשר לריב\"מכות" של בובי ג'ון וג'יימי. היה אחלה!,בואנה אני מעריץ את איימי! היא פשוט שולטת,[אתם רואים שהשם הזה משובח,איימי עונה 9
]גם אחרי שלא יכלה לצעוד והכדור הענק הזה רמס אותה היא המשיכה והביאה נקודה! בסוף יאשה הפסידו - עוד שניה בכיתי. אבל... בהתחלה הייתי מבואס שיאשה הפסידו - מבואס מאוד,אבל אחרי שראיתי את הבירות - הבנתי! הולך להיות פה ריב\משהו בגלל השפעת הבירות. וצדקתי - ג'אד הבנאדם/קוף[שככל שאני רואה אותו יותר ויותר בקלוזאפ ועל מסך המחשב שלי - אני רואה שימפנזה מדברת!]הכי דוחה בהישרדות 11,כל כך פיתחתי אליו שנאה - הוא עשה טעות עם הבירות. אוך כמה שמחתי - מטומטמים נקום ! תראו איזה קוף יש לכם בשבט! תחרות החסינות - פשוטה מאוד אבל עדיין מותחת,הלב רצה מרגרט או סינדי,ובסוף רייף לקח - התבאסתי קשות וראיתי איך מרגרט עוזבת. אבל אז הגיע הטרייבל קנסל של נקום,ומפה ליבי היה אחוז בטיפת תקווה. זה היה דאבל טרייבל כל כך מעניין [אחד הטובים שראיתי מעודי]. היה כל כך מעניין לראות אם הדברים של ג'אד ישפיעו בעצמם על הישארותו בשבט,ג'אד הוכיח את עצמו כקוף טיפש ומפגר,עשה טעויות לא נתן לאפ אחד לדבר,עוד שניה הוא היה קם ונותן מכות רצח למרגרט,חתיכת כלב! ונקום כל כך מפגרים שהם משאירים אותו,כל כך התבאסתי שמרגרט עפה - מהפרק הראשון כל כך אהבתי אותה,בנזונה הג'אד המעפן הזה,אבל כל כלב בא יומו - לא שאני אדם של חתולים,אבל הייתי רוצה את היום של הכלב הזה מגיע! ואז לא מספיק שחשבתי שראיתי את הכל - הגיע זמן יאשה! חשבתי כבר על אבן סגולה וכמה דרכים לבחור איך לשבור את התיקו,ואני עדיין בשוק - בהלם טוטאלי. קודם כל זה היה רעיון אדיר להקריא את כל הקולות ואז לבדוק מי קיבל את החסינות! והייתי בהלם,אחד גדול! בריאן עף |צוהל משמחה| הוא עף!! לא האמנתי! לא ראיתי את זה בא,נתתי צרחה של ילדה בת 13! איימי לא איכזבה וגארי הבין שלהשאיר את בריאן סתם לא יועיל,אני מאושר. תשמעו זה היה פרק טוב,חוץ מזה שמרגרט עפה זה היה אחד הפרקים הטובים,הטרייבל הכי טוב! והרעיון הנפלא מאחורי החסינות האישית! פרומו : הפרומו נראה מאוד מצחיק,איימי מתעמתת עם גארי וזה נראה מבדר,ואז עוד יותר הצחיק אותי כשנקום קיבלו ביקור מיאשה ודני וכל יאשה צעקו להם בכזאת רשעות "נקקקקקקקקקקקווווווום" LOL,אני חושב שאני יודע מה יהיה - זה לא יהיה איחוד,זה אולי תיהיה תחרות פרס שהזוכה לוקח כמה פריטיפ מהשבט השני,ונראה שיאשה ניצחו - אז אני בשמיים! הישרדות 11 כל כך טובה,מחכה בקוצר רוח לפרק הבא !