אני רעבה

ווא.../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

דייי. זה כזה מדהים.
ושאף אחת לא תגיד לי שלא. ;O נונו, ראיתי את "פאנטום האופרה", בפעם השנייה. וואי, אני פשוט כ"כ אוהבת את זה.
זה כזה נסגד.
השירים כ"כ, ואוו.
וכן, זה יותר טוב על ה"מסך הגדול" אבל זה תמיד מדהים.
וזה כ"כ לא פייר שהחברים שלי לא מבינים אותי!
;OO אבל גם לא אוהבים חנות קטנה ומטריפה. *O* "אבל אין תרגום לשירים באנגלייייתתת" טחח, בולשיט.
נו, אני כבר אעשה להם בי"ס.
נונו, אלה סרטים כהה מאגניבים. *O*
והיה לי ערב כזה נחמדחביב שכזה, למרות שציפיתי למשהו כמו "הלאמאגניבים האלה שוב לא עושים משהו/עושים משהו ולא מזמינים אותי.>< יפיי, נשב בבית ונעשה כלום.|:" אבל לא!
לאלאלאלאלא. אחרי שניקיתי את החדר [
זה דווקא לא היה חלק נחמד.] דיברתי עם איתי בSMS והוא כ"כ שיפר לי את המצברוח, אחרי שכל היום בערך ישנתי.
DD: והוא בטיול עם המשפחה שלו וזה, ודברנו. ואז פשוט התפדלעתי לי מול הטלוויזיה, ונהנתי. ראיתי "נולד לרקוד" ומיד אח"כ היה פאנטום האופרה, ואיך שהתרגשתי. כ"כ שמחתי לראות את הסרט הזה.
ופשוט אני עייפה ונחמד לי, פשוט נחמד. אה, כן, וגם נעמהאדומהכוסיט תרמה למצברוח כי אני אולי אפגוש אותה. *O* ויהב [
אני כ"כ אוהבת אותך, ואני מקווה שאת יודעת את זה.
] וסשה [
גם אותך אני אוהבת. בעצם, איך אפשר לא?] ואמא לאה, דה ששיחות איתך משמחות אותי.
לא צריך להגיד.
ואני עכשיו מקשיבה קצת לאפרת גוש[
אני חורשת על הדיסק שלה, השירים שלה פשוט עוזרים, לא יודעת למה.
] ואח"כ אני אלך לישון. ומחר הולכים לאחותי, לצבא. לא ציפיתי שזה יקרה, אבל אחרי הביאוס של הסמינר. [הייתי בסמינר רביעי-חמישי, אפילו שלום לא הספקתי להגיד. *O* נונו, אבל אני אוהבת אתכן, וכמה שהתגעגעתי.
] כי היו כלמיני דברים שלא היו אמורים להיות. ;[[ נו אשתדל לפרט מתישהו.;[[ ואם לא, במסן'.
[אגב, יאנה אני ממש אשמח למסן' שלך, אם יש לך. ואם לאיילת ש"הכירה" לי את אלאניס מוריסט *O* יש מסן', אני מאוד אשמח לקבל אותו.
] אה, ודיברתי עם בר, למרות שזה היה 2 שניות, בערך. כ"כ שמחתי.
אני פשוט אוהבת את הבןאדם הזה.
היא פשוט אדם מקסים.
והקומונה של אמאלאה ודנע [וג'נע.P:] כה שקסית.*-* מאגניב שם.
ליל"ט. [אה, ואוריין, אני כ"כ אוהבת אותך
ואני ממשממש מקווה להתחיל לדבר איתך.
קראתי את ההודעה שלך.
]

Blue Pencil

New member
..אני רוצה לשמוע על הסמינר.../images/Emo2.gif

יש לי את המסנג'ר שלך? וחוץ מזה,כל השאר התבלגן לי. אבל-

Stinki Winki

New member
הו!! פלזנטוויל!../images/Emo99.gif

איזה סרט נסגד.
איזה טובי מגווייר נסגד.
הוא תמיד משחק חננה חמוד כזה

yalula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה סרט מדהים
. אבל הסוף היה כל כך אמריקקי כזה *0*

Blue Pencil

New member
../images/Emo45.gif

הקליטו לי,וסיימתי לראות עכשיו. וזה סרט כה נסגדדדדד.

broken winges

New member
קומונת ציורים ושירבוטים..

אתן מוזמנות.. אולי גם לפרסם את זה אצל אחרים או משהו. הקיצר אממ זהו זה..זה עד שיפתחו פורום בשביל זה ^^

יא מופרעות LOL

לא הייתי פה יום אחד וכבר אין לי מושג מה הולך
אבל רציתי להגיד שראיתי סופסוף את הארי פוטר
הלכנו להצגה של 10 וכולם הגיעו בחמישה לעשר (חיכיתי להם חצי שעה לבד><) אז לא היו כרטיסים והלכנו לשתיים עשרה, פעם ראשונה שאני בהצגה הזו, דווקא היה כיף^^ ממש אהבתי את הסרט, גם היו כמה סצנות מעניינות (בלי חולצה באמבטיה עם מירטל, יש לו ריבועים בבטן|משפשפת עיניים|^^ LOL) אוף איתי, בכיתה ט' הייתי אובססיבית לדן (רדקליף
) זה די עבר אבל עדיין
LOL יש לנו טיול שנתי ברביעי-חמישי, נראה לי כאילו אנחנו יוצאים כל בתי הספר בעיר, גם להם יש טיול בתאריכים האלו פחות או יותר לאותו מקום>< מוזר.. אני כבר בהסטריה נוראית>< תהיה "פעילות רחצה ושחייה" ואני שונאת את זה>< הפעם האחרונה שהייתי בימבריכה הייתה לפני שנתיים שלוש. אני שונאת ללבוש בגד ים ולראות את כולם מסתובבים בלי בעיות והכל ואני כזה "הצילו, למה שמישהו יראה את הבטן שלי
" אני שונאת את הקטע הזה>< וזה אמור לקרות עכשיו, עם כל השכבה>< יש לכן רעיונות איך אני יכולה להתגבר? ולא ללבוש מכנסיים מעל וכל אלו>< זה רק ייצור הרגשה שאני שונה ואולי ימשוך מבטים שאני לא רוצה.. אוף אוף, אני ממש מקטרת>< נעמה, גם אני תמיד רעבה>< פעם אכלתי את הצפורניים אבל זה לא טעים
את אוכלת רגליים?^^ אבל לפחות בבית שלי יש עוד שניים שרעבים קבוע ואפשר להתנחם בזה שפתיחה וסגירה של המקרר יכולה להיות ספורט

shooroo

New member
נמ

מכנסי גלישה וגופיה דקה מעל הבגדים לא ימשוך צומי
וזה גם יפה :}

poohandme

New member
XD../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

יש לו ריבועים בבטן?00 את בטוחה?
הוא נראה שמנמן כזהD: אבל הוא חמודXD גם אצלנו י"א בטיול שנתי ברביעי-חמישי(וגם שלישי)
ואממ...בקשר לבגד-ים. אני תומכת במה ששירה אמרה
וזה באמת יפהP:

מגיבה לשתיכן

בטח שראיתי ריבועים^^ ראית את הסרט, בסצנה שמירטל נמרחה עליו?
אז שם
והוא לא הוריד את החולצה האגם
אני הולכת לבקש את הדיוידי ליומולדת, עד סוף ינואר זה יצא?|הלוואי| לאן הטיול של י"א שלכם? בסוף נהיה כל הארץ דחוסים במוטל אחד
אני בטח אקח מכנסי גלישה אבל אני לא יודעת>< אני מתכוונת, כולם ילכו עם הבגד ים בלי בעיות>< אוף, אני בעייתית>< איך אתן הולכות לים/בריכה עם חברים? הולכים עם הבגד ים כמו שהוא או עם מכנסיים/חצאית, גופיה, וואטאבר?><

Radio Joe

New member
קראתי ^^

האמ בסוף שנה שעברה הלכנו כל השכבה לבריכה. לבשתי את הטופ של הבגד ים [אני שטוחה><] ומכנסי גלישה ודי הרבה באו ככה. גם כמה נות באו לבושות בחולצה ומכנסיים
.

שוב מגיבה לכולן^^

טוב לדעת מה אתן עושות
נראה לי שאני אקח ג'ינס קצר או מכנסי גלישה, נראה מה כולם יעשו. זה לא שאני נראית נורא, אבל בין היתר, הבגד ים שלי די מגעיל
ההורים קנו לי והוא של ילדים.. אבל תקלטו, הולכים לשחות באמצע דצמבר
אזמה אם זה מים חמים, זה די מגעיל
אני אפסיק לברבר><

Stinki Winki

New member
אני הולכת

עם הבגד ים ומכנסיים קצרים... בחלק העליון אין לי בעיות במיוחד

Blue Pencil

New member
למרות שכבר ענו לך,

אני מציעה לך ללכת עם מכנסי גלישה,קצרים או 3/4. אני מעדיפה קצרים,כי כשיוצאים מהמים יש שטח קטן יותר שדבוק אלייך. אני גם לא מציעה לך ללכת עם ג'ינס,לוקח להם המון זמן להתייבש. אני לא אוהבת להכנס עם גופיה/חולצה למים,אח"כ קופאים לגמרי ובוקשי אפשר לזוז כי כל החולצה דבוקה אלייך. אבל כשאני בחוץ,ואני יבשה אני בדר"כ עם גופיה,ואז אני פחות חשופה לשמש. הקטע שמירטל נמרחת על הארי באמת גדול.
אבל היא לא אמורה.
היא צריכה להיות נחמדה וחמודה ועוצמת עיניים שכמוה.
מקווה שתהני בטיול השנתי,עם חולצה-או בלי.

o0Invisible0o

New member
XDסשה! [ממשיכה מהאוף הקודם.]

את יודעת..זה רק כדי שהם יוכלו לקבל תמונה של מי את.
סתם כמה חברים של ההורים או משו.
שממליצים יהיו כל הצרות שלי...אין לי חברות!
[נו יש מעגל חברתי למלא..או משו כזה.
]

o0Invisible0o

New member
את עדיין צריכה למלא את זה.><

ואח"כ להתראיין על זה..[שלי מחר.
] ואמ. כדאי שיהיה לך עותק כדי שלא תעשי את זה פעמיים..כמוני!

למעלה