הישרדות 1106

../images/Emo58.gif1106

למרות ההדחות המאכזבות, היה פרק מצויין. העונה ממשיכה את הקצב החיובי שהיא תפסה כבר מהפרק ה-1. סטף מלכה. ולמרות שכולם שונאים ומתעבים אותה, אני נאמן לה. אני מחבב גם את דאני וסידני למרות שהיא קצת רוח רפאים. סימפטתי גם את בריאן וממש חבל שהוא עף. ג'אד היה אמור לעוף, אבל היה מהלך חכם מצד סטף וג'יימי להשאיר אותו. הייתה אחלה של תחרות, שמחתי שנאקום ניצחו. וגם אחלה פרס שבזכותו קיבלנו כמה רגעים משעשעים. בתחרות האישית לא ציפיתי שרייף יזכה, אבל מזל טוב... בניגוד לבערך כולם, לדעתי יהיה מיזוג. כמו שהם העתיקו את הקטע עם חשיפת המתמודד שלו רייף הביא חסינות, ככה יכול להיות שהם לקחו משם גם את הקטע של מיזוג כשיש 11 אנשים. אולי אפילו הטרייבל הסופי יהיה בפיינל 3 ויהיו 8 מושבעים, אבל כנראה זה סתם ספקולציות שלא יקרו כי יש גבול לכמה אפשר לגנוב מעונה הרוסית.

רועי123456

New member
1106../images/Emo58.gif

פרק ענק בכלל העונה הזאת אחת העונות הכי טובות האתגר היה אתגר מגניב עם הכדור הזה אבל זה היה נראה כאילו כולם נמחצים על העצים וסובלים ומיוחד איימי מסכנה איך הכדור עלה עליה שמחתי בנאקום זכו בגלל שסטפני שם. במועצת השבט של נאקום חבל ג'אד לא עף אני לא סובל אותו. במועצת השבט של יאשה חבל שבריאן עף [רציתי שבובי גון החולה נפש הזה יעוף חח איך צרח שגיימי ניצח אותו באתגר חח נקרעתי מצחוק]הוא היה אחד השחקנים האהובים עליי סכ הכול פרק מעולה ועונה מעולה

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ומה עם ז'אד? אין לך מה להגיד עליו? הוא היה מלך העולם!

../images/Emo58.gif

העובדה שז'אד הוא מלך העולם היא מובנת מאליה. לא צריך להזכיר אותה כדי שיכירו בו כאדון היקום.

Sole Survivor

New member
פרק 6../images/Emo58.gif

עונה טובה ומותחת גם פרק שעבר וגם הזה..גם לפני שני פרקים אני לא ממש אוהבת את בחירות המתמודדים בהדחות קודם ברוק אח"כ בלייק ועכשיו בריאן?????? והעפה של מרגרט...כאשר גאד היה חייב לעוף??? וזה היה ברור שג'אד יעדיף לעזור לאחד מחברי ברית סטפני כדי שישאירו אותו במשחק לידיה עוד בסוף תישאר לפיינל 2 כמו שסנדרה אמרה "כל עוד זאת לא אני" ושסטפני כבר תעוף...היא מעלה את הסעיף מפאלאו מכל יאשה המקוריים רייף הכי נורמלי שם הוא הפייבוריט שלי ודני ובובי ג'ון הם הפייבוריטים מנאקום המקוריים רק שסידני לא תעוף הבאה..ואז בכלל זה יהיה מבאס לראות את הסדרה

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אם לידיה תנקוט בשיטת ה"כל עוד זו לא אני" היא תגיע מאד רחוק. ואוו אני כ"כ רוצה לראות גמר לידיה/גארי או לידיה/דאני... או אפילו לידיה/בובי-ג'ון, רק שיהיה גמר עם לידיה!!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לידיה? היא אמנם משעשעת, אבל יש הרבה מאד אנשים שאני מעדיפה לראות בפיינל 2 מאשר לידיה....

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כע, לידיה, האנדרוג המושלם. זה כמו שרציתי לראות את אנג'י בגמר, כי היא הייתה האנדרדוגית המושלמת. אבל לא יצא
[תחשבו על פיינל 2 אנג'י/איאן. זה ממש משעשע.]

d@r121

New member
../images/Emo58.gif1106

הפחד היחידי שלי זה שבפרק הבא יהיה מיזוג וכולם ידעו על מצב רגלה של אמי והיא תועף לכל הרוחות. לפחות היא שורדת כמו שצריך

raw is eyal

New member
נצל"ש שרשור (חדש בפורום)

אהלן אנשים אני חדש פה אבל שמעתי שהמוחות הגדולים של הראליטי נמצאים כאן אז באתי ראיתי את 2 העונות הראשונות של הישרדות ומאוד נהנתי מהן עכשיו התחלתי לראות את העונה ה11 והעונה ממש ממש ממש מצויינת רציתי לשאול בלי ספוילרים כמובן על איזה עונות אתם ממליצים אני עכשיו משיג מהדודים את העונה השישית שזה בנים מול בנות לפי מה שהבנתי שזה נשמע מעניין על איזה עוד עונות הייתם ממליצים והאם אפשר במסרים אישיים איפה אפשר להשיג עוד עונות מלאות

תודה, תודה.

עונה 7,2,1 נחשבות הכי טובות אחר כך עונות 9 ו4 אחר כך 3 ו10 אז עונה 5 ואז 6, הכי גרועה מכולן

Oukami Kun

New member
תשמע,

נצל"שת שרשור שכבר לא קופץ ונמצא יחסית בתחתית הדף. אז אם היית מנצל"ש שרשור אחר, יותר גבוהה, אולי היית זוכה ליותר תגובות. ד"א, אתה מוזמן להתעלם מכל מה שהמשתמש "דומיניוס" אומר. הוא טרול וכולנו יודעים את זה, הוא פשוט מציק לנו די הרבה ולא ממש אכפת לנו כבר. דירוג של עונות משתנה מאדם לאדם, אבל מדי פעם השאלה נשאלת בטופיק חדש ותשובות מגוונות מתקבלות. אתה מוזמן לחפש בדפים הקודמים של הפורום, אני מבטיח לך שתמצא.

raw is eyal

New member
וואלה הוא דווקא נשמע בסדר הדומינוס

אבל בלי קשר אותי מעניינת דעתו של LOVEtheMcMAHONS ואם אתה גם סמת לב להודעה אז גם את שלך אני עכשיו מביא את העונות השישית והתשיעית מהדודים ומעניין אותי רשימת משתתפי הישרדות אול סטאר אבל ניראה לי שאני כבר ילך על שירשור חדש עם כל השאלות המעניינות אותי

למעלה