T h e Little Mermaid
New member
ווא.../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif
דייי. זה כזה מדהים.
ושאף אחת לא תגיד לי שלא. ;O נונו, ראיתי את "פאנטום האופרה", בפעם השנייה. וואי, אני פשוט כ"כ אוהבת את זה.
זה כזה נסגד.
השירים כ"כ, ואוו.
וכן, זה יותר טוב על ה"מסך הגדול" אבל זה תמיד מדהים.
וזה כ"כ לא פייר שהחברים שלי לא מבינים אותי!
;OO אבל גם לא אוהבים חנות קטנה ומטריפה. *O* "אבל אין תרגום לשירים באנגלייייתתת" טחח, בולשיט.
נו, אני כבר אעשה להם בי"ס.
נונו, אלה סרטים כהה מאגניבים. *O*
והיה לי ערב כזה נחמדחביב שכזה, למרות שציפיתי למשהו כמו "הלאמאגניבים האלה שוב לא עושים משהו/עושים משהו ולא מזמינים אותי.>< יפיי, נשב בבית ונעשה כלום.|:" אבל לא!
לאלאלאלאלא. אחרי שניקיתי את החדר [
זה דווקא לא היה חלק נחמד.] דיברתי עם איתי בSMS והוא כ"כ שיפר לי את המצברוח, אחרי שכל היום בערך ישנתי.
DD: והוא בטיול עם המשפחה שלו וזה, ודברנו. ואז פשוט התפדלעתי לי מול הטלוויזיה, ונהנתי. ראיתי "נולד לרקוד" ומיד אח"כ היה פאנטום האופרה, ואיך שהתרגשתי. כ"כ שמחתי לראות את הסרט הזה.
ופשוט אני עייפה ונחמד לי, פשוט נחמד. אה, כן, וגם נעמהאדומהכוסיט תרמה למצברוח כי אני אולי אפגוש אותה. *O* ויהב [
אני כ"כ אוהבת אותך, ואני מקווה שאת יודעת את זה.
] וסשה [
גם אותך אני אוהבת. בעצם, איך אפשר לא?] ואמא לאה, דה ששיחות איתך משמחות אותי.
לא צריך להגיד.
ואני עכשיו מקשיבה קצת לאפרת גוש[
אני חורשת על הדיסק שלה, השירים שלה פשוט עוזרים, לא יודעת למה.
] ואח"כ אני אלך לישון. ומחר הולכים לאחותי, לצבא. לא ציפיתי שזה יקרה, אבל אחרי הביאוס של הסמינר. [הייתי בסמינר רביעי-חמישי, אפילו שלום לא הספקתי להגיד. *O* נונו, אבל אני אוהבת אתכן, וכמה שהתגעגעתי.
] כי היו כלמיני דברים שלא היו אמורים להיות. ;[[ נו אשתדל לפרט מתישהו.;[[ ואם לא, במסן'.
[אגב, יאנה אני ממש אשמח למסן' שלך, אם יש לך. ואם לאיילת ש"הכירה" לי את אלאניס מוריסט *O* יש מסן', אני מאוד אשמח לקבל אותו.
] אה, ודיברתי עם בר, למרות שזה היה 2 שניות, בערך. כ"כ שמחתי.
אני פשוט אוהבת את הבןאדם הזה.
היא פשוט אדם מקסים.
והקומונה של אמאלאה ודנע [וג'נע.P:] כה שקסית.*-* מאגניב שם.
ליל"ט. [אה, ואוריין, אני כ"כ אוהבת אותך
ואני ממשממש מקווה להתחיל לדבר איתך.
קראתי את ההודעה שלך.
]
דייי. זה כזה מדהים.