טופ 7

באיחור קל../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

זאת הייתה התוכנית של העונה כמעט כולם (אמממ קליח) היו טובים חוץ מקלי אהה היא רצחה את השיר לא אוהב אותה חבל שהיא לא הלכה.... כריס הייתה טוב אבל פריס הייתה מעולה הכי אהבתי אותה אהבתי גם את טיילור וכמובן את קתרין! אליוט קצת נעלם לי לא יודע לא התלהבתי למרות שהוא שר מעולה! אמממ תוכנית מעולה 10 10 10

blaahh

New member
../images/Emo58.gif על כל ההופעות:

כריס- טוב, טעיתי. הוא יכול לעשות עוד דברים חוץ מרוק. אני מאוד אוהבת רוק(המוזיקה האהובה עלי) אבל זאת הייתה ההופעה האהובה עלי שלו. הוא היה ממש ממש ממש טוב. אהבתי את ההערה של סיימון- מגיע לו קרדיט על ההופעה..חח...טוב. פאריס- לא הבנתי את כל ההתלהבות פה. היא נשמעה טוב, לא טוב מאוד, לא מצויין ובהחלט לא מדהים. וזה היה כל-כך משעמם!!! זה ממש הסגנון שלה אז ציפתי שהיא תדהים והיא פשוט הרדימה אותי. ולא שזה משנה אבל מישהו אחר חשב שהיא נראתה כמו דיילת? טיילור-שנאתי, כמו תמיד. גאד!!!!!כמה פרסומות, נמאס כבר. אליוט-מאוד נחמד. בהתחלה זה היה משעמם אבל ככל שהשיר המשיך יותר ויותר אהבתי את זה. אחת מההופעות היותר טובות שלו, לדעתי. ולא שזה משנה אבל-מה גרם לו ללבוש את הג'קט הזה?!הוא הפסיד בהתערבות או משהו? קלי- וואי זה היה גרוע! אין ממש מה להוסיף, פשוט נוראי. השופטים השתגעו? הם היו כל-כך קלים איתה. אולי כל ההתבכיינות שלה uhhh i butchered it...waaaaa גרמה להם לרחם עליה. ו-מי לעזאזל מלביש את המתמודדים המסכנים האלה? היא נראתה כמו ברבי בת 50 היום... יהיי!!!אייס הבא! תודה לאל שאני יודעת מראש שהוא עשה קוקו, אחרת הייתי חושבת שהוא גזר את השיער וזה היה יכול להיות מאוד מסוכן ללב שלי..חחח. וואי הוא נראה מעולה היום. הוא וכריס היחידים שנראו טוב בתכנית(טוב עדיין לא הגיעו לקת'רין אז אני לא יודעת מה איתה). אייס-כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך אהבתי!!! מבחינה ווקאלית- אחת מההופעות הכי טובות שלו אם לא הכי טובה(לדעתי). הוא נשמע מדהים וגם ההופעה הייתה עצמה הייתה מעולה. הופעה מדהימה. מצויינת. מעולה. אין מה עוד להגיד.
קת'רין- וואי, תעשיית הסומק בטח פשטה רגל אחרי שאיפרו את קת'רין. כמה סומק על בחורה מסכנה אחת? בכל, מקרה ההופעה-עוד אחת שחשבתי שתדהים אבל הרדימה. לא רק הופעה גרועה אלא גם מבחינה ווקאלית- לא אחת הטובות שלה בכלל(לא היה רע מבחינה ווקאלית, פשוט יחסית להופעות האחרות שלו היא נשמעה לא משהו).

blaahh

New member
../images/Emo58.gifתיקון ותוספת

תיקון- בשורה האחרונה כתבתי "ההופעות שלו", אמור להיות כתוב "ההופעות שלה". תוספת- איזה חמוד היה אייס, איך הוא התרגש כמו ילד קטן מההערות של סיימון! הוא צעק כזה WOOO yes!!!! ואמר thank you simon thatk you. ואחר כך כשהוא הלך אל ריאן הוא כזה did you hear that? חחח איזה חמוד. ושהוא יחזור על ההערות של סיימון כל הזמן בראש לו...חח

Patches

New member
על התוכנית מבחינתי-

תוכנית הכי טובה שהייתה העונה! לדעתי אחרי התוכנית אליוט יעוף מכיוון שהוא לא מעורר מספיק עניין ואני ממש אצטער על זה. אני חושב שקלי צריכה לעוף,היא בינונית מינוס והאישיות שלה לא עושה לי כלום האמת-למי איכפת. כריס היה טוב. פאריס-מעולה. טיילור-נהדר,סוף ההופעה הייתה מעולה!הוא תותח! קלי-על הפנים,כלום להציע. אייס הפתיע ואני לא חושב שאחרי התוכנית הזאת הייתי רוצה שייעוף. אליוט-קול טוב,לא אהבתי...שום אישיות למרות שאני ממש בעדו. קת'רין-מקצועי.היא כל כך מתקרבת להיות פייבוריטית ואני כל כך לא רוצה שבחורה תזכה.

למעלה