אני רעבה

GalGul000

New member
למי יש תמונה עם עברי? ../images/Emo3.gif

לי
למי יש תמונה (ואפילו ממש יפה) עם ג'ון? לי
למי יש מפרט מג'ון? לי
למי יש מפרט מעיליי? לי
למי עברי לחץ את היד איזה 3 פעמים במהלך ההופעה? לי
למי עיליי חייך כל ההופעה? (א)לי
למי ג'ון קרא נשמה? לי
מי חיבקה את עברי חזק? אני
היה מדהים

אווווווווו

שטפת ידיים מאז
אפשר לגעת בך
לא מעריצה אותו אבל שמחה בשבילך אלויי (לא סגורה על זה שכותבים ככה) עליי לפגוש את מי שאני מעריצה,
*טאטו*

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif

חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: מואה טרה מונאמי שני εїз|| אומר/ת: מוו? שני εїз|| אומר/ת: אני עושה תגובהבונה. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: אה ווס, מואה? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קון מון ז'ה לה בייס? שני εїз|| אומר/ת: אני לא יודעת צרפתית ;; חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קואה בון טו סווה, מון פטיט גרז'ה? שני εїз|| אומר/ת: גם את לא. את מחרבשת..8- שני εїз|| אומר/ת: חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: נו, קואה און דה לה פרונסה פרפקטו! נו טה ז'ה קווס.. שני εїз|| אומר/ת: חח זה פיצוי על התגובות המעאפנות שלי בפינה שהייתה לך [ולנעמה.-_-'] חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: -___-" שני εїз|| אומר/ת: יש מצב שאני באה למפגש , הכל תלוי בסופר שירר.. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: בוון, ז'ו קון טרה לה דוכיפט אה דס פולה וון שני εїз|| אומר/ת: צ'יוואווה שני εїз|| אומר/ת: די לחרבשליבשכל. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: פרדון?! שני εїз|| אומר/ת: 'ני לא מבינה שני εїз|| אומר/ת: אעאעאע פרדון זה סליחה שני εїз|| אומר/ת: אוקע אני אדבר ספרדית. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: ווי מה ז'אמה, סה קואנסט שני εїз|| אומר/ת: פורקה מא אסטס אקוסנדו? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: מה פטיט אמה, נו פרדיס. ז'ה קיף טאמור. ווי, אה מון דווה. שני εїз|| אומר/ת: ז'ה, דחס דה קוסר מה. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: נו ווה דה אספי דיקורה לה "דחס"?! שני εїз|| אומר/ת: פטיטו פאו שני εїз|| אומר/ת: דחס אס פרר שני εїз|| אומר/ת: פטיטו פאוווווווווווווווו חהחהחה שני εїз|| אומר/ת: דה ציקיטיטס חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קהסקסה לה פאו?! נו קורז'ה וו אה לה מונד קון טו וואר, קוואה..? שני εїз|| אומר/ת: די אני נקרעת מצחוק, פאו זה מכוער ופטיטו זה ברווז, נו מקטנטנות שהם היו באסם. אל תגידי לי שלא ראית??????? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: -.-"

917635

New member
אני גאה בעצמי:]../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

הכנתי בוקריפורט! הפעם אני אגיש בזמן ואני אקבל 5 נקודות בונוס. הוא היה מוכן עוד אתמול.. היום רק תיקנתי קצת ועיצבתי. עשיתי כותרת כתומה אבל בהדפסה היא יצאה ורודה
עוד שעתיים-שלוש אני הולכת לזארה
לקנות בגדים חדשים [סוףסוף]. אם מחר המחנכת תגיד שמי שנוסע לאופרה יוכל לעשות את המבחן באזרחות במועד ב' לא יהיה בנאדם יותר מאושר ממני. אבל מה הסיכוי שזה יקרה?

אנבלייי

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo11.gif

אני שונאת מתמטיקה. אני שונאת את היום שבו המתמטיקה נתגלתה. מצידי-שלא היה עולם בכלל! או חיים,או כוחות, או אנרגיה,ובמיוחד לא מספרים, או אותיות גדולוות לטיניות או ש-ו-מ-ד-ב-ר, שווומכלווום, זה שווה את זה שלא תהיה מתמטיקה. זה רק גורם לי סבל, באמת. אני כל היום רק בוכה בגלל זה. אולי אני אבוא אל בני גורן ואקח גרזן, לא חד, ואדקור אותו שוובבב ושובבב ושובבב,, וללאאט לאאאאט הוא יגסוס וזה כלללכךך יכאב לוו. כן. ואז הוא ימות. ואני אשב על הגופה שלו ואוכל מעליה מאפינס. נראה לי שזה מה שאני אעשה.

Blue Pencil

New member
יימתי לקרוא את המשחק של אנדר../images/Emo99.gif

שווה לקרוא את ההמשך?

poohandme

New member
יאיאD:

נכון יש את בין הגמד הזה?(P:) אז יש ספר שקוראים לו "הצל של הענק" והענק זה כאילו בין
לא קראתי את זה או משהו>< סתם רציתי לציין עובדה00. ותקראי את ההמשךDD:

o0Invisible0o

New member
לא. "הצל של אנדר"

ואני צריכה להשיג אותו לקרוא כבר.
חברה שלי לא מרשה לי להמשיך לשני..[איך קוראים לו?
] בלי לקרוא את הצל.

poohandme

New member
../images/Emo2.gif

אינ יודעת
אבל ראיתי בסטימצקי גם הצל של הענק וזה מספר על בין. על החיים שלו אחכ או משוX: השני זה קול למתיםP:

yalula

New member
אנדר ../images/Emo99.gif.

ההמשכים הרבה פחות טובים ><. הספר השני ממששששששש הדרדרות, השלישי די אותו דבר, וברביעי יש קצת עליה, אבל עדיין בקושי מתקרב לציפורן הבוהן של המשחק -ריר- ספרי ההמשך נורא נורא עמוקים. אז אם בא לך להרהר, הב א טריי
. אבללללללללל לפני שאת קוראת את ההמשכים של המשחק, קראי את הצל של אנדר. הוא משלים את המשחק של אנדר, ומוסיף מימד חדש^^. את ההמשכים של הצל לא יצא לי לקרוא ;-;. אבל אני בונה עליהם. הו יא
. חפרתי
.

הצל של אנדר [מנקודת המבט של בין]

מעולה לדעתי, אבל היום סיימתי לקרוא את הצל של ההגמון, והוא לא היה משהו. מצאתי את עצמי מדלגת על קטעים שלמים תוך כדי הקריאה כי הם שיעממו אותי.

למעלה