טופ 7

Woogyman

New member
בסדר. ../images/Emo110.gif

צופים בתוכנית מיליוני אנשים בכל העולם, ואף אחד חוץ ממך לא שם לב שזה פלייבק? אם היו יודעים שזה פלייבק היו יורדים עליהם בכל חור וזה היה מתפרסם. לדעתי את צריכה לצאת בכתבת תחקיר.

קודם כל

אני דיברתי רק על התכנית הזאת,ואם זה קורה פעם ב... ולא באופן עיקבי,וברור שזה לא באופן עיקבי-אז אין סיבה שירדו עליהם. בכל זאת..זה לא פשע,זו תכנית בידור,וזה לגיטימי. ומאיפה לך שרק אני שמתי לב לזה?רק בגלל שאני העלתי תנושא לדיון בפורום? לא סיבה מספיק טובה.. ואגב,בתכנית של הקאברים לקווין,למשל,ראו ושמעו שהם שרו לייב,אני בשום פנים לא טעונת שכל תכנית הזמרים שרים עם פלייבק.מה גם שהיתה להקת נגנים גדולה שליוותה אותם. מישהו ראה בתכנית האחרונה שהיתה להקה מלווה?אני לא ראיתי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז לא ראית טוב.

הייתה להקה מלווה, ואפילו מתוגברת בכלי מיתר.

Kryptonite

New member
נו באמת.../images/Emo168.gif

אז הם עושים פלייבק רק שבא להם? בשבועות שהם לחוצים בהם יותר? נו באמת.

Fairywitch

New member
אז בטח שלא- קלי שרה לגמרי מחוץ

למנגינה. אם זה היה פלייבק זה לא היה קורה. ואיך, אני שואלת שוב, אפשר לעשות פלייבק לטיילור
גם אני שרה, בערך 20 שנה, ואני מבטיחה לך שזה לא פלייבק. נו, באמת

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא.

גם אני שרה הרבה זמן, ויש לי אוזן - ועין - מספיק חדה כדי לדעת מתי זה פלייבק ומתי זה לא. וזה לא. ובתוכנית שכזו, זה לא הגיוני בעליל שיהיה פלייבק, וזה לא נראה כאילו יש פלייבק, ואין פלייבק.

Bob Fred

New member
פועלת בניין מבוטלת- אנא ממך קראי...

איפה שרת 10 שנים? במקלחת.. כמה פנינ חוכמה בשבילך: 1) המקום שממנו נושמים כדי לשיר הוא סרעפת.. שנמצאת בין הריאות שלנו. 2) הקונספט של אמריקן איידול הוא שהם כל לילה שרים כדי לראות מי יכול להיות הכי טוב על הבמה באותו רגע... 3) פשוט אל תהיי מטומטמת.. עשי טובה יש קיר מאחורייך? את פניני החוכמה שלך תשאירי לו.....

קודם כל תרגיע

ולך תתנשא על מישהו אחר,אני לא הבן אדם הנכון שכדאי לך להתנשא מעליו. ועכשיו לנושא: אתה ממש גאון! עשית חיפוש בגוגל על פיתוח קול והגעת למסקנות המרשימות האלה?? וואווווו מאוד מרשים. ליטפתי לך מספיק את האגו או שאתה רוצה עוד?אתה זקוק לזה כנראה. עכשיו תקשיב למישהי שלא צריכה את גוגל בשביל זה, בהודעה שלי אני עניתי למישהי שאמרה ששרים מהבטן שזה בולשיט,כי פשוט נושמים כאילו לבטן.יש מונח שנקרא לנשום מהבטן,כי,הבטן מתנפחת ברגע שלוקחים נשימות עמוקות,ויש לזה קשר ישיר לשירה. אני לא פירטתי את כל התהליך,ולא נכנסתי בכלל לנושא נשימה סרעפתית,בכוונה תחילה,אבל שיהיה ברור שזה לא מבורות.פשוט לא היה לי צורך לנאום ,כשאפשר לתת תשובה פשוטה. אם לך זה נראה בורות אז אתה המטומטם . לפי איך שאתה מתנסח רואים שיש לך בעיות אישיות קשות,תוציא את הזעם שלך במקום אחר,זה לא המקום לעשות את זה,אם אתה זמר מתוסכל שלא הולך לו וצריך לרדת על אחרים בשביל להרגיש טוב,אז מקווה שאתה מרגיש טוב עכשיו חמוד

In Circles

New member
../images/Emo6.gif אז זה מה שאנשים עושים היום?

חיפוש בגוגל?
כמו שמישהי במסנ' שאלה אותי מה זה נשמה אחורנית כי חשבה שזה משמעות הניק שלי (Retro soul).
איך אנשים היו מתקיימים ללא מוריפקס

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

שבוע מעניין. באמת הוציא דברים טובים מרוב המתחרים. כריס - וואו. אוקיי, תסקלו אותי, אבל ממש לא התלהבתי, ולא הבנתי את ההתלהבות של כולם. בקושי אפילו שמעתי אותו שר, ואני חושבת שהיו לו כמה זיופים קטנים לאורך השיר. אולי בצפייה חוזרת אני אראה משהו אחר. פריס - מקסימה. ממש מקסימה. הסגנון הזה הוציא ממנה את הטוב ביותר שהיא יכולה לעשות. טיילור - חמוד כהרגלו, אבל לא יוצא מן הכלל עבורו. אליוט - נהדר מבחינה ווקאלית. אני תמיד אוהבת את אליוט, אבל אני מודה שחיכיתי בעצבנות רבה שיגיע החלק ה"מפוצץ" של השיר, כי הוא צריך את זה כדי שיצביעו לו ובאמת יראו מה הוא מסוגל לעשות. הוא היה יותר טוב מהרבה מהמתמודדים שם אבל אין לו גרעין מעריצים מספיק חזק להחזיק אותו בתוכנית, ואני חוששת בכאב רב שנגיד לו שלום מחר, ולא בצדק. קלי - וואו. כזאת הופעה נוראית לא הייתה לה מאז שבוע סטיבי וונדר, ואז עוד החמאתי לה על היכולות שהיא הפגינה. נורא נורא נורא. אבל מה? השופטים כל כך ליטפו אותה עם הביקורות, אם זה היה מתחרה אחר הם בחיים לא היו מתייחסים אליה בכזו עדינות, והיא כל כך ניסתה לעורר רחמים. אני בספק אם היא תגיע אפילו לבוטום 3 השבוע וחבל, כי אחרי הופעה כזו, מגיע לה לעוף. והיא נראתה כמו מנחת תוכנית בוקר בארה"ב. שמישהו יפטר את הסטייליסט שלה. אייס - היה טוב יחסית לעצמו, אבל זה עדיין לא טוב מספיק. אבל זה היה Charming, כמו שסיימון אמר, ולכן הוא יזכה במספיק קולות כדי להשאיר אותו בתוכנית. ודי עם הפלצט. אני חושבת שמישהו צריך לבדוק את השמיעה של השופטים, גם אני וגם אבא שלי צרחנו מכאב בבית. קתרין - יש לה קול מספיק טוב כדי שלא אצטרך לכתוב עליה עוד משהו. לא התלהבתי עד כדי כך, אבל ביצוע שנשמע נקי, מלוטש ונעים. הבוטום 3 שלי: קלי, אייס וכריס. הבוטום 3 שיהיה: אני לא יודעת. אבל אני די בטוחה שאליוט הולך הביתה.

MeetLofe

New member
טוב רשמתי מגילה ונמחק לי/:

אני אנסה לשחזר אותה אחרי האוכל=/

MeetLofe

New member
חחחחחח חנוש

זה לא נמחק ככה זה פשוט האינטרנט התנתק אז זה לא שלח והגיע לדף ללא מוצא
תודה בכ"ז

20508080

New member
וואו וואו וואו!!! אבל הסוף יהיה מר.

קודם כל היה פשוט מדהים! אין מילים.. והדירוג שלי לתכנית של היום: מקום 1 - קתרין
- טוב, גם אם אני אגיד על הביצוע שלה מושלם, זה יהיה עלבון! באיזשהו שלב כבר צחקתי, לא האמנתי כמה טובה ויפה את יכולה להיות? אז לפני התכנית היו לי ממש ספקות לגביה, מישהו רשם פה בפורום שהיא טובה אבל יש לה עוד ללמוד ואני איכשהו מצאתי את עצמי אומר "וואלה יש משהו בדבריו", אבל היום היא פשוט הוכיחה לכולם, כמו שסיימון אמר, שהיא בליגה אחרת מעל כולם! THUMB UP, KAT :) מקום 2 - כריס - וואו! וואו! הביצוע הכי טוב שלו עד היום! משום מה אני הרבה יותר אוהב אותו בשירים שקטים, והוא דפק ביצוע פשוט מעולה. אין מילים. גם הקטע עם הגיטרה היה נחמד.. רק מישהו מוכן להסביר לי מה חשבו להם שם מאחורי הקלעים שהלבישו אותו כמלצר באולם חתונות? מה נסגר? מקום 3 - אליוט - כן, לא השיר הכי טוב לבחירה, אבל היום הבנתי איזה קול אדיר יש לו! אני נאלץ להסכים עם סיימון - גם אני חושש לגורלו השבוע! :( מקום 4 - טיילור - התחיל כאילו הוא הולך לבצע עוד שיר טיילורי טיפוסי, אבל הוא הביא אותה בביצוע טוב מאוד, במיוחד בסוף אהבתי איך שהוא השתגע.. הוא מתחיל להשתפר אצלי.. מקום 5 - אייס - הוא היה טובבב השבוע! היה איזה קטע באמצע שהוא קצת פיקשש, אבל בכללי ביצוע טוב מאוד, ובאמת הפאלסט מוסיף לו המון! וללא ספק לוק החדש יוסיף גם איזה מיליון הצבעות.. כן, האמריקאים אוהבים להגזים.. מקום 6 - פאריס - לא יודע.. הקול שלה לא עושה לי את זה בכלל, השיר היה די דבילי, השיער מגוחך, אבל בכל זאת היא העמידה הופעה טובה. מקום 7 - קלי - שמישהו יגאל אותנו מהסיוט הזה כברררררררר!!!!!!!!111 איך אפשר להגיד עליה שהיא טובה איך? מה את חושבת לעצמך, פולה? בכוח להגיד רק דברים טובים? השמלה עשתה לה תחת ענק, החינפונים מצוצים מהאצבע, וה-SORRY הזה כבר לא עובד, אני מקווה. בקיצור, ההופעה שלה היום היתה בדיחה מהלכת, היא בכלל לא התחברה לשיר, סתם עמדה שם והזיזה את הפה. אם השבוע היא לא תהיה בבוטום 3, זה באמת יהיה השיא! פשוט גרועה! בקיצור הבוטום 3 שאני מנבא: אליוט, קלי ו.. אייס/פאריס. ובצער רב ועמוק ביותר נפרד מאליוט היקר
נקווה לאיזה נס.. חבל שלא חנוכה!!

MeetLofe

New member
תודה לאל קת'רין../images/Emo47.gif

טוב אז ככה אני חושב שזה היה ערב של גוד ווקולינג בלבד לרוב. רוב השירים היו משעממים ולא ממש המריאו וזה ממש עצבן אותי. כריס-אני ממש שמחתי שהוא הולך לשיר את השיר הזה. הוא התחיל אותו מדהים והקול היה מעולה ממש אהבתי רק כמו שאמרתי זה לא התרומם וכריס הרוקר היה חסר לי רציתי שהוא יפרוץ החוצה פתאום עם איזה קטע זועק וזה לא קרה מזה התאכזבתי/: פאריס-גוד ווקולינג.לא ההופעה הכי טובה שלה בהחלט. לא התפתח לשום כיוון. טיילור-אוקיי זה התחיל ואמרתי לעצמי עוד הופעה כזאת אבל אז הגיע הסוף וזה מה שייחד אותו והכי נהניתי הטיילור שאני אוהב הגיע. זה היה מעולה. אליוט-
אליוט אהובי.
איזה קול
איזה חיוך
איזה עניים
הכל היה מדהים כרגיל סיימון ממש מעצבן אותי כאילו הוא רוצה להראות חכם ובכוונה הוא אמר משהו רע על אליוט כי אליוט היה בבוטום 3 כבר כמה שבועות והוא חושב שהוא יעוף אז הוא רוצה להראות חכם בכך שהוא אמר משהו רע ואליוט יעוף. אני שונא את זה. לא היה חסר שום אישיות. קלי-זה התחיל בסדר,והמשיך לא בסדר. אני מקווה שהיא תעוף. אייס-אתם יודעים מה?אחת ההופעות הטובות שלו! אם לא היה את הפלאסטו זה היה מצוין והוא כל הזמן עושה פלאסטו וזה פשוט מרתיח אותי יאמר לזכותו שהוא היה נראה מדהים. קת'רין-
קת'רין הגיעה וכבשה את המסך באמת הראתה לכולם מה זה והוציאה אותם כאלה קטנים. סטאר קוואליטי,זה פשוט היה זה. זה פשוט היה הקול הכי טוב בכל התוכנית איזה קול מדהים יוצא מןהכלל! לא יאמן! כ"כ כ"כ הופתעתי ואהבתי:)

ששוניקו

New member
תוכנית ממש טובה

שוב נהנתי אפילו ממי שלא היה משהו בכלל. כריס - החמיאו לו קצת יותר מדי, הוא היה סבבה, אבל הוא לא מלהיב אותי בכל הפוזת 'אני קשוח גם כשאני לא עושה רוק'. פריס - אין ספק שזה האיזור שלה, היתה מעולה! נהנתי מכל רגע. טיילור - אני חושב שאני לא צריך להגיד כלום, הבנאדם פשוט ת-ו-ת-ח. אליוט - שיעוף הביתה, הוא תמיד נשמע אותו דבר והוא לא מפגין אישיות. קלי - לא משהו בכלל, התאכזבתי ממנה מאוד. אייס - ההפתעה של הערב, הוא היה ממש טוב! נהנתי מההופעה שלו, הרבה יותר יפה לו השיער ככה, והוא ממש סקסי בחליפה. הפתיע לטובה. קת'רין - היתה מעולה, אומנם סיימון הגזים, אבל היא באמת היתה הכי טובה והיא נפטרה מהצווחות. כל הכבוד לבחורה.

למעלה