אני רעבה

../images/Emo163.gifזה ממש לא זיבולי שכל../images/Emo24.gif

וואי איזה חברות
סליחה על המילים אבל הן שתם פאקצות שחושבות את עצמן
אין מישהו אחד בעולם שאין לו חברים מניאקים! את לא צריכה חברות כאלה.. לכי למצוא אחרות יש הרבה
תחשבי על השורה מעליי.. מה את צריכה חברות כאלו? טוב אמ.. שוב סליחה על המילים ותקבלי חיבוק >

.

ביום שישי ראיתי חברה ממש טובה שלא ראיתי מהיום האחרון של הלימודים בשנה שעברה. והיא הייתה די שמנה. די מאוד. ועכשיו היא כל כךךךךךך רזה, פאק, כאילו כ"כ מהר. והיא הייתה מאושפזת בגלל זה כמה זמן והכל, וחשבנו שהיא אנורקסית.. אבל לא יודעת. היא נראית בסדר גמור. היא השתנתה לגגמרי. בנאדם חדש.. שמחה, מאושרת, קופצנית, היא רוקדת, היא התבגרה.. זה פשוט מפחיד. רעדתי מפחד כשראיתי אותה. ממש הייתי בשוק. ><

GalGul000

New member
הממ. בנות. כנסו רגע..

אני מניחה שאת רובכן זה לא מעניין, אבל אני בכל זאת אבקש. אני מניחה שאלה שבתנועות נוער מכירות את זה קצת יותר מקרוב. משרד החינוך רוצה לבטל את שנת השירות. בגלל בעיות בתקציב. מי שלא יודעת, האנשים האלה תורמים שנה מהחיים שלהם בשביל התנדבות. דוחים את הצבא ואת כל החיים שלהם בשביל לעזור. הם מקבלים 300 שקל בחודש. שזה כלום. שכר מינימום זה 1200 אם אני לא טועה... הם בקלות יכלו לבחור להתגייס לצבא ולגמור עם זה כבר, או לעבוד בשנה הזאת ולהרוויח הרבה יותר מהגרושים האלה. אבל לא, הם בוחרים לתרום שנה מהחיים שלהם. בשביל לעזור. למשרד החינוך אין סדר עדיפויות הגיוני. זה פשוט מגוחך. תנועות הנוער הן היחידות שבאמת מחנכות. אם משרד החינוך לא יתעשת אלפי מתנדבים יפסיקו את הש"ש עוד חודש. ב1 בינואר. אבל אם זה לא קשור אליכן ולא אכפת לכן, אני באמת מבקשת שתחתמו. אני מכירה כמה אנשים שעושים ש"ש. מרצונם החופשי. פשוט בחרו להתנדב ולתרום מעצמם. ומשרד החינוך במקום להגיד תודה פשוט יורק להם בפרצוף. http://www.d-p.co.il/ss אם קצת אכפת לכן, אני מבקשת שתחתמו. זה לוקח בדיוק שניה וחצי, וזה יעזור. תתפלאו.

למעלה