../images/Emo6.gif
חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: מואה טרה מונאמי שני εїз|| אומר/ת: מוו? שני εїз|| אומר/ת: אני עושה תגובהבונה. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: אה ווס, מואה? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קון מון ז'ה לה בייס? שני εїз|| אומר/ת: אני לא יודעת צרפתית ;; חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קואה בון טו סווה, מון פטיט גרז'ה? שני εїз|| אומר/ת: גם את לא. את מחרבשת..8- שני εїз|| אומר/ת: חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: נו, קואה און דה לה פרונסה פרפקטו! נו טה ז'ה קווס.. שני εїз|| אומר/ת: חח זה פיצוי על התגובות המעאפנות שלי בפינה שהייתה לך [ולנעמה.-_-'] חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: -___-" שני εїз|| אומר/ת: יש מצב שאני באה למפגש , הכל תלוי בסופר שירר.. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: בוון, ז'ו קון טרה לה דוכיפט אה דס פולה וון שני εїз|| אומר/ת: צ'יוואווה שני εїз|| אומר/ת: די לחרבשליבשכל. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: פרדון?! שני εїз|| אומר/ת: 'ני לא מבינה שני εїз|| אומר/ת: אעאעאע פרדון זה סליחה שני εїз|| אומר/ת: אוקע אני אדבר ספרדית. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: ווי מה ז'אמה, סה קואנסט שני εїз|| אומר/ת: פורקה מא אסטס אקוסנדו? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: מה פטיט אמה, נו פרדיס. ז'ה קיף טאמור. ווי, אה מון דווה. שני εїз|| אומר/ת: ז'ה, דחס דה קוסר מה. חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: נו ווה דה אספי דיקורה לה "דחס"?! שני εїз|| אומר/ת: פטיטו פאו שני εїз|| אומר/ת: דחס אס פרר שני εїз|| אומר/ת: פטיטו פאוווווווווווווווו חהחהחה שני εїз|| אומר/ת: דה ציקיטיטס חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: קהסקסה לה פאו?! נו קורז'ה וו אה לה מונד קון טו וואר, קוואה..? שני εїз|| אומר/ת: די אני נקרעת מצחוק, פאו זה מכוער ופטיטו זה ברווז, נו מקטנטנות שהם היו באסם. אל תגידי לי שלא ראית??????? חבריי הסקסיים, מזל טוב אומר/ת: -.-"