וואו וואו וואו!!! אבל הסוף יהיה מר.
קודם כל היה פשוט מדהים! אין מילים.. והדירוג שלי לתכנית של היום: מקום 1 - קתרין
- טוב, גם אם אני אגיד על הביצוע שלה מושלם, זה יהיה עלבון! באיזשהו שלב כבר צחקתי, לא האמנתי כמה טובה ויפה את יכולה להיות? אז לפני התכנית היו לי ממש ספקות לגביה, מישהו רשם פה בפורום שהיא טובה אבל יש לה עוד ללמוד ואני איכשהו מצאתי את עצמי אומר "וואלה יש משהו בדבריו", אבל היום היא פשוט הוכיחה לכולם, כמו שסיימון אמר, שהיא בליגה אחרת מעל כולם! THUMB UP, KAT

מקום 2 - כריס - וואו! וואו! הביצוע הכי טוב שלו עד היום! משום מה אני הרבה יותר אוהב אותו בשירים שקטים, והוא דפק ביצוע פשוט מעולה. אין מילים. גם הקטע עם הגיטרה היה נחמד.. רק מישהו מוכן להסביר לי מה חשבו להם שם מאחורי הקלעים שהלבישו אותו כמלצר באולם חתונות? מה נסגר? מקום 3 - אליוט - כן, לא השיר הכי טוב לבחירה, אבל היום הבנתי איזה קול אדיר יש לו! אני נאלץ להסכים עם סיימון - גם אני חושש לגורלו השבוע!

מקום 4 - טיילור - התחיל כאילו הוא הולך לבצע עוד שיר טיילורי טיפוסי, אבל הוא הביא אותה בביצוע טוב מאוד, במיוחד בסוף אהבתי איך שהוא השתגע.. הוא מתחיל להשתפר אצלי.. מקום 5 - אייס - הוא היה טובבב השבוע! היה איזה קטע באמצע שהוא קצת פיקשש, אבל בכללי ביצוע טוב מאוד, ובאמת הפאלסט מוסיף לו המון! וללא ספק לוק החדש יוסיף גם איזה מיליון הצבעות.. כן, האמריקאים אוהבים להגזים.. מקום 6 - פאריס - לא יודע.. הקול שלה לא עושה לי את זה בכלל, השיר היה די דבילי, השיער מגוחך, אבל בכל זאת היא העמידה הופעה טובה. מקום 7 - קלי - שמישהו יגאל אותנו מהסיוט הזה כברררררררר!!!!!!!!111 איך אפשר להגיד עליה שהיא טובה איך? מה את חושבת לעצמך, פולה? בכוח להגיד רק דברים טובים? השמלה עשתה לה תחת ענק, החינפונים מצוצים מהאצבע, וה-SORRY הזה כבר לא עובד, אני מקווה. בקיצור, ההופעה שלה היום היתה בדיחה מהלכת, היא בכלל לא התחברה לשיר, סתם עמדה שם והזיזה את הפה. אם השבוע היא לא תהיה בבוטום 3, זה באמת יהיה השיא! פשוט גרועה! בקיצור הבוטום 3 שאני מנבא: אליוט, קלי ו.. אייס/פאריס. ובצער רב ועמוק ביותר נפרד מאליוט היקר
נקווה לאיזה נס.. חבל שלא חנוכה!!