אני רעבה

Blue Pencil

New member
תודה לכן. ^^

מחר אני אלך לראות אם יש בספרייה את הצל של אנדר, ואח"כ אני אמשיך ל'קול המתים',אני מניחה.

o0Invisible0o

New member
אהה..אהה..../images/Emo7.gif

יש לי בחילה!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי כוח לעמוד ולצלם עכשיו 18 עמודים פעמיים. ואני בכלל לא זוכרת מה נשאר לי לעשות שבוע הבא!
ואני יודעת, אני פשוט יודעת שמה שהבטיחו לא יקרה. אני סתם מצפה ואדפק. ואח"כ אלך לא מוכנה לצבא.>< הל, בטח מסיבת גיוס אפילו לא תהיה לי.
איכס. ואין לי דיוידי של אלאניס.
מי יסע עד קניון פ"ת בשביל זה..?>< אוף איזה מיקום בעייתי.
והדיסק הבא של אלאניס.
זה היפהופ!!!!!!!
סתם לא, זה לא. פשוט המפיק הוא הפיק עד עכשיו היפ הופ! זה הולך להיות..אממ..מעניין.
וכן, אמ. יש שיער עכשיו.
וזוב"י.
ואין לי סבלנות לראות כלום. וחברה שלי עיצבנה אותי. יאי. חהחה. איזה כיף פשוט להתבכיין.
הימים הולכים ונגמרים!
שמתן לב, כה? היום יום שבת..יש לי עד יום רביעי בערב. חמישי אני כבר בבסיס.
[וכנראה ששישי בבית.
]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo7.gif

פורומדוליז זהלא פורומדוליז בלי איילת
חתולי צואה.
אני לאהוב איילת
קטרי להנאתך
אניאני

o0Invisible0o

New member
אהה..../images/Emo7.gif. תודה כולן!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אתן כאלה מקסימות וזה..
ובלה. "אני יודעת, אני פשוט יודעת שמה שהבטיחו לא יקרה. אני סתם מצפה ואדפק" צדקתי.
אה. תחקיר בטחוני עשה לי כאבראש.o_0 ואז אחותי עשתה לי כאב ראש.o_0 ומסתבר שזה שפעם היו לי אתרים באינטרנט..זה בעייתי. התחקירן כזה.."אתרים שלך?"
"כן, כן..אני בניתי.." "אה, אוקיי..אז בנית..אבל לא תפעלת, נכון?"
" לא, נו..לגמרי שלי! גם תפעלתי.." "*בוהה*
אוקיי.." *חוזר לחדר שבו הם כולם מרכלים עלינו.
* *כעבור שעות, אמא שלי כבר מתייבשת לה בכניסה מחכה לי (עלאק, כמה דקות!
) הוא יוצא אלי שוב* "טוב, בואי חזרה לחדר יש לנו כמה דברים להשלים.." כמה זמן היו האתרים? איזה אתרים? [כאילו אשכרה אני אומרת לו..אתר לבנות גילמור.
כאילו WTF? מה אכפת לכם??????????.
] XD אוף היה מעצבן. ואז עצבנו אותי עוד בבית. ואז אכלתי שני ג'חנונים, אחרי שאתמול גם אכלתי אחד. וכפי שאתם רואים הדיאטה שהתחלתי אתמול הולכת פשוט נפלא.
|מתה| ולא הספקתי לעשות שעווה כמו שתכננתי..
ולא הספקתי לסדר את החדר. ואני צריכה להתקלח עוד וחברה שלי באה אלי ב4. ונוספו לי תוכניות אחרי שסידרתי את כל לוח הזמנים שלי לימים הקרובים אז..אין לי זממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! ועדיין, איכשהו..אני עדיין פה מקלידה לי הודעות וזה..*O*. מדהים פשוט.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif את מדהימה../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

הצחקת אותי עם הדיאטה
מתה עלייך, גם אני מרגישה שאין זמן בכלל, ממש הרבה ב-אה- זמן האחרון P:
לא שאני מנסה להשוות, כי אני ח'ניקית עצלנית ואת כוסיט-עילית-מתגייסת [
] אבלאבל צ'ארי נו

אנבלייי

New member
לאלאלאלאלא;[

אבלאבל איילת
אני כ"כ אתגעגע אלייך
זו תהיה תקופה מחוסרת איילת..ו..ו..בוהו;[ ואז תחזרי מהצבא ולא תרצי לחזור לפורום
לאאאאאא;[ נטשנית
אוףאוף
טוב
נו
גיוס קל ונעים
אני אוהבתאותך המוןהמון;[
|געגוע||געגוע||אבל לא שלברווז|

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif100 בלשון ../images/Emo12.gif

זה הלך בערך ככה. המורה עירבבה 13 מבחנים עם כיתות אחרות,וקיבלנו היום. אני מקבלת את המבחן שלי. הציון כתוב באותיות קטנות למטה,מתחת לחישובים כמה בלשון,הבעה והבנה. פתאום אני רואה 100. והייתי מאד מופתעת. ועד שהמורה צרחה [
] "היית מאמינה? המאה היחיד בכתה" לא יצאתי מההלם. ועכשיו לימור [החברה המגה חרשנית שלי] מקנאת בי.נפלא.
והיא מביעה את זה בצורה מאד מגעילה,פשוט תגידי שאת מתה לקבל מאה וזהו
O________o

טריגר

אני רוצה למות מצדי לדקור את עצמי.. נמאס לי כל הדברים רציתי לעשות בחנוכה נהרסים אחד אחרי השני. נסיעה לאילת אם החברות מבטול מפגש התאריך גרוע לסוע לדודה שלי-גם לא בטוח.. וזה ממש חרא! ואין לי כוח עכשיו להתחננן שישנו תאריכים וכיה שאני אנסה זה לא יצליח ופאק המפגש כל כך רציתי לבוא.. ולסוע לאילת..וארגג פשוט באלי למות נקודה. חיבוק? ועצות?

hadasusha

New member
../images/Emo24.gif

על תוכניות שמתבטלות לא כדאי למות- תאמיני לי.. נאי מתכננת תמיד כ"כ הרבה ומתלהבת.. ואז הכל יורד לטמיון, אמנם אני מתבאסת מאוד- כן, אבל בסוף אני עושה דברים אפילו יותר כפיים ולא מתוכננים- בספונטניות שכזו עם חברות... למה את לא יכולה להגיע למפגש? זה משהו שאת יכולה לדחות? מקסימום אם תרצי תנסי לקבוע עם כמה בנות שאת ממש רוצה לראות במקום אחר אח"כ... בקניון או בבית של מישהי... והכי מגניב זה לנסוע למקומות שרחוקים מהבית כדי לפגוש בנות... אילת? בחורף? אני מוצאת את זה לא משעשע... אבל יש כאלה שאוהבים- התבטל הטיול- זה לא סוף העולם תאמיני לי... חופש אחר או משו.. העיקר זה לפגוש את החברות. ואם ממש בא לך אילת, אני פעם תכננתי לנסוע עם חברות ליומיים(פשוט לא היה כסף): לנסוע מוקדם בבוקר באוטובוס ולחזור בבוקר שאחרי בערך באותה שעה... זה יכול להיות כיף... כמובן שהכל גם תלוי בגיל, ברשות ובהורים. לא משנה... בכל מקרה אני מבטיחה שהכל יסתדר- ספונטני זה פאן! ואם את רוצה אני תמיד כאן... מסר או משו.

Shusho

New member
אוי נו מי ישמע זה חופש, זה לא כל הח

יים שלך השבוע וחצי הזה. פשוט תעשי משהו אחר במקום. וכן, לסדר את כל הבלאגן בחדר שלך/להשלים שטויות בלימודים/להתחנל אצל חברות זה גם נקרא.

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שכדאי לך להכנס לזה ולקחת את זה כל כך קשה.. ברור, זה מבאס, אבל מהאכפתלך?! שימי זין, יהיו הזדמנויות אחרות, לא סוף העולם. בלי באסה :)

shronet

New member
אוף. חיבוק?

נאאאאממ. יום חרא. פתאום מתברר לי שהחברות שלי הן לא-בדיוק-מה-שחשבתן-שהן. בשבת הבאה יש שבת ארצית של בנ"ע באופקים. ובעקרון זה רק לכיתות ט' ומעלה, אבל אני וחברה שלי (זוהר) קיבלנו אישור מיוחד מהקומונרית להצתרף גם כי אנחנו בוגרות קציניות וכאלה
היינו אמורות לשמור על זה בסוד כי אם כולן ידעו כולן ירצו ליצתרף. אבל זוהר הטיפשה אמרה את זה לשתי חברות אחרות (זה נשמע מסובך><) והן ממש כעסו. כי הן לא ידעו ורצו גם לבוא. אז אחת מהן (הילה) התחילה לא לדבר איתי ושלחה לי הערות וכאלה אז התעצבני וצעקתי לה "אולי תחשבי בהגיון למה הקומונרית הסכימה רק לי ולזוהר לצאת ולא לכן?!?!". זה יצא כזה גאוותני ומתלהב. וזה בכלל לא מתאים לי להגיד דברים כאלה
זה היה סתם מתוך עצבים. אז חברה שלי ענתה לי "אל תתפסי מעצמך יותר ממה שאת". ולא ידעתי מה להגיד. אוף. זה ממש פוגע. זה נכון? אני באמת כזאת??
אח"כ רציתי להגיד משהו להילה בקשר לאיזה פתק שמצאתי על מישהי ששרפה את הכתה.. לא משנה. בקיצור- עניין דיי רציני וסודי. אז קראתי לה אבל היא לא ענתה כי היא מתעלמת ממני ולא מדברת איתי
אז אמרתי את זה לחברה אחרת (אורלי) וביקשתי ממנה לא להגיד את זה לאף אחד כי לא רציתי שיתחילו בלאגנים. והיא אמרה בסדר. אחרי השיעור הילה באה אלי ואומרת "אני לא מדברת איתך, אבל מה העניין של הפתק?". ואורלי עמדה לידה וצעקה עליה "אמרתי לך לא לספר!". זה כבר באמת עצבן אותי וצעקתי על אורלי "מה את צועקת עליה?! את בעצמך לא היית אמורה לספרר!!!". אז מה היא ענתה לי?!?! "אבל אני והילה זה כמו אחד. אין סודות". לא בדיוק במילים האלה, אבל משהו כזה. אוווףף. דמאט, אי אפשר לסמוך עליכן?!? דיי. אני בריב עם שתי חברות ממש ממש טובות. ונראה לי שהפעם זה רציני.
הכתיבה שלי כזאת עילגת>< קראת? הבנת משהו? תגיבי
סליחה על הזיבולי שכל.

hhx2

New member
../images/Emo24.gifלאנורא, בסוף משלימים.

היו לי המון ריבים עם חברות, ואם הן חברות טובות באמת- אתן תשלימו.

למעלה