הישרדות 1106

walking

New member
../images/Emo58.gif דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

פרק טוב, אהבתי את זה של שבוע שעבר יותר. אני שונא כשהם עושים ששני השבטים הולכים לטרייבל קאונסיל אוף, לפחות מרגרט עפה. חבל שבריאן עף כי הוא יכל להמשיך המון אחרי האיחוד. סך הכל חוץ מזה שבריאן עף הייתי אומר שהפרק טוב, הייתי מעדיף אם בובי ג'ון היה עף, הוא הילבלי מטומטם. (בכלל הוא וסטפני צריכים לעוף כבר >@#$)@#*)$) פרומו לשבוע הבא: נאקום מקבלים ביקור מיאשה WTF? אני מקווה שזה לא איחוד.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1106

חבל שמרגרט עפה :/ אני שונא את ג'אד. הוא אדיוט. לא אכפת לי שבריאן עף. גם כה לא אהבתי אותו יותר מידי. ואת האמת הם עשו בחכם שהעיפו אותו. הוא באמת שחקן טוב והוא באמת חי את המשחק, אולי אפילו מין סוג של רוב ס. וכדי להפטר מכאלה מהר (למרות שלצופים עדיף שאחד כזה ישאר) היה פרק נחמד. לא יותר מזה.

../images/Emo58.gif הישרדות פרק 6 עונה 11

וואו,וואו ועוד וואו! אני עדיין בהלם פה! איזה פרק,יואוו זאת מסתמנת אחת העונות הטובות ביותר בהישרדות! התחיל נחמד,היתושים הורגים אותם,מסכנים נראה שזה ממש תופס חלק גדול בחיי היום היום בשבט - להרוג ולהימנע מעקיצות יתושים. ואז באה תחרות הפרס + חסינות אישית: שבחים על תחרות הפרס!,הלב שלי דפק שעות נוספות. לא רציתי שיאשה יפסידו ופחדתי על איימי והתעניינתי בקשר לריב\"מכות" של בובי ג'ון וג'יימי. היה אחלה!,בואנה אני מעריץ את איימי! היא פשוט שולטת,[אתם רואים שהשם הזה משובח,איימי עונה 9
]גם אחרי שלא יכלה לצעוד והכדור הענק הזה רמס אותה היא המשיכה והביאה נקודה! בסוף יאשה הפסידו - עוד שניה בכיתי. אבל... בהתחלה הייתי מבואס שיאשה הפסידו - מבואס מאוד,אבל אחרי שראיתי את הבירות - הבנתי! הולך להיות פה ריב\משהו בגלל השפעת הבירות. וצדקתי - ג'אד הבנאדם/קוף[שככל שאני רואה אותו יותר ויותר בקלוזאפ ועל מסך המחשב שלי - אני רואה שימפנזה מדברת!]הכי דוחה בהישרדות 11,כל כך פיתחתי אליו שנאה - הוא עשה טעות עם הבירות. אוך כמה שמחתי - מטומטמים נקום ! תראו איזה קוף יש לכם בשבט! תחרות החסינות - פשוטה מאוד אבל עדיין מותחת,הלב רצה מרגרט או סינדי,ובסוף רייף לקח - התבאסתי קשות וראיתי איך מרגרט עוזבת. אבל אז הגיע הטרייבל קנסל של נקום,ומפה ליבי היה אחוז בטיפת תקווה. זה היה דאבל טרייבל כל כך מעניין [אחד הטובים שראיתי מעודי]. היה כל כך מעניין לראות אם הדברים של ג'אד ישפיעו בעצמם על הישארותו בשבט,ג'אד הוכיח את עצמו כקוף טיפש ומפגר,עשה טעויות לא נתן לאפ אחד לדבר,עוד שניה הוא היה קם ונותן מכות רצח למרגרט,חתיכת כלב! ונקום כל כך מפגרים שהם משאירים אותו,כל כך התבאסתי שמרגרט עפה - מהפרק הראשון כל כך אהבתי אותה,בנזונה הג'אד המעפן הזה,אבל כל כלב בא יומו - לא שאני אדם של חתולים,אבל הייתי רוצה את היום של הכלב הזה מגיע! ואז לא מספיק שחשבתי שראיתי את הכל - הגיע זמן יאשה! חשבתי כבר על אבן סגולה וכמה דרכים לבחור איך לשבור את התיקו,ואני עדיין בשוק - בהלם טוטאלי. קודם כל זה היה רעיון אדיר להקריא את כל הקולות ואז לבדוק מי קיבל את החסינות! והייתי בהלם,אחד גדול! בריאן עף |צוהל משמחה| הוא עף!! לא האמנתי! לא ראיתי את זה בא,נתתי צרחה של ילדה בת 13! איימי לא איכזבה וגארי הבין שלהשאיר את בריאן סתם לא יועיל,אני מאושר. תשמעו זה היה פרק טוב,חוץ מזה שמרגרט עפה זה היה אחד הפרקים הטובים,הטרייבל הכי טוב! והרעיון הנפלא מאחורי החסינות האישית! פרומו : הפרומו נראה מאוד מצחיק,איימי מתעמתת עם גארי וזה נראה מבדר,ואז עוד יותר הצחיק אותי כשנקום קיבלו ביקור מיאשה ודני וכל יאשה צעקו להם בכזאת רשעות "נקקקקקקקקקקקווווווום" LOL,אני חושב שאני יודע מה יהיה - זה לא יהיה איחוד,זה אולי תיהיה תחרות פרס שהזוכה לוקח כמה פריטיפ מהשבט השני,ונראה שיאשה ניצחו - אז אני בשמיים! הישרדות 11 כל כך טובה,מחכה בקוצר רוח לפרק הבא !

maya567

New member
../images/Emo58.gif

תומר, ג'ף גנב את המהלך הזה של הקראת הקולות לפני החסינות מאבי. זה היה כך גם במועצה שלנו כשאתה באת על-תקן רייף

Woogyman

New member
שתי הערות - ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

1. להעיף את ג'אד עכשיו היה מטומטם. נכון שהוא מפגר, ונכון שלמרגרט הרבה יותר מגיע לזכות, אבל עדיין - הוא Big Gun. המון קבוצות (כולל אחת הקבוצות באולסטרס) עושות את הטעות הענקית של להתחיל לחסל שחקנים חזקים לפני האיחוד. וזה אסור. חייבים קבוצה חזקה, וג'אד הוא הבנאדם הכי חזק בקבוצה. אין לי שום ספק שאחרי האיחוד הוא יעוף בהזדמנות הראשונה שתהיה, אבל עד אז - צריך לשמור אותו. 2. בקשר לפרומו (
לפרומו מכאן) - אני לא חושב שיאשה זכו בתחרות שנותנת להם לקחת פריטים. נאקום נראו מופתעים מהנוכחות שלהם שם (אם הם היו זוכים, הם היו מצפים להם), מה גם שאם זאת תחרות - העורכים לא היו רוצים להרוס לנו את התוצאה שלה מראש ולהרואת לנו מי זוכה. אבל כן יכול להיות שיתנו לשתי הקבוצות הזדמנות לבקר במחנה של הקבוצה השניה ולקחת משהו, או אולי להחליף מחנות (ואז סיפרו על זה קודם כל ליאשה, ובגלל זה נאקום היו מופתעים). יש סיכוי קטן שזה איחוד, אבל עדיין מוקדם מדי לדעתי. וחוץ מכל זה - פרק מצויין, עונה מצויינת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב. חבל על מרגרט, הייתי מת לראות את מרגרט מתכננת איזה מהלך גאוני ומשכנעת את סטפמי, ג'יימי, לידיה ורייף להצביע לג'אד. הפרצוף של ג'אד היה שווה מיליון דולר :-\ הפרומו נראה מעניין. לא יכול להיות שיאשה זוכים בפרס לשדוד את נאקום, כי אחרת לא היו מראים לנו את זה בפרומו. אם זה לא איזה טוויסט מוזר, זה אומר או איחוד או שיאשה הלכו לדוג והגיעו איכשהו למחנה של נאקום O_O ומעניין איך איימי פתאום נזכרה שגרי כן היה שחקן NFL.. ה"עימות" שלהם נראה מצחיק. אני מקווה שגרי יודה בשקר שלו סוף סוף.

../images/Emo58.gif

נראה לי שדני היא זו שחקרה שוב,כי היא החליטה שזה לא בסדר שהוא מסתיר ואחרי החקירה איימי דיברה עם גארי.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי גארי לא צריך לגלות את האמת אחרי שהוא שיקר כל הזמן הזה, לדעתי הוא צריך לגלות את האמת רק אם הוא יגיע לפיינל 2 ואחד מהמושבעים יתעמת איתו.

Little Savage

New member
...

אבל מהלך כזה מצד גארי, הוא בעצם גול עצמי (תרתי משמע
) להודות בשקרים בפיינל 2, זה לא מהלך חכם...במיוחד שהוא חושף שלא חסר לו כסף.

ofer2052

New member
../images/Emo58.gifEarly Show 1106

ב Early Show בריאן אומר שכולם ידעו על העבודה האמיתית של גארי פשוט לא היה להם אכפת. http://www.survivorfever.net/s11_es_brian_margaret.html

../images/Emo58.gif 1106

פרק טוב מאוד עם חרא של סיום. לרגע חששתי שמרגרט תזכה בחסינות האישית אבל לשמחתי היא לא זכתה ועזבה את האי. ג'אד אדיוט אבל האף שלה גבוה בעננים, הספיקה לי טינה באוסטרליה תודה. אני לא מאמין שבריאן עזב. ללא ספק, ה-שחקן של עונה 11, היחידי שאשכרה היה גם אסטרטג. לפחות זה מסביר את כמות הווידויים הגדולה שהוא קיבל, הוא בערך היחידי שם שלא מתבכיין/מזייף זהות של שחקן עבר, לא פלא שהעורכים אהבו אותו. <ואני בכלל לא נכנס כאן לנימה אישית שהימרתי עליו במשחק הניחושים כמנצח העונה והאדיוט עף
> רייף מפגר. מה הוא נותן חסינות לגארי? מה בטרייבל גרם לרייף להבין שגארי נמצא בסכנה? העובדה שדיברו על כך שנאקום לא התרשמו מבריאן או השאלות על העקב של איימי? אדיוט. יש לו מזל שהוא בברית של סטפני. גם גארי עצבן אותי. עכשיו הוא כל כך נראה לי פיינל 4 שזה מתסכל "למה שאצביע לבובי ג'ון אם הוא אחד החזקים?", כי אוטוטו יש מיזוג והוא ייקח לך חסינויות. זה למה. מאחר והמועמד שלי לנצחון הועף אני פונה למועמדת השנייה שסיכוייה קלושים עוד יותר - סטפני מותק, לכי על זה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אמנם לא אמרו את זה במפורש אבל נראה לי שרייף וגרי בברית. אז רייף עשה בסדר גמור כשנתן לגרי את החסינות, גם אם הוא ידע שהוא לא מועמד לעוף.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני בכלל הבנתי שזה בראיין שאמר לרייף לתת לגארי את החסינות ולא לא כי הוא רצה שהקולות של נאקום יתפצלו בין אלו שנמצאים בסכנה כלומר הוא ואיימי ופחד שאם יהיה לו חסינות אז כל נאקום יצביעו לאיימי ואז יהיה תיקו ויהיה סיכון שמישהו מהשבט שלו יחליף צד ואז הוא יהיה הבא בתור אחריי איימי לא הראו את זה (ככה אומרים אני עדיין לא ראיתי את הפרק) אבל לפי האינסיידר וכנראה גם לפי סרווייוור לייב כך זה מסתבר

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מושג, כמו שאמרתי לך עדיין לא ראיתי את הפרק (עוד דקה יורד) אני רק אומר מה שקראתי וגם דאני אמרה בהצבעה שלה שחבל שהוא ויתר על חסינות אז זה נשמע לי הגיוני

maya567

New member
../images/Emo58.gif

רואים שלא ראית את הפרק. בריאן לא יכול היה לוותר על החסינות, כי יאשה בכלל לא התמודדו על חסינות. אני אראה אינסיידרים, כי זה בכלל לא נשמע הגיוני.

למעלה