אני רעבה

מה התאריך?

^^ מגניב, אני אזכור כשתגידי את התאריך^^
גם לנו אין בצפר בשישי ואתמול בבוקר גם קמתי מוקדם בגלל מתמטיקה ולא עשיתי כלום>< מאיה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifיש לי יומולדת! ../images/Emo2.gif

עוד 22 ימים
אבל גם אם מישהי הייתה רוצה לפתוח לי שרשור יום הולדת- אני לא בארץ בתאריך הזה :]. נחשו איפה אני? אני...אני...אני בניו יורק ! *O* [כן, אני אמשיך להשוויץ, אני ממש נהנית;[. ] ו...ו...וכלוםD::: ו..והיום אני נוסעת לחברה שליD: ונורא כיף ליD: ו...ואני נורא נורא שמנה והשמנתי בטירוף ולא אכפת לי *O* כי שמן זה חמוד
.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאאאא|משוגעת|

ההורים שלי נסעו ליומיים לנתניה אז שמעתי שירים כרגיל בדיסקמן על פול ווליום והתחלתי לקפץ ודמיין שאני זמרת רקו סופר קשוחה
ואז קלטתי ש.... אני פאקינג לבד בבית
אז הממ כיביתי ת'דיסקמן ושמתי ווליום במחשב שכולם ישמעו
האאאאאאא MCR בפווול ווליום *האאא* _______________________ והיום אני הולכת ליום הולדת עד מתי שבאא לי ואז חברה באה לשיון וייהיה לי כייף וגם אם השכנים תאום יתחילו לדפוק בדלת כאות מחאה על ה"רעש" אני לא אשמע אותםD:

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo3.gif

זה נסבל
לפחות לי
חא זה כככככייף לשים שירים רועשים וצרחניים ולקפץ><

917635

New member
גם אני רעבה:[../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אבל אסור לי לאכול עד שמונה. מי רוצה לנחש למה אסור לי?

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

ראשון נסיעה לאופרה שני מבחן באזרחות,נשארת עד 6 למתמטיקה:[[ שלישי אין כלום בינתיים רביעי הצגה בצהריים,אירובי חמישי מבחן בערבית,שיעור מתמטיקה שישי רופא שיניים [פעם אחרונהההה!],שיעור פיזיקה ראשון הבא הצגה בערב,אירובי,מבחן במתמטיקה שני אסיפת הורים שלישי מבחן בתנ"ך רביעי אירובי,מופע בערב חמישי מבחן בהיסטוריה,שיעור מתמטיקה שישי שיעור פיזיקה איזה שבועיים עמוסים.
אני רוצה חנוכה!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנברתי קצת בארון שלי.

מצאתי- את חולצת הקומיקס סקסית לאב שלי *-* חולצת טוויטי מגניבה למדי שלבשתי בגיל 7.אבל היא סקסית
זהו?
לא מצאתי את חולצת האמילי דה סטריינג' שלי

../images/Emo163.gif"מאיפה הדולי"

משחק קטן שאני רוצה לעשות אותו בהודעה חדשה מחר או היום..
אבל אני לא בדיוק יודעת אם זה מותר בכלל.. אני אשים כמה דוליז מאתירם שונים ומוכרים, לאחר שאני אגיד שמותר לשרשר כל אחת תשלח לי במסר/בתגובה להודעה מאיפה הדולי אם היא צודקת תקבל נקודה. וככה בסוף אני סופרת נקודות.. ולמנצחת יש הפתעה
אז אמ. כן.. דעה?

למעלה